tisdag 31 mars 2009

Hej så länge!

En vecka går fort. För fort. Nu har mamma, mormor och Caroline lämnat mig igen. Det var galet jobbigt. Redan när dom checkade ut från hotellet började jag gråta. Men så åt vi lite lunch ihop och jag lugnade ner mig.

När vi bar in väskorna i bussen började jag stortjuta igen. Älskade mamma!!! Jag ville inte att dom skulle åka. Jag saknar er så mycket redan. När bussen hade åkt hade Natta en överaskning till mig för att liksom göra mig lite gladare. Jag fick en gul jojo. Det piggade faktiskt upp mig överaskande mycket. Himlans vad roligt det är att joja! =) Kände mig dock som en tolvåring där jag gick med en ryggsäck på ryggen och en jojo i handen.

Mamma, Mormor & Carro, tack för en underbar vecka. Jag älskar er så mycket. Och Carro, det är galet tomt i lägenheten nu utan ditt ständigt pladdrande. Min lilla prinsessa.


Sista kvällen, alltså igår, spenderades på underbara restaurang Hokkaido. En japansk restaurang där man sitter runt köket och kockarna lagar maten framför en och showar samtidigt. Ett måste för alla som besöker Ayia Napa.

Idag är den varmaste dagen hittills i år. Svettigt men underbart. Skall lägga mig på ballen en stund och jobba på brännan samt hinka i mig vatten så jag orkar med kvällens träning.
Just det, igår spelade vi match. Jag, Natta, Cleo & Dia samt en vän till dem. Vi mot Jasmin Inn´s personal plus n ågra andra killar. Jasmin Girls VS Jasmin Boys. Det var sjukt roligt och vi loosade med 13-10 eller nått. Inte så dumt ändå. Kort kommer. En fotograf var såklart på plats.
Nej, solaaaaaaa
(((Over and Out)))

måndag 30 mars 2009

Måndag

En ny dag i paradiset. Solen skiner och himlen är blå! Underbart. Nu tycker jag att det har varit nog med regn och jag hoppas på att detta vädret håller i sig fram till juli nån gång så att vi får sol resten av vistelsen...

Idag är då familjens sista dag. Kommer strax gå bort till mamma och mormor och antagligen ligga vid poolen och sola o bada. Ikväll är vi några tjejer som skall spela match mot Jasmin Inn´s personal. Skall bli sjukt roligt, jag tror att dom helt ärligt tror att dom kommer vinna. Vi skall piska dom gula och blåa! ;-)

Och senare ikväll tar jag med alla till min favvorestaurang, en japansk där det showas samtidigt som man äter. Riktigt kul.


Så ha en fin dag i Svearike eller vart ni än befinner er. För det kommer jag ha. Pussar.
(((Over and Out)))

söndag 29 mars 2009

Natti

Kvällen var fin. Hur kan den inte vara det när jag har systerdotter brevid mig och mamma mitt imot mig och såklart, min Natta Mou snett framför. =)

Tog en promenad till Romeos och lyssnade på live musik och avnjöt en varm Lamomba eller va den nu heter. Herregud vad jag tappar namn helt plötsligt?!? Det var iallafall väldigt trevligt men vi var alla rätt trötta och var hemma igen efter den enda drinken. Varit ute med lillkillen nu och de andra sover redan. Skall hoppa i säng jag med. Känns bäst så, så att man är pigg för sista dagen med familjen. Usch, vill inte ens tänka på att dom skall åka. Gör ont i hjärtat då!

Men hade en fin kommentar på mitt förra inlägg (hej snart-grannar) och kom på att man kanske skulel göra en liten ayia napa guide... tips o så liksom... nja kanske... man har ju tiden!

Iallafall, godnatt svea!

(((Over and Out)))

Take me to your leader

Tja!
Igår satt vi på en svenskbar som heter Galliano och kollade på landskampen mellan Portugal och Sverige. Bara första halvlek sedan var det dags att gå hem och sova. Har fortfarande ingen aning om vad det blev i matchen men tyckte att sverige spelade jättebra och att Majstorovich eller va fasen han heter va helt suverän! Sällskap hade vi av Jönköping Södras killar. Alltså, man får ta och skaffa sig en dreggelburk när man kommer hem för efter 10 månader på Cypern är man, hrmm, inte så kräsen. Man blir knasig när man ser en svensk kille nu för tiden. Svenska grabbar - ni är snyggast i världen. (förutom en engelsk kille som mina ögon älskar att fastna på).

Match idag då, mot Lidra. Spelade innermitt första halvlek och det gick bra, la några fina pass. I andra halvlek spelade jag först vänsterback för att gå över till högerbacken. Också det gick bra. Kråkis brukade ju kalla mig all-round spelare när jag var liten i Näsets SK men jag fattade aldrig vad det betydde. Nu vet jag.

Matchen slutade 10-1 till oss. Natta la 4 mål!! Och Sandra 5 mål!! Grattis brudar! Så dängde Harulla in ett också. Kul match och mat på Senso efteråt. När vi kom hem gick jag, Natta och Carro ner till stranden och dom badade och jag slappade.

Skall iväg nu och gå ut och ta ett glas vin eller något kanske med mamma och mormor och högen här. =) Ni kanske har märkt att jag inte har så många bilder just nu i bloggen. Har ni märkt att man aldrig riktigt är med i ögonblicket när man står bakom kameran? Och just nu, med familjen är här, så vill jag inte missa en enda sekund.

Däremot bjuder jag på dessa från argalappen.se och så vill jag säga att jag har alltid med mig bajspåsar och plockar alltid upp efter Nicos. Men roliga är dom;






(((Over and Out)))

lördag 28 mars 2009

Sun is shining

Tjänna tjänna.

Igår gick vi till en super mysig restaurang och käkade riktigt god mat och avnjöt lite rosevin. Smarrigt värre. En promenad och en stund i soffan hos mamma blev det också. Sedan gick vi ungdomar till Jasmine där vi dansade loss som vanligt och firade spagathäxans 60 års dag. Caroline dansade på borden! Jag var mäkta stolt!

Idag vaknade vi till, yepp people, blå himmel och sol! Så nu skall vi bort till mamma och mormor och bada i poolen och jobba på brännan!

Livet är underbart när underlivet är bart... haha

(((Over and Out)))

fredag 27 mars 2009

Paralimni

Tänk er in hur underbart det är att vakna till en varmt blå himmel och solsken och veta att det bara är att gå ner och lägga sig på stranden för att svalka av sig i mellan åt i det stora havet. Tänk. Det får vi vänta med för det är fortfarande grått...

Idag åker vi istället in till grannbyn, Paralimni, och tittar lite i affärerna och tar en fika någonstans. Skall bli kul det med. Ikväll är det träning mellan 7-9 så efter det får vi se vad som händer.

Osså vill jag bara säga att jag och vädergudarna nu har det lite tufft i vårat förhållande. Jag förväntar mig en ursäkt och en bukett blommor.
(((Over and Out)))

torsdag 26 mars 2009

Sing star

Regn regn regn.

Ingen höjdare när man bor i Ayia Napa. För det finns just nu inte så mycket att göra här när vädret är kasst. Alla ställen håller ju på att rusta upp inför säsongen. Men. Vi tog med playstation och Sing star till hotell rummet och rockade loss! När vi var tillräckligt trötta gick vi hem och vilade.

Ikväll skall vi till O´Rourkes då Darren har lovat att det är öppet och live musik kommer spelas. Skall bli trevligt.

