torsdag 30 april 2009

Last night in Sweden

Min onsdag innebar att jag vart i Sverige i hela en vecka! Åkte till Lerum och var där redan 11.oo och blev mött av bästa Karin med lilla Tindra och Bästa Jenny med lilla Lily. En promenad upp till radhusen för att bänka oss på terrassen i den strålande solen. Shorts och tee i sverige! Galet överraskande.

Där satt jag då i fem timmar, med två underbara vänner och deras små döttrar och drack kaffe och lunchade. Det var underbart, minst sagt. Hela veckan har jag kännt att nä, jag vill aldrig flytta tillbaka till sverige igen, men efter timmarna med brudarna så måste jag nog erkänna att någonstans inom mig vill jag ha det där klassiska svensson livet någon gång i framtiden.

Villa (eller radhus). Vovve. Volvo (eller BMW) och en göbbe som står vid grillen. Haha. You get the picture?! Men, inte än, för idag är jag tillbaka i verkligheten och längtar galet mycket efter min hund och såklart, min partner in crime - Natta.

Vid fem tog jag pendeln från lerum ner till Sävedalen där mormor hämtade upp mig och vi tillsammans åkte ut till min moster i Frölunda. Kusin Jimmy fyllde 25 år (haha, jag är fortfarande äldst, så du kan vara så lång du vill....). Grattis lillen! ;-) Tårta och bullar och mosters bästa hembakade rutor (som jag hade beställt och hon stått o bakat kvällen innan) slank ner i magen.

Efter kalaset åkte jag hem till Bästa bästa Gurra och bara satt där på hennes säng och myste och tjötade medans Gurra packade en väska för sin lilla mini weekend i sthlm. Väldigt trevligt. Har saknat att bara sitta hemma hos en kompis så på kvällen när man är lite halvseg och bara prata strunt. Min bästa Gurra, jag kommer sakna henne.

Jag kommer givetvis sakna alla mina vänner här hemma. Och familjen!!!

Brorsan kom o hämtade mig och vi åkte hem o kollade på en ny film med Jim Carrey, Yes Man, eller något. Riktigt bra film! Somnade gott och har nu packat min väska. Skall in till stan en sväng för några sista kaffedejter och sedan hem till syrran för att gosa med ungarna och göra iordning mig. Sen blir det till att göra stan! Åker ju hem imorgon.

(((Over and Out)))

tisdag 28 april 2009

Halv Special

Hos farsan fick jag mig en liten utskällning, eller snarare predikan, när jag frågade vad en hel special var eftersom vi själva åt halv special.

"Men herregud Frida, du har la bara varit borta från Göteborg i 8 månader? Du vet la vad en hel special är". Här tittar han på mig misstroget och fortsätter; "En hel special är brôd, mos och TVÅ kôrvar. Inte EN, som nu änna"!.

Okey, mina djupaste ursäkter.

Gott var det iallafall. Till CL fotbollen blev det hallonpaj med vaniljsås. Mmmm.

Nu blir det film med brorsan.

Natti natti världen.

(((Over and Out)))

Hejsan Farfar!!

Idag åkte jag in till stan och tog en kaffe med underbara F. Det var mysigt att bara sitta och prata och ta en liten promenad. Jag har faktiskt saknat honom. Efteråt körde han mig till mammas jobb där jag gjorde lite bankärenden över telefon samt kopierade och skrev ut papper jag behöver för att söka till universitetet på Cypern. (Jo visst serrö).

Är nu tillbaka hos brorsan men skall ge mig iväg hem till pappa för en myskväll med honom. Antagligen kolla CL fotboll och heja på Chelsea. Jo, ni läste rätt, men enbart för att natta hejjar på dom. Haha.

Förövrigt så saknar jag min Natta och min Nicos så himla mycket. Vi har sååå mycket att prata om varenda dag trots att vi typ alltid är med varrandra, så gissa hur mycket vi har att snacka om nu?? 10 dagar ifrån varrandra! Haha.

Imorgon skall jag iväg till Lerum för att träffa Karin och Jenny och deras små bäbisar. Åh så gott. På kvällen blir det släktkalas och mys med Gurra. Fullt upp. Men det är väl så det ska vara.

Puss o kram

(((Over and Out)))

måndag 27 april 2009

Farväl Mormor Elsa

Redan utanför kyrkan började tårarna rinna. Så många av mina släktingar jag inte sett på så länge. Och mormor, när hennes tårar rann kunde jag inte hejda mig. Gick in i kyrkan 30 minuter innan begravningen började för att titta.