Nu skall vi käka lite och göra oss vackra. :)

(((Over and Out)))

Spansk afton?

Den grekiska aftonen bestod av en tjomme som satt och lirade gitarr och sjöng panta-la-mera låten i hotell lobbyn. En bunt pensinärer satt och lyssnade glatt och vi kände att nä, detta var la inte vad vi hade tänkt oss.

Tog oss en promenad upp till O´Rourkes som visade sig vara stängt. En promenad ner till Liquid istället där det var fullproppat men vi lyckades få oss ett bord. Musiken var så hög att vi fick skrika till varandra. Men det gick bra och vi avnjöt goda drinkar. Min var med glass i, smarrigt! Som en milkshake med bananlikör! Me, I like, to much! =)

Vi var alla rätt trötta och vid elva sov vi. Ja inte på Liquid förstås, vi hade ju gått hem först...

Det är så skönt att ha mamma här. Och mormor o Carro förstås.

Vet inte vad vi skall hitta på idag, vädret är ju inte det bästa tyvärr. Molnigt och tråkigt. Synd. Hade varit gott att bara ta med alla ner till stranden och sola och bada. Men vi får se vad det blir.

Puss på er.

(((Over and Out)))

onsdag 25 mars 2009

Dag ett med familjen

Det är underbart just nu. Allt. Allt är underbart.

Vi tränade redan 11.00 imorse. Det var skönt och Carro var med och tränade! Efteråt skyndade vi oss hem och duschade allihopa och begav oss till mamma o mormors hotell där det skulle serveras korv stroganoff som jag längtat så efter. Att vi inte dog av skratt när servitrisen kom in med maten. Det var potatismos och prinskorvar badandes i nån sås. Men det gick ner! ;-)

Resten av dagen har vi spenderat genom att gå runt halva Ayia Napa. Skall tillbaka till deras hotell snart för "grekisk afton". Blir det Zorba dans kan ni räkna med att jag & Natta dansar med! =)

Det är så skönt att få umgås med familjen. Däri inräknat Nicos och Natta! =)

Ha en trevlig kväll, för det kommer vi ha!

Och Kära SysterYster - tack för bildboken, den är jättefin och jag har redan kollat i den hundra gånger.. Nicos tackar för tältet, det kommer han definitivt ligga i när vi är på stranden. Godiset var grymmegott och oboy var en fest för smaklökarna likaså Gevaliakaffet! Du är en pärla sörran! Love you always... saknar dig. Tack Lukas och Wictor för dom fina breven också! Älskar er mina små pojkar!!!

(((Over and Out)))

tisdag 24 mars 2009

Caroline Gästbloggar


Hejsvejs allihopa! Jag är Caroline då,, Fridas syster dotter och är nu på cypern och är hos Frida i en vecka. Hennes hund Nicos är Tväääärsöt. Och jag har lärt känna typ alla i fotbollslaget. riktigt sjyssta e dom. Roligt e det här oxå. Jag e en timma äldre nuue :P på flygplatsen var det totalt kaos. först kom inte våra väskor. Sen kom mormors och mormors och sen fick vi stå aslänge för att min inte kom. slutligen kom den. Gud vad lycklig jag va. Larnaca ser ut som värsta spökstaden. Alldelles fallfärdig. Puh!
Nu lagar Frida mat. Det blir pasta med köttfärssås. Och nej mamma det e inte med gluten i. Glutenfria :P Jag e faktiskt duktig! Frida bor i en jättesöt lagom lägenhet och hon blev jätteglad över presenterna. Speciellt över skogaholmlimpan, osten och messmör. Det har varit en lång dag i dag. Men är fortfarande pigg. Imorgon ska vi träna fotboll och åka till stranden. Nån dag åker vi till Kapo Greko. Det känns väldigt skönt att vara här nu. Efter allt som har hänt i min skola oså :) Det e riktigt najs här. Nåja :) Stanna bara här i en vecka (önskar längre!) Så får ta vara på tiden :) Hejsvejs :) Saknar mamma och pappa. Älskar er alla. Hejjdåå!! =)

ÅH!

Alldeles strax skall jag och Nicos gå och möta mamma, mormor och Caroline. Jag kan inte fatta att dom verkligen är på Cypern nu. Snart får jag krama min mamma. Jag är så lycklig.

(((Over and Out)))

måndag 23 mars 2009

Post

Stod på ballen när George (hyresvärden) ropade att han hade post till mig. Susade ner och hämtade den. Jag såg ju med en gång vem det var ifrån. Ett tjockt brev som innehöll ett brev, urklipp ur svenska tidningar, sudoko, lite aloe vera gel (som jag verkligen har längtat efter, till min solallergi) och en svensk bok!


Tack underbaraste Carbonara,
du vet inte hur mycket det betyder för mig att få post hemifrån! Eller jo, det vet du nog, du har ju själv bott utomlands så himla mycket.
Maria du är en liten stjärna. Jag älskar dig.
(((Over and Out)))

Snöbollskrig i bilder

Ja vi hade riktigt kul uppe i Trodosbergen. Kul att äntligen ha varit där, eftersom mina adidasbyxor redan varit där en gång var det kul att även jag fick åka dit...

Coach och jag

Olga

Jag

Fotti har kul!

Coach kastar snöboll rakt imot kameran!
(((Over and Out)))

söndag 22 mars 2009

Snöbollskrig!

Gick upp i ottan och åkte till Nicosia för att spela match. Vi vann med 14-0 och hela tio av målen gjordes av svensktrion! Sandra= 4 mål. Natta = 4 mål. Och så fick jag göra två också! Wohoo. Georgia gjorde 2 och Cleo 2. När jag lagt målen tittade jag upp i den blåa himlen och tänkte på mormor. Dom var till dig mormor! Härligt med tre poäng.

Efter matchen åkte vi och käkade och fortsatte sedan upp till Trodosbergen. Vad fint det var! Massa snö och backar! Vi hade såklart värsta snöbollskriget. Alla var som femåringar. Coach var värst! Han mulade mig flera gånger och en gång jagade jag honom, kastade mig och fick tag i hans fötter och drog ner honom i snön och så kom alla och mulade honom. Det var galet roligt.

Jag åkte kälke nerför backen ihop med Coach tills vi kraschade där snön tog slut! Vid ett tillfälle jagade alla coach som klättrade upp i ett träd! Där satt han ett tag tills han vågade sig ner, och då bombaderade vi honom med snöbollar.

Det var riktigt kul att ha snöbollskrig. Inget man trodde man skulle ha på Cypern direkt. Efteråt gick vi till bussen och tog på oss torra kläder och gick och satte oss och drack kaffe och fick upp temperaturen i kroppen!

Kom precis hem så det har varit en lång dag. 13 timmars "arbete" idag alltså. Det är man inte van vid, kanske skall man begära löneförhöjning? Hahaha. Bilder imon, orkar inte ladda upp nu.

(((Over and Out)))

lördag 21 mars 2009

Mormor

Dom här bilderna hittade jag på min gamla blogg. Dom togs dagarna innan jag flyttade till Cypern. Så i början av september 08 alltså. Hon var så go och glad då. Vi käkade mat, fikade och drack alldeles för starkt kaffe. Och vi skrattade så himla mycket. Hon var så rolig mormor. Kolla bara andra kortet, måste vara det roligaste någonsin på mormor!!


vila i frid
(((Over and Out)))

Lugnet efter stormen?