I mitten av gången längst fram stod kistan. Vit med massa rosa blommor på. Runt omkring stod fullt med blommor som folk skickat. På den från våra familjer (mamma + syskon) stod det Sov Gott Vår Ängel. Och det var så vackert, så rätt. Jag grät hejdlöst när jag såg kistan. Det var först då det blev verkligt för mig. Hon levde ju när jag åkte till Cypern. Att hon inte längre finns här har varit oförståligt. Att hon aldrig mera kommer stå i fönstret och vinka åt en när man kommer och går. Det gör ont att plötsligt förstå.

Ceremonin var vacker och tårarna slutade aldrig rinna. Efteråt gick vi upp till minneslunden där morfar redan ligger. Jag kan lova att dom satt där uppe tillsammans, mormor och morfar, på en av bänkarna, och tittade på oss och tänkte att det har vi gjort bra, den här familjen har vi lyckats med. Jag vinkade. Hoppades att mormor såg mig, log och vinkade och sa hej då.

Efteråt åkte vi till Cafe Villan och åt. Jag satt med Ronny och Lina och Bror på ett bord. Bad om en skål med västkustsallad för det har jag längtat efter i 8 månader, det fick jag. Lina frågade om pommefritsen var tjocka. Det är 10 milimetare svarade servitören och vi asgarvade och var mäkta imponerade utav hans kunskaper om maten. Efter en lå¨ng stund med släkten och familjen där var det dags att åka hem.

Jag är helt slut i kroppen. Det tar på krafterna att gråta så mycket.

Jag älskar min mormor Elsa så högt. Hon var en sådan stor del av mitt liv. Att hon är borta gör så ont. Men minnena utav henne är så många att jag aldrig kommer glömma henne. Långt in i mitt hjärta bevarar jag dig. Jag älskar dig, mormor Elsa!

(((Over and Out)))

lördag 25 april 2009

Mamma är alltid bäst

Lördagen hade inte kunnat bli bättre! Spenderade förmiddagen med min underbara Jenny och hennes lilla mirakel, 7 månader gamla Lilly. Vilken liten sötnos! Jag vill ha!

På eftermiddagen kom morbrors fruga o hämtade mig och vi åkte hem till min mamma som såklart började böla. Haha. Där var också min morbror Ronny o min morbror Fredrik o hans två barn Jesper och Josefine. MYSPYS!

Vi har spelat fotboll, grillat (även halloumi...mmm...) och sjungt kareoke och haft det najs. Med min familj kan det inte gå fel. Det är alltid underbart. Dagar med familjen och släkten är de dagar jag håller närmast om hjärtat.

Jag är nöjd med att jag valde bort kroglivet på avenyn och istället åkte hit. Synd bara att mina syskon inte var med. Men hoppas på en myskväll med storebror imorgon.

Nu skall jag gå o lägga mig. Många tankar som snurrar men det skall nog gå bra, jag hoppas jag somnar fort!

(((Over and Out)))

Ingen dans på barer här inte

Fredag kväll på Avenyn.

Jag gick in på Farrellis och beställde mig en öl och satte upp oss på väntelistan till uteserveringen. Sedan kom Grannen och PK och vi hade en mycket trevlig kväll. Även Gurra hittade oss och ja, jag var väl lite rund under fötterna. Storebror kom och hämtade mig. =)

Har rpecis tagit en dusch i säkert en timma! Guuud så skönt, det kan man inte göra på cypern, vattenbrist förstår ni. Ser ut som ett russin nu och aj löv it!

Skall nu gå bort till allum för att träffa jenny och hennes lilla lilly! Skall bli underbart. Sedan åker jag in till stan för häng med Gurra!

Puss o kram

(((Over and Out)))

fredag 24 april 2009

Inga $ på mobilen

Gårdagskvällen spenderade jag alltså på Bitter på Linnégatan. Mötte min vän Betty och två tjejer som vi gick i gymnasiet med. Snar tkom även bettys arbetskamrater, 5 greker. Dom trodde inte alls på att jag var fotbollsproffs på cypern. Phööö. As if I care? Härligt att träffa Betty iallafall. Saknat henne.

Tog iallafall bussen hem vid tolv och när jag kom hem spelade jag o brorsan playstation 3 tills det verkligen var dags för honom att lägga sig. Han har ändå ett jobb att gå upp till liksom. Min fina bror...