Dagen har varit, konstig. När jag vaknade imorse så kom jag inte ihåg vad som hänt först. Sedan slog det mig och jag grät. På morgon promenaden med Nicos grät jag. Men efter det har det liksom infunnit sig ett lugn inom mig.

Jag satt på stranden i en timma förut och kollade på havet medans Nicos sprang runt och lekte. Det var så härligt. Kom hem och umgicks med Natta och sedan tuppade vi båda av. En promenad och härlig middag och jag kan bara konstatera att det trots allt varit en hyfsad dag. Det känns nästan fel.

Jag tänker på dig hela tiden mormor. Men nu med glädje för ditt fantastiska liv men också sorg för att aldrig få krama dig igen. Jag saknar dig så otroligt mycket. Jag vet att du har det så bra nu. Kanske därför jag känner ett sådant lugn? Kanske är du här hos mig? Du har alltid ingivit ett lugn inom mig. Jag bär dig i mitt hjärta söta lilla mormor.

Om en stund skall jag & Natta äta efterrätt. Jordgubbar med mjölk, kex och brieost och så skall vi kolla på Så ska det låta över nätet. Middagen var en riktig mormorsmiddag. Stekt kyckling som fick ligga och bada i grädde en lång stund i pannan. Du skulle vart stolt mormor! Det blev riktigt lyckat.

Så vill jag skicka en stor kram till hela tjocka släkten. Jag älskar er och önskar att jag fick krama om er allihopa. Men vi ses ju om ett par veckor. Inte för den roligaste anledningen. Men att vi får va tillsammans det betyder mest (som nick borgen sjunger).

(((Over and Out)))

Storebror

När jag pratar med min brorsa skrattar jag alltid. Han är så rolig. När jag säger hej då jag älskar dig får jag till svar något i stil med jag vet eller tack vem gör inte det och kanske ibland mmm detsamma. Idag sa jag bara att jag saknar honom och han svarar med ett jag med jag älskar dig.

Det värmer in i själen när storebror väljer de exakt rätta tillfällena att berätta det. Även om man vet. Älskar dig också broschis!

(((Over and Out)))

Dagen efter

Nicos väckte mig vid sju i morse. Han vaknar aldrig så tidigt. Han är så mysig på mornarna. Han ligger med sitt lilla fluffiga ansikte tätt intill mitt och gosar. Jag älskar honom så himla mycket. Det känns som om han är min räddning. För honom går jag upp på morgonen och tar på mig och går ut.

Det är blå himmel idag. Soligt och vindstilla. Ayia Napa har inte vaknat ännu. Det är skönt. Jag vill att staden skall fortsätta sova. Vill vara i min ensamhet. Här. Men mest av allt vill jag vara i Sverige hos min familj. Mina nära som är så bra på att trösta. Mina kära som kan dela minnen med mig. Här förstår ingen. Ingen fattar hur stor plats mormor hade i våra liv.

Ena stunden gråter jag. Andra skrattar jag. När jag skrattar så är det för att Nicos ser så otroligt söt ut, eller att han gjort något bus. Som sagt, jag är glad att jag har honom.

Pratade med min syster igår. Hon sa att du var så fin mormor, att du låg där i din rosa kofta med tulpaner i handen. Jag ser dig framför mig, och så kommer tårarna, men också ett leende på mina läppar. Du vill inte se mig gråta. Jag vet det. Men det är bara för att jag älskar dig så otroligt mycket.

Jag skall ner och lägga mig på stranden. Titta på havet. Drömma mig bort till den värld där du är nu, hos morfar. Jag känner på något vis sådan lycka. En lättnad att ni äntligen är tillsammans. Som ni måste saknat varrandra. Och jag vet ju att vi ses igen. Inte ännu, jag vill leva ett lika långt och fantastisk liv som ni gjorde. Så tills dess så ses vi i mina drömmar, kom o hälsa på ibland mormor. Ta med morfar också!

(((Over and Out)))

fredag 20 mars 2009

13/11-1913 - 20/3-2009

13.20 är jag på väg till Svenska kyrkan för att tända ett ljus för Mormor. Då får jag samtalet. Du hade somnat in trettio minuter tidigare.

Jag vet att vi inte borde sörja utan glädjas åt att du hade ett sådant långt och vackert liv. Du fick till och med se dina barnbarns barnbarn växa upp. Du tog had om oss alla och du älskade det.

Morfar har fått vänta på dig i 15 år. Nu är ni äntligen tillsammans igen.

Men det gör så ont. Tårarna slutar inte att rinna. Dom säger att du hade ett leende på läpparna när du somnade in, det var väl för att du äntligen fick se morfar, han kom och hämtade dig.

Jag älskar dig så mycket mormor Elsa. Jag bär dig i mitt hjärta föralltid. Tack för allt du gjort för mig. Du är den finaste av änglar nu.

Vila I Frid älskade Mormor Elsa.

(((Over and Out)))

Ny dag - nya tag

Hello.

Igår var jag ingen happy bunny. Mådde för jäkligt. Sov mestadels av dagen. Tur att jag har Nicos, annars hade jag nog inte lämnat lägenheten. Och tur att jag har Natta, annars hade jag nog inte ätit något heller. Idag mår jag lite bättre. Jag brister iallafall inte ut i gråt hela tiden. Kanske att jag på nått sätt börjar förstå att det är det bästa för henne om hon får somna in? Men jag vill inte.

Låg med telefonen i handen hela dagen igår. Men samtalet kom aldrig. Läkarna trodde ju att hon skulle somna in. Men ni känner inte min mormor, hon är och har alltid varit stålmormor. 95 år!!! Älskar dig mormor.

Nu skall jag på långpromenad längs med stranden. Jag lämnar mobilen hemma för jag vill inte tänka.

(((Over and Out)))

torsdag 19 mars 2009

ÖIS

För att skriva något positivt mitt i all sorg så får det väl vara;

Välkommen Allbäck och resten av ÖIS grabbarna till Ayia Napa! Trevligt med lite svenska snyggingar i staden! Missade er match idag (ni spelade endå bara tråkiga 0-0) men kommer o kollar på nästa. Inte för att jag gillar ÖIS för fem öre men för att jag älskar Allbäck.

(((Over and Out)))

Minnen

Om jag var hos dig nu, skulle jag sjunga för dig.

Det står en man vid portarna på stadens ölcafé Han spelar på sitt dragspel så att alla sjunger med Han är glad, alltid lika glad Alltid samma rader, alltid samma melodi Ett språk som alla känner, alltid samma cermoni Han är glad, alltid lika glad Han står där lika lycklig om regnet öser ner Och han blir alltid lika glad när alla hänger med

We are all the winners, we are all the best Att vi få va tillsamans, det betyder mest Även om det mulnar och ridån har gått ned Så har vi ändå vunnit om alla hänger med

Snart står han där på alla arenorna vi ser Han står där med sitt dragspel och alla bara ler Han är glad, alltid lika glad Sen lyfter han sitt dragspel vinkar glatt till sin publik Man känner sig förtrollad, en underbar mystik Man blir glad, alltid lika glad Så sjunger han med samma vackra rader som han har Sträcker upp en hand och väntar på ett svar

We are all the winners, we are all the best Att vi få va tillsammans, det betyder mest Även om det mulnar och ridån har gått ned Så har vi ändå vunnit om alla hänger med

We are all the winners, we are all the best Att vi ska stå tillsammans, det betyder mest Det kan aldrig regna, ridån går aldrig ner We are all the winners och det betyder mest We are all the winners, we are all the best

I väntan på samtalet

Idag är ingen bra dag. Jag vill bara hem till Sverige. Hem till dig. Få krama om dig och berätta att jag älskar dig. Bara få hålla din hand. Väntan på samtalet är outhärdlig. Det är nästan så att jag önskar att du bara fick somna in nu. För din egen skull. Men helst av allt vill jag ha dig hos oss för alltid.

Jag är på gränsen till tårar hela tiden. Jag borde inte tänka. Det blir bara mörkt.

Jag älskar dig

onsdag 18 mars 2009

Tips

Glömt handväskan hemma? Vill shejka loss på dansgolvet och sträcka armarna i skyn? Är det den otympliga mobilen som stoppar dig? Nu finns en lösning! Gör som Sara;

Stoppa mobilen innanför BH´n så kan du njuta av kvällen lika mycket som alla väsktjejer!

(((Over and Out)))

Saints

Vi tackar irländarna för en grymme St.Patricks Day 2009! Gick till O´Rourke och träffade Sara (svenskan som jobbar på kinakrogen) och två vänner till henne. Satt o pratade och hade det trevligt! Dp börjar hustomten spela Galway Girl! Min & Nattas favvolåt! Gissa om vi flög upp och lyckades få med oss resten av stället upp på dansgolvet. Vi lyckas varje gång.


Nu står hatten på mitt skrivbord, den får vila ett tag nu. Vi skall ner till stranden och bada och ikväll blir det träning! Wiee längtar!!
(((Over and Out)))

tisdag 17 mars 2009

Happy St.Paddys Day!

Ni går la till Dubbs´s ikväll och dricker grön öl och dansar irländsk folkdans? Det hade jag gjort om jag var hemma i Götet. Kanske blir det att vi efter träningen går till hustomtens pub som öppnar ikväll och firar? Men isåfall blir det utan den gröna ölen och med bubbelvatten!


(((Over and Out)))

Promenix i pix



Nu blir det frulle på ballen. Ägg & Kaviar macka och kaffe. Smarrigt. Ikväll är det träning men fram tills des skall jag hålla mig på ballen, det e lite molnigt faktiskt så känner inte riktigt för stranden.
(((Over and Out)))

Nedräkning

Ytterligare en fantastisk dag i Paradiset! Solen skiner och jag gissar på att det är runt 25 grader. Varmt. Har varit ute den vanliga rundan med Nicos och nu skall jag & Natta gå våran runda längs med stranden. Tar ca 2 timmar och är så otroligt underbart. Man får nypa sig i armen för att förstå att här bor vi. Fortfarande är det ofattbart.

Idag börjar också nedräkningen. Eller den började för längesedan men nu är det bara en vecka kvar tills min mamma och min mormor kommer hit! Gissa om jag längtar! Såg på promenaden igår att restaurangen FIJI har öppnat. Jättemysigt och jag har velat gå dit sedans jag var här o provträna. Så dit skall vi mamma & mormor! Lyssnar på DEN HÄR underbara låten och längtar efter dig mamma! Våran låt!

Nej, promenix nu o sedan playan!

7 dagar

(((Over and Out)))

måndag 16 mars 2009

Sakna

Idag låg jag, Natta & Nicos på stranden en stund och gottade oss. Invirade i våra handdukar för det var rätt så kallt idag. Lite fika där för att gå hem till en varmare lägenhet och chilla. Natta lagade köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatis. Hon är så himla bra i köket nu för tiden! Speciellt när hon går efter det hon kallar "huvudrecept". Alltså recept hon hittat på själv- Bir lyckat varje gång.
Nicos vid havskanten

Secret message

Förövrigt har jag haft lite hemlängtan till och från i flera dagar. Det är konstigt. När jag tänker på att det snart är dags att åka hem får jag nästan ångestattack. Jag älskar Cypern, älskar livet här och vill verkligen inte hem! Men ändå vill jag strosa längs avenyn, dricka en yoggi yalla, ligga och zappa TV. Har inte kollat tv sedans jag var i sverige. Sverige är ett fantastiskt land. Kärlek!


Jag tänker på Svea

Nu skall jag kolla på Design med Simon & Thomas! Ett av mina favvo program! Har ju för ett tag sedan kommit på att det finns webb TV! Love it. Chao bellas!

(((Over and Out)))

söndag 15 mars 2009

Dåliga föräldrar

Matchen idag vann vi. På WO. Astråkigt verkligen. Blev en promenad på sisådär 2 timmar istället efter lite skott träning på planen.

När jag var ute med Nicos förut så stannar han o leker med något utan att jag märker det. Jag traskar på tills jag upptäcker att han inte går jämte mig, och det händer aldrig. Vänder mig om och ropar men han lyssnar inte. Jag ser att han håller på med något, nått svart, ser hur det flyger upp i luften och Nicos hoppar efter.

Springer dit och ser att det är en liten fågelunge. Jisses vad arg jag blev. Tar upp den med hjälp av tröjärmarna. Kollar så att den är hel och gömmer den i en buske. Usch jag fick ont i hjärtat. Stackarn, den kunde ju inte flyga, bara flaxa lite.

Jag blev lite arg på Nicos men han lekte ju bara, argare var jag på de andra fåglarna jag såg på väg hem. Jag skällde ut två av dom och sa att deras bäbis ligger där borta, kanske bättre dom flyger dit o tar hand om den?! Det var väl tur att ingen hörde mig, stå och skälla på småfåglar kanske inte räknas till ett "normalt beteende".

(((Over and Out)))

lördag 14 mars 2009

Oh gosh

Från Expressen.se
Michael Jackson kan vara på väg till Sverige.
Efter framgångarna i London planerar nu Michael Jackson en världsturné under tre års tid.Under gårdagen såldes 750 000 biljetter till 50 Jackson-konserter på O2-arenan i London slut på bara fyra och en halv timma.

Turnera i tre år
Mellan spelningarna i London kommer Jackson ha tid för konserter i andra länder. Och enligt Sun planerar därför Michael Jackson nu en världsturné från september 2009 till januari 2010. Men det räcker inte. Popstjärnan är beredd att låta avskedsturnén pågå i tre år över hela världen.Intresset i London har varit så stort att arrangören AEG Lives chef Randy Phillips tror att de kan fylla 02-arenan i två år.- Mike frågade hur länge han skulle vara i Storbritannien. Jag svarade: "Antagligen såpass länge att du kan få brittiskt pass.".

Jag vet inte riktigt om jag kan ta till mig den här fantastiska informationen. För många lyckokänslor som strömmar inom mig efter att ha läst detta. Jag får sova på det. Låta det smälta in.

Förövrigt har jag & Natta kollat på melodifestivalen på live streaming på nätet. Kunde inte Agnes få vinna? Tack gode skapare att det inte blev snälla snälla snälla. För då hade jag sagt upp mitt svenska medborgarskap.

(((Over and Out)))

Very Important People

Kryphålet försvann. Nu siktar jag in mig på antingen biljetter från blocket eller en viss VIP biljett som fortfarande är till salu. I den ingår;

Champagne on arrival
Pre-show party in private facility
DJ and entertainment
Red carpet VIP check in and fast track entry
Goody bag
Souvenir tour laminate
After show party
Parking/Thames Clipper ticket

Jag vill verkligen ha VIP biljetten. Men den kostar ca 10300 kronor. Jag betalar gärna det för en sådan kväll, men jag undrar om jag kan hitta någon annan som tycker det är värt det? Anyone? Just holla! Tänk, röda mattan änna! LOL!