Vaknade imorse och kunde knappt andas, jag bara hostar och hostar. Mår förjävligt. Inte så kul. Jag måste verkligen ta mig bort till affären också för o köpa juice och påfyllning till mobilen. Dom 150 kronorna försvann galet snabbt från mobilen. Hemma har jag 5 euro hur länge som helst...

Vill inte ha hosta... har ju planer för min första o enda fredagskväll i sverige på läääänge!

(((Over and Out)))

torsdag 23 april 2009

Konstiga känslor

Åkte in till stan idag runt tolv tiden. Köpte mig en latte och Veckorevyn (!) och promenerade runt en stund i solen för att sedan sätta mig med kaffen och läsa vid fontänen på Bältespännaparken. Jag satt där i nästan två timmar och bara njöt. Tittade på människorna och insåg hur underbart Göteborg faktiskt är. Men.

Jag känner ändå att jag redan saknar Cypern enormt mycket. Jag saknar mina lagkamrater, fotbollen, mina vänner utanför fotbollen, staden, palmerna, värmen, solen och inte minst Natta och min älskade lilla vovve.

Det är underbart att vara här ta det inte fel. Men hemma är numera Napa. Cypern är där jag hör hemma helt enkelt, har inte så mycket kvar här i Sverige. (Vänner och familj givetvis... )

Åkte till syrrans jobb där hon skrek "Neeeger" till mig ett antal gånger innan vi åkte o hämtade lilla Wictor på dagis som inte alls kom ihåg mig. Det var jobbigt. Men till slut blev vi vänner igen och han kände sig någorlunda lugn att vara ensam med mig. Stackarn, han är ju bara två år, undrar säkerligen vem sjutton jag är. Moster? Phööö.

Efter några timmar med syrran o barnen hämtade brorsan mig och jag har just avnjutit min första kebabpizza på 8 månader! Smarrigt.

Nu skall jag kila in till linné och ta några drinkar med min älskade Betty och Erika! Skall bli underbart trevligt!

Ha en fin kväll vart i världen ni än befinner er.

Lots of love

(((Over and Out)))

I Sverige

Klockan 01.00 var jag på flygplatsen redo att åka till första stoppet, Ungern. Flyget gick 04.10 och jag var galet trött och lite arg då en tjej snott min fönsterplats som jag behövde för att sova. Satt i gången och blev nockad varje gång någon skulle till toaletten. Så väl i ungern för mitt byte till flyget som skulel ta mig till Landvetter var jag sjukt trött och irriterad. Men blev snart på bättre humör då jag hörde hur dom pratade. Ja är ungefär Jåååå Jååååå. Jag gick runt och småfnissade för mig själv och tänkte "hit måste jag åka på semester, det kommer garanterat bli kul"!

Flyplanet som skulle ta mig till Sverige var pyttelitet och jag hade sittplatsen längst bak. Lyckligtvis var det inte många som ville till sverige så jag hade hela tre platser för mig själv och kunde lägga mig ner och sova hela resan hem, tills flygvärdinnan väckte mig och sa att jag måste ta på mig säkerhetsbältet.

Mormor mötte mig på flygplatsen och det första jag gjorde var att köpa en latte och så åkte vi hem till min bror. Tog en dusch och tänkte att jag skulle sova men istället tog jag på mig och gick till Allum shoppingcenter och spenderade!! Gud så bra svenska affärer är!! När bror kom hem från jobbet satt vi och tjötade och konstaterade att jag var nog rätt brun ändå.

Kvällen spenderade jag med underbara Gurra över två öl och massa snack. Var så otroligt skönt att träffa henne. SOm jag saknat henne!!

Kom hem runt tolv och somnade som en stock. Hade ju trots allt bara sovit två timmar.

Idag lyser solen och det är faktiskt rätt varmt! Jag skall snart dra mig in till stan. Ska med syrran hem sedan när hon slutat jobba och träffa mina små syskonbarn. Gud så gott!!!

Natta - hoppas allt går bra med Nicos!! Jag saknar er båda så himla mycket och ingen fattar vad jag menar när jag säger phöööö eller bra jobbat... =( puss på daj natta mou.

(((Over and Out)))

tisdag 21 april 2009

Leaving on a jet plane

Väskan är packad. Pass och biljetter i handbaggaget. Jag har troligtvis packat ner allt för tunna kläder, men jag har inga andra. Stekar oljan lämnade jag ändå hemma.