Förövrigt har jag & Natta legat på stranden nyss. Men det var en stor blaffa till moln som täckte solen och så blåste det. Låg där invirade som små vårrullar i våra handdukar tills vi beslutade oss för att gå hem. Nu blir det matlagning. Sedan myspys. Och biljettjakt förstås.

(((Over and Out)))


Hopp Hopp

Gud så skönt att bli av med fredagen den trettonde. I dont like that day. Tappade en dricka rätt i golvet igår så den sprack och det var glas överallt. Brände mig på ett stearinljus. Ramlade när jag sprang hem från internet cafet. Datorn funkade inte. Och biljettköpet gick åt skogen. Bra dag? Nja, har haft bättre.

Idag lyser solen och himmlen är blå. Och jag har hopp! Hopp om att idag löser det här med biljetterna sig. Det bara känns så. För jag har hittat ett kryphål, och jag har hittat någon som kanske kan krypa in där o lägga vantarna (för det har ni på er i sverige va?) på en biljett till mig!

Hoppet är det sista som lämnar människan! Eller som Michael själv sjunger; So Keep the faith! Cause you can climbe the higest mountin, swim the deepest sea..... If you belive in yourself! So keep the faith!

(((Over and Out)))

fredag 13 mars 2009

Tills den 13:e är över...

Jakten på biljetterna är långt ifrån över. Och jag har lärt mig att "Allt man vill ha kan man få - bara man är villig att kämpa för det." För en Michael Jackson biljett är jag villig att gå genom eld och vatten. Hade till och med klappat en haj för en biljett.

Men jakten fortsätter imorgon. För det här med fredagen den trettonde är helt enkelt inte min grej. Så tills det är lördagen den fjortonde kommer jag sitta på min rumpa o inte göra ett smack. Säkrast så. Och jag litar på att ni alla håller ögonen öppna för biljetter till mig. Ok. Gött mos.

Natti då.

(((Over and Out)))

Drar i kontakten

Jag drar i alla kontakter jag har för att få tag på en biljett. Skickat mejl till gammal fotbollstränare som jag vet har många kontakter. Till Uffe på GP som var här och gjorde ett reportage om oss... till vänner jag tror kanske känner någon... jag bara måste gå.

Skall ner till stranden nu. Dränka mina sorger i havet. Det är inte rättvist. JAG är michaels största fan. Alla år av terror för att jag alltid fick försvara honom.. JAG FÖRTJÄNAR en biljett.

Så vet du någon som kanske har en extra?

(((Over and Out)))

Mardröm besannas?

Efter att jag gått och lagt mig var jag tvungen att gå upp två gånger för att kolla så att alarmet verkligen var på för att inte missa försläppet på biljetterna.


Tre gånger vaknade jag upp ur mardrömmar som handlade om att jag hade försovit mig och inte fick några Michael Jackson biljetter. Svettig.


Klockan sju somnar jag äntligen in ordentligt. Halv åtta vaknar jag i panik och springer upp till Internet cafét för att få en säker anslutning eftersom vårat ibland loggar ut sig. Det är stängt just idag.


Som en tok susar jag nerför gatan igen, in i lägenheten och på med datorn som säger System not found på en svart skärm. Omstart. Samma sak. Omstart. Samma sak. Kasta datorn i väggen?


På med Nattas dator. In på internet. In på hotmailen. Sidan kan ej visas. In igen. Sidan kan ej visas. Klockan står på 07.58 när jag väl kommer in och hittar mejlet och trycker på Buy Tix knappen. Kommer in på biljettsidan men det finns ingenstans att trycka in förköpskoden. Jag försöker igen. Igen igen igen.


Går in på mejlet igen för att läsa "The presale is on NOW through to 6am [GMT] 13 March 2009."

Helt ärligt så gråter jag. Jag hade alltså kunnat köpa biljett redan i onsdags morse. Fram tills klockan åtta svensk tid idag. Hur jävla (ursäkta min franska men det här är allvarliga grejer) dum får man vara? Läs mejlet ordentligt!!! Jag är så arg på mig själv! Förtvivlad. Biljetterna för allmänheten släpps alltså om 17 minuter. Det kommer inte gå... det måste gå.

KOMMER ALDRIG FÖRLÅTA MIG SJÄLV ANNARS!
(((Over and Out)))

torsdag 12 mars 2009

Nervös

Herregud jag är så nervös inför biljettköpet imorgon att jag aldrig kommer att kunna sova. Men jag skall försöka. Så godnatt Sverige.

(((Over and Aoooout)))
MJ-skrik där..

Mamma RING!

Vilken härlig dag! Det var klarblå himmel och strålande solsken hela dagen. Först var vi nere vid havet, badade några gånger för att svalka oss. Sedan satt vi en stund på ballen o stekte men det blev alldeles för varmt.

Kvällen har spenderats i sällskap med underbara tvillingarna Cleo & Dia. Suttit o tjötat och kollat skräckfilm! Kul!!

Jag fick i morse ett mejl från Michael Jacksons officiella hemsida att jag blivit utvald till pre-sale. Alltså, jag har chansen att försöka köpa biljetter en timma innan de släpps för allmänheten! Snacka om glädje. Det garanterar dock inte att jag kommer få en biljett men chanserna har ökat! Dessutom skall han ju nu göra 44 konserter istället för tio. Heja Michael!!!

Och MAMMA RING MIG NU! Det är jätteviktigt! Annars kommer jag inte ha någon chans alls på biljetterna!

Nu skall jag lägga mig o sova, är helt slut. Värmen tar ut en...

(((Over and Out)))

locTV - avsnitt 4

Ett sprillans nytt avsnitt av Life On Cyprus TV för dig att njuta av;

Låt mig bara säga, semlan fick alltså IG.
(((Over and Out)))

En nya dag i paradiset

Jag vaknade av ett samtal från en av mina Michael-Jackson-Biljetter-Hjälpare. Mer om det samtalet snart.

Låg och gosade med Mr.Mittbena (Nicos) en stund innan han vovade att det var dags att gå på morgonpromenad. På med shorts, tee och tjocktröja. En kopp kaffe i handen. Så gick vi upp mot bergen och vår vanliga runda. Men jisses! Det är så varmt idag att jag flera gånger fick inta den klassiska tant-pause-poosen. Med andra ord, händerna på höfterna och ett så det ljudliga pustandet - "Phuuu". Det blir definitivt stranden och havet idag!

Nu till biljetterna. Biljettkontoren har strulat till det rejält. Alla biljetter (som skulle släppas imorgon) till de 10 konserterna är slut! Företag som köpt hundratals var. De ligger nu ute på ebay för ca 15000 svenska kronor. Styck. Jag har inga problem med att betala det för att verkligen få se Michael säga hej då. Men. Man kan aldrig vara säker på att de är äkta när man köper därifrån. Därför vågar jag inte.

Michael har nu utökat konserterna till 28 stycken pga dessa misstag. Jag får hoppas att jag kan lyckas skaffa mig en biljett till en av dem istället.

Eller så får jag lita på att min vän vars faster varit dansare för Michael kan hjälpa mig.

Hur som helst. Jag måste gå. På konserten och till stranden. Smälter.

(((Over and Out)))

onsdag 11 mars 2009

Ny duschad

Nicos tycker inte att det är jättekul att duscha, han tar faktiskt tag med tassarna i badkarskanten och drar (!) sig upp o skuttar iväg om man inte har koll! Man behöver själv en dusch efteråt för att det skvätter så mycket. Här är han iallafall, min lilla kille.

Yschhh vill inte...

Mmmm schampo i munnen...

Och såhär fin blev jag;






Nu går jag o Natta och skrattar åt honom, det ser ut som om han har mittbena. Han är så fin!
Träningen idag var riktigt rolig! Kvadde, lite tävlingar och löpningar o massa spel. Skoj! Efteråt joggade jag & Natta hem, det var riktigt gott. Kände absolut ingenting i benet idag. Gött det!
Nu skall vi käka lite kvällsmat och gå till Liquid och heja på Zlatan med sitt Inter...
(((Over and Out)))

Okänd man mejlar

Loggar in på Facebook. Blir glad när jag ser att det ligger ett mejl o väntar på mig. Det är alltid lika spännande att se vem det är ifrån. Idag var det från en total främling. Läs så förstår ni nog varför jag fick mig en flabbis;

Hallå! =)
Allt bra med dig...dock lite trist med snökaos och blåst...=( hade ju faktiskt hoppats på lite vårkänslor snart...men får vänta några veckor till...är du en vinter eller sommar människa...=)

Ska inte klaga egentligen, åker till Thailand nästa fredag =) längtar så...

Kanske lite spontant och bara skriva men zappade runt och tyckte att en rad är roligare och mer personligt en nån WINK...=) hoppas det var okej.

Så vad gör du annars om dagarna då...jobbar och isåfall med =)

Vart I detta avlånga land håller du hus då...trivs?

Ha en fortsatt trevlig vecka...Har du smidit några planer för helgen som kommer redan eller =)

//Censur

Vadå bara babbla på? Hahaha. Han var rolig ändå! Han får en stjärna i kanten för det. Men det är också det enda han får! ;-)

Precis kommit hem från Paralimni där vi fått massage och jag fick behandling på baklåret. Känns bra. Efter massagen körde Paulina oss till Orfanides där vi handlade en himla massa mat. På bussen hem fick vi stå med alla påsar i gången för det var knôkfullt. En tysk satt och höll i våra ägg. Danke schön! Ofta?

Stod o pratade med alla svenska pensionärer, dom tycker ju att det är så roligt. Man har ju börjat känna igen dom nu, och dom är så goa allihopa! När vi går av bussen med alla påsar och den åker förbi oss så vinkar halva bussen till oss! Haha. Ja man bor ju minst sagt i en by!

(((Over and Out)))

En stjärna

Igår kväll satt vi på Liquid och tog en macka och drack en kopp the o ett glas juice. Vi var inte där enbart för kvällsmatens skull utan för att det var Champions Leauge.

På varenda tv-apparat visade dom såklart Panathinaikos matchen. Men det var ju inte den vi ville se. Till slut hittade vi grymme platser och Liverpool - Real Madrid. Och jisses vilken match! Liverpool var sjukt bra!

Gerrard - han imponerades vi av i vanlig ordning. Han måste vara en av världens bästa spelare, inte bara på grund utav spelet men också för det enormt stora hjärta han har för sin klubb. Visste ni att han har spelat där i hela sitt liv? Trots anbud från större och bättre klubbar så har han valt att stanna. Det mina vänner, det är en stjärna!
(((Over and Out)))

God morgon

Gröna palmer/träd/buskar, färgglada blommor och små fjärilar. Det var vad jag såg på min morgonpromenad med Nicos. Ändå känner jag mig ledsen. Jag saknar min familj idag. Saknar mina vänner. Saknar små löjliga saker som yoggi yalla och rundstycken med hushållsost.

Idag saknar jag Sverige enormt mycket helt enkelt. Du kan ta flickan ur landet men du kan aldrig ta landet ur flickan.

Skall snart iväg till Paralimni och få massage. Imorgon har vi träningsmatch mot ett ryskt lag. Så gäller att benet är bra. Skall få lite behandling. Ses senare.

(((Over and Out)))

tisdag 10 mars 2009

Spännande

Säsongen börjar ju sakta men säkert lida mot sitt slut. Det är ju många matcher kvar men man känner att det närmar sig hemgång. Eller hemflyg. Innan jag lämnar cypern för denna gången vill jag ju såklart göra klart allt för nästa år. Eller ja, nästa säsong, konstigt att man pratar i år sådär, men det är ju det, fotbollsår...

Jag älskar A.E.K. Otroligt mycket. Men det är också roligt att andra förslag börjar ploppa upp. 2 rätt intressanta. Inte bara från cypern utan från ett annat härligt land också. Det är jättekul och givetvis funderar man. Men än så länge är det bara prat. Vill dom ta mig från A.E.K får dom komma med något riktigt förslag. Svart på vitt. Och det skall vara jä*ligt bra isf. Mer än så säger jag inte. Denna säsongen tillhör jag AEK och det är jag glad över!

Förövrigt stannade jag & Natta inte så länge på stranden. Det blåste så mycket, vilket i sig inte var så farligt för vindarna är varma. Men det var sandregnet vi inte pallade med. Gratis kroppspeeling. Vi lyckades ändå bli brunare! Jag kommer definitivt vara hobbyneger i sommar, och jag älskar det!

(((Over and Out)))

2 Hot!

Det är för varmt att sitta i shorts och tee. Så därför tar vi på oss bikinin och kilar ner till stranden. Sola & bada Pina Colada! Fast utan pina coladan...

Hoppas Svea bjuder er på lite sol iallafall, för det är för jäkla gött! ;-)

Och spännande saker har börjat hända här nere... mer om det senare...

All my love!

(((Over and Out)))

måndag 9 mars 2009

Sportcitat

Det finns ju inget roligare än sportcitat. Så här har ni lite kvällsskoj! I love it!

Problemet med att jogga är att när man inser att man inte är i form för det, så har man hunnit för långt för att kunna gå tillbaka.- Wall Street Journal

Det spelar ingen roll om man vinner eller förlorar - tills man förlorar.- A.P.

Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk.- Arne Hegerfors

Man gör inga mål ifrån utvisningsbåset.- Rolle Stoltz

Märkte ni förra sommaren att Kuba inte hade något olympiskt roddarlag? Det beror på att alla kubaner som kan ro redan bor i Florida.- Argus Hamilton

Nu är det är så varmt så går inte spelarna bara ut och torkar svetten mellan gemen, utan nu tar de även med sig handduken ut på planen och torkar sig mellan bollarna... Hela bollen måste ligga stilla.- Ralf Edström om varför en frispark måste slås om.

Det är glest mellan stråna men dom klipper det tätt!- Bo Hansson kommenterar faktiskt inte Arne Hegerfors frisyr utan fotbollsplanerna under VM i USA.

Marockos målvakt krockade med hörnan.- Lasse Kinch, TV3

Nu är vi redo att börja andra halvlek och resultatet, 1-0, har stått sig över halvtidsvilan!- Agne Jälevik under Norrköping - Göteborg 1993

De neutrala åskådarna stöder Egypten.- Vet Agne Jälevik vad alliansfrihet vill säga?

Har det gått sönder en stol? Vilken otrolig dramatik!- Thommy Engstrand under den spännande Davis Cup finalen.

Oj, den bollen strök utsidan av målarfärgen!- Bo Hansson, SVT

Serven hade en hastighet på 205 km/tim, som en moped ungefär...- Thommy Engstrand under Davis Cup finalen

Det står 0-0, och det beror på att ingen av lagen har gjort något mål.- Agne Jälevik, SVT

Hade han fått upp den i nättaket, så hade det varit mål.- Bo Berglund var faktiskt landslagsforward en gång i tiden...

Det har det har varit 52 lika vid 6 tillfällen.- Supersport sänder basket.

Det har gått 41 minuter, plus tillägg....- Lasse Kinch tar ut saker och ting i förskott under Skottland-Sverige.

Oj,oj,oj nu duggar målvakterna tätt! Nu är det paus i alla matcher som pågår...- Radiosporten

Många av spelarna hade inte spelat en enda landskamp då de blev uttagna i landslaget för första gången.- Radiosporten

Vi hade problem i början och gjorde vårt första mål vid ställningen 7-1! I mitt tycke är hon Sveriges sny... öh bästa spelare!- Billy Olsson om Kristine Bengtsson, Hammarby

Jag trodde att det skulle bli hörna, men bollen var väl inte ute, så Sverige får inkast.- Lasse Kinch

Jag har aldrig förstått den här offsideregeln, det viktiga är ju inte var han befinner sig när bollen slås utan var han är när han tar emot bollen.- Lasse Kinch

Då sa jag till domaren på ren svenska: Go home.- Christer Abrahamsson

Nu har jag tränat två pass i veckan. Varje dag!- Thomas Brolin

Nu känner hon doften av guldsmak!- Fredrik Belfrage

Sprid ihop er grabbar!- Bosse Rundkvist, Lekstorps IF

"Innern går ohyggligt fort... och han faller!!! Nej ursäkta mig, det var en längdhoppare."- Bo Hansson under final på 400 m häck, EM 1982. Oups..

"Han fyller 27 senare i år men han är fortfarande bara 26."- SVTs Björn Hedman är logisk under Franska Öppna 1997 .

"Det är inte speciellt lätt att göra mål om man drar frisparken utanför."- Glenn Strömberg, under England - Brasilien, För-VM 97.

"Jag spelade 21 månader i sträck förra året"- Tomas Svensson under VM i Japan.

"Här ser vi Frankie Fredericks helt ensam, som en i mängden."- Albert Svanberg, SVT

"Matusevich springer med en mycket rak ansats - nästan som en metkrok!"- Ulf Karlsson, SVT:s friidrottskommentator. Jo metkrokar är ju raka..

"Om man ska göra mål är det bäst att vara med på planen!"- Radiosportens damfotbollsexpert, Anette Börjesson. No shit?

"Om Sammer springer i djupled och ingen markerar honom så är han helt ren."- Glenn Hysén, mannen som gör det självklara oklart.

"1-1 till Finland!"- Johan Ejeborg, SVT, under hockey-VM

"Hela bollen måste ligga stilla."-Ralf Edström talar om varför en frispark måste slås om.

"Se hur Maltas målvakt gör det klassiska misstaget att glömma fälla ut tummarna."-Agne Jälevik, TV-sporten

"Jag tror på teorin att om motståndarna gör mål måste vi göra två mål för att vinna."- Howard Wilkinson

"Går den in får Thorstvedt svårt att ta den!"- Sven-Göran Eriksson, tränare i Sampdoria

"Ju högre ribban ligger, ju svårare är det att komma över."- Expertkommentatorn Ulf Karlsson.

"Om Milan hade haft lika stor utdelning som Juventus ikväll, så skulle det ha stått 5-5..."- Glenn Hysén är logisk vid ställningen 0-5 mellan Milan och Juventus.

"Nordberg måste ha en sådan kort klubba. Annars når han inte ner till isen med den..."- Bo "Bulan" Berglund, TV4 under den tredje final matchen i hockey mellan Luleå och FBK.

(((Over and Out)))

Citat

"Det märks att ni bor här. Ni går verkligen in på dansgolvet och totalt äger!"


Tack Johannes för dom fina orden. Det är precis det som är vårt motto;
"Står du på ett dansgolv? Se då till att ÄGA det"
(((Over and Out)))

Mycket att göra

Precis kommit hem från stranden. Sandig o oljig. En ny vecka, det är inte klokt vad tiden går fort! Snart är man ju hemma i Svea igen. Både roligt och tråkigt.

Idag har vi mycket att göra. Nu skall vi käka lunch, sedan är det tvätta och städa som står på agendan för att senare åka till Orfanides o handla mat. För vi har nada hemma.

Ikväll skall vi möta några vänner. Hustomten som jag berättat om, Mr.Irländare - han har blivit en kompis. Jätterolig är han. Och en svensk grabb som heter Johannes, hans syster och två andra svenska tjejer. Så tror jag att Tiffany kommer också... det blir ett gäng. Skall bli skoj att sitta o tjöta med dom!

Nej, dags att ta tag i saker o ting!

(((Over and Out)))

söndag 8 mars 2009

Vi träffade Folke!

Både jag & Nicos somnade i två timmar på sängen. Sedan gick vi tillsammans med Natta på en promenad. Gick bort till Zorbas och köpte lite gott till "lördagsfikat". För söndagar är ju våra lördagar.

På väg tillbaka hem träffade vi Herr Folke. En äldre svensk herre som undrade om vi var fotbollstjejer här på träningsläger. Vi berättade att vi bor här och spelar i AEK. Då visste han precis vilka vi var. Roligt tyckte han och ville veta när vi spelar. Kul med lite mer publik. Han hade väldigt viktig information att ge oss också.

Snart anländer ÖIS - med älskade Allbäck och Alfonso! Även BP och Hammarby tror han kommer komma. Och till Nattas förtjusning kommer Elfsborg hit på träningsläger!! Gissa om hon hoppade upp o ner av extas. "Det är så härligt att gå upp här o kolla när dom spelar gubbarna", berättade han. "för man sitter precis vid sidlinjen och tittar, precis som hemma på landet".

Den 17:e kommer lagen. Det ser vi verkligen fram emot. Redan nu kryllar det av killar här i olika träningsoveraller. Väldigt trevligt! Men lite allsvenska killar i Napa är ju Aldrig fel! Tack Folke för den informationen!

(((Over and Out)))

Dagens match

Som sagt, vi mötte Vamos borta. Vi vann med 0-2 efter ett nickmål av Sandra och ett straffmål av Natta. Jag satt på bänken hela matchen. Coach ville inte riskera att förvärra mitt lår. Inte kul eftersom jag skulle få spela på mittfältet igen! Men men, jag vet ju att jag aldrig skulle klarat av att spela ändå eftersom jag drog upp det rejält igen när jag värmde upp målvakten. Suck.

Nu är vi hemma, och eftersom det är Internationella Kvinnodagen idag fick vi rosor av lagpappan! Så gulligt. Vi fick även en stor bukett av det andra laget och dom en av oss. Fint va?!

Blir några timmars slappande nu eftersom vi är fasligt trötta. Det är hårt liv att vara proffs.

Men grattis alla brudar på vår dag!

(((Over and Out)))

Matchdag

Snart åker vi till Nicosia för att möta Vamos. Förra årets seriesegrare. Dom ligger dock på 10:e plats i år. Kanske beror det på att dom tappat 8 spelare i år. Sist vi möttes vann vi 4-1. Så man vet ju inte hur matchen blir idag. Jag hoppas på att mitt lår och Nattas fot håller.


Vi hörs senare. Wish us luck!
(((Over and Out)))

lördag 7 mars 2009

Panik

Vad gör jag om jag inte får tag på biljetter? Åh herregud jag kommer ha panik fram tills dess att jag håller biljetterna i handen. HJÄLP! Ni förstår inte. Jag MÅSTE gå! För jag är fortfarande besatt.

(((Over and Out)))

Min Kung!

De som känt mig sedans barnsben vet hur besatt jag var i Michael Jackson. Jag hamnade nästan i slagsmål för att jag alltid var tvungen att försvara honom mot pedofilryktena. Jag bröt nästan benen när jag skulle försöka mig på de lite mer avancerade dansmovesen. Jag fick nästan nackspärr när det inte fanns mer plats på väggarna för affischer och var tvungen att klistra upp dem i taket.

Jag svävade på moln när jag såg honom live den 16:e Augusti 1997. HIStory World Tour. Det är tolv år sedan. Jag skall få sväva på moln igen. Och igen. Och igen. Han kommer göra tio konserter i O2 Arena i London. Jag ska dit. Jag gör vad som helst för biljetter. Jag vill gå på minst en. Men helst tio. Kosta vad det kosta vill.

Michael Jackson. Du är kung. Föralltid. Åh jag är 13 år igen. Och det är underbart!
MJJ 4-EVER!

(((Over and Out)))

Mr Right!

Trots att jag bor i paradiset och älskar mitt jobb och mitt liv så kan jag inte annat än att ha en extrem hemlängtan idag. Jag tänker på framtiden. Vad jag vill göra. Och allt är så solklart nu. Jag vet precis vad jag vill och med vem jag vill göra det med. Mr.Right - jag vet vem du är.

Det blir ett år till här. Sedan blir det nog Sverige och startandet av en familj. Syrran förtjänar att bli moster. Hon har väntat länge (tycker hon själv).

HA! Det är konstigt. Hur allt bara kan verka så självklart helt plötsligt.
Nu skall jag ta tag i ansökningen till universitetet.

Till Mr.Right - jag älskade dig då. Jag älskar dig nu. Jag älskar dig föralltid.

När man känner så kan man inte annat än att veta att framtiden kommer bli fantastisk och lycklig. Bara man får dela den med honom. Inget annat spelar någon roll. Bara han finns vid min sida.

Det har var för djupt för mig också. Så hej så länge...

(((Over and Out)))

locTV - avsnitt 3


(((Over and Out)))

locTV - avsnitt 2


(((Over and Out)))

Promenaden i Bilder

Marula & Fritsula
Fika Pause
Nunnor på utflykt

Strike the pose

Livet är för bra för att vara sant!

(((Over and Out)))

En ny dag

En ny dag i paradiset. Vi skall strax ta oss en promenad ner till Bente och Scandinaviska Cafét. Vi skall köpa med oss Semla! Åh gissa om vi är exalterade. Söta lilla semlan!

Har precis hittat en grymme grillplats. Gickmed Nicos, in i en liten gång som bara blev större och större och där var det en stor grillplats med bord o allt. Jättemysigt! Dit måste man ju gå nån dag o grilla lite sovlaki! =)

Somnade alldeles för sent igår. Men det gör inget. Det var ju ändå fredag kväll liksom!

Nu - Kaffe på ballen

Sedan - locTV

(((Over and Out)))

En Nattbild


(((Over and Out)))

fredag 6 mars 2009

Jag tar en...

...promenix med Natta & Sandra nu. Så ha en fin kväll!


(((Over and Out)))

Softilera

Baklåret kändes bra på träningen fram tills det att jag drog iväg ett skott. Då brast det igen och det var bara till att gå av. Blir så trött på onödiga skitskador. Natta har kollat upp sin fossing som varit lite ovän med Natta. Som tur är var det ingen fraktur! Phuuu!

natta, nicos o sandra softilerar

Ikväll blir det nog inte mycket gjort. Gå nån promenad o sedan sova sött. Vill upp tidigt imon och ligga på stranden och softilera! Men nu tror jag minsan att det snart är dags för locTV...
(((Over and Out)))

Lugg

Skall man klippa lugg igen kanske? Det var en himla massa år sedan man hade det men blev sugen när jag såg dessa två gamla korten...




(((Over and Out)))

Maktkampen över

Två dopp i havet blev det. Det är inte iskallt utan rätt uppfriskande faktiskt. Låg o sov på solstolen medans Nicos jagade flugor. Det är så skönt att han håller sig nära mig hela tiden. Man behöver liksom inte oroa sig. (Fast det gör man ju såklart ändå).

Gårdagen då. Vi kilade ju ut till Jasmin för att dansa lite. Fulast dans vinner. Vi blev vänner med några engelskor som vi tidigare har bråkat med. Inte bråk-bråk men ni vet - löjligt tjaffs. Lite maktkamp om Jasmin har det varit - från deras sida. Och igår sa jag till dom att det här är ju löjligt, bättre vi äger tillsammans - för snart kommer turisterna o då gäller det att hålla ihop. Haha. Men roliga var dom när man lärt känna dem lite.

Träffade även Mr.Irländare. (Ni vet han jag bjöd ut två gånger...). Han tyckte fortfarande jag var det vackraste han sett och jag svarade att jag itne tänker bjuda ut honom igen. Så han bjöd ut mig. Rolig är han iallafall den lilla hustomten. Kommer definitivt behålla honom som vän.

Nu är det dags för middag och ikväll är det träning!

(((Over and Out)))

Hej

Jag går till stranden. För, solen skiner och himlen är blå så nu blir det allt ett dopp i havet!

(((Over and Out)))

torsdag 5 mars 2009

Party?

Jo det blir allt en liten sväng till Jasmine ikväll. Men vill bara göra er införstådda med att vi inte dricker varje gång vi går ut. Man kanske tar sig en liten drink och smuttar på den hela kvällen. Eller så håller man sig till bubbelvatten och bara dansar! För är man proffs går det ju inte att dricka varje gång man är ute!

bilden är ett montage, jag håller alltså inte i en öl...
Och så vill jag säga Hej! till alla mina nya läsare. Riktigt roligt! Jag undrar så vad ni är för ena som läser min blogg! Och så kan jag passa på att berätta att det imorgon blir mer locTV!

(((Over and Out)))

Jag skrattar ihjäl mig!

Mina systerbarn är det vackraste som vandrar på denna jord! Det tycker man såklart alltid om sina egna eller syskons barn. Men Wictor, minstingen, han är verkligen en perfekt liten unge på alla sätt och vis.

Idag går jag in på facebook, kollar på min morbrors nya bilder och ligger och skrattar så jag får magknip. Här är han, min perfekta lilla systerson som ger moster andnöd av skrattattack!


Och min mammas kommentar under bilden gjorde det inte lättare att sluta skratta:
"Ojjj".
Hahaha, jag skrattar så jag gråter, har gjort det i 13 minuter nu!!!
(((Over and Out)))

Dagen i bilder

Först och främst vill jag säga att jag älskar mina vänner här. Men. Mina vänner hemma i Svea rike - ni är grymt saknade!! Pratade med min carbonara innan jag gick ner till stranden förrut, och här hjärtat mitt, for you;

(hahaha, man ser mina fotavtryck!!)

Nicos hade det gott under min solstol...


Och jag måste platta håret...



Natta ser ut som ett stoppljus nu, men jag försöker intala henne att det inte är så farligt. Natta, det syyyns knappt! På hedersord!

Nu tacos.

(((Over and Out)))

Minnen

Innan jag kilar iväg till stranden och jobbar på brännan så måste jag bjuda på denna underbara bilden på Marcos & Mig. Den framkallar en himla massa fina minnen. Mr.Right? Är det dags att vakna snart Frida? Vem vet. Only time will tell.


(((Over and Out)))