Jag är nog inte alls redo för att åka till Svea igentligen. Men jag gör det för att få säga farväl till min gammel mormor. Alltså packningen är klar, men känne rmig inte mentalt redo.

Helst av allt hade jag velat ha min Natta med mig. Känns konstigt att man helt plötsligt skall vara ifrån varrandra. Hon skall ta hand om Nicos åt mig. Jag är så tacksam för det. (och lite smått chockad...)

Så, snart drar jag till flygplatsen. 09.30 imorgon (onsdag) sätter jag fötterna på svensk mark för första gången på 8 månader.

(((Over and Out)))

söndag 19 april 2009

Borde sova.

Eftersom jag bprde gå och lägga mig och inte orkar skriva något vettigt gör jag som Maja. frågorna under ska besvaras av låttitlar från en och samma artist/grupp. mitt artistval är Michael Jackson.

är du kvinna eller man?: Dirty Diana
beskriv dig själv: Smile
vad tycker du om dig själv?: Who is it
beskriv var du bor för tillfället: In the closet (eeehh)
om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?: Heaven can wait
favoritfärdmedel: Butterflies
bästa vän är: You are not alone
din favoritfärg är: Black or White
hur är vädret?: Bad
favorittid på dagen: Break of dawn
om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?: Dangerous
vad är livet för dig?: Morphine
det bästa rådet du kan ge?: Keep the faith
som du fick byta namn, vad skulle du heta då?: Superfly sister
favoritmat: Ghosts
dagens tanke: Dont walk away
hur skulle du vilja dö?: Rock with you
din själs nuvarande tillstånd: I just cant stop loving you
fel du kan leva med: HIStory
ditt motto: Keep the faith

(((Over and Out)))

fredag 17 april 2009

Hallååå

Long tajm no see! =) Men nu e jag här.

Vi har fått ytterligare besök från gamla goa svea. Johanna & Karin - vänner till Natta. Mycket trevligt!

Idag spelade vi en träningsmatch mot pojkar 15 år. Dom var rätt bra och vann. Hela vårat lag var fasansfullt trötta. Jag har så ont i min rygg och höfter så jag hoppas på att Börje har tid för mig nån gång under tiden jag är hemma i svea. Måste få knäcka upp mina kotor som sitter fast. Och jag litar inte på någon annan än Börje.

Nu är det påskhelg är på Cypern. Kalo Posxa! (eller hur d nu stavas). Så gla påsk!
Ikväll skall vi ut o fira. Skall bli skoj. Inte ofta man kan gå ut en fredag eller lördag så vi tar tillfället i akt! =)

Vi hörs snart igen. Internet fungerar bättre nu.

(((Over and Out)))

onsdag 15 april 2009

tisdag 14 april 2009

Godmorgon Världen

Tisdag. En vecka kvar tills jag åker till Svea på en liten minisemester. =)
Igår var en fin dag. VI hyrde en moppe och åkte till Capo Greko - utsiktsplatsen, lagunerna och den lilla vita kyrkan alldeles vid vattnet. Så vackert! Sedan blev det middag på ballen och en promenad genom tivolit som öppnat nu.

Idag skall vi först till gymet och sedan åker vi till Larnaca och möter upp Fotti och Gola och hämtar ut nya fotbollsskor. Kollar runt lite där antagligen. Planen var att sedan åka och snorkla och dyka i larnaca men vädret är sådär. Och ikväll blir det träning. Så en fin dag idag alltså.

Ha det så bra i Svea eller var ni nu är!

(((Over and Out)))

måndag 13 april 2009

Ingen skandalmatch denna gången

Igår mötte vi alltså Apollon på hemmaplan. Ni minns hur det gick sist? HÄR ifrån GT.

Vi var rejält laddade allihopa och Coach hade rört om lite i laguppställningen för dagens match. När han drar laget säger han alltid till alla vad han vill att dom skall göra, tänka på osv... Till mig sa han bara; "Frida, du är alltid beredd, du vill alltid vinna, även på träningar. Du är i bra form så fortsätt bara spela som du har gjort". Det kändes underbart att höra. Lugnade mig lite. Jag var så sjukt nervös innan vi gick ut och värmde upp. Hade knappt ätit något till frukost och ville bara spy. Konstigt, jag brukar inte vara så nervös.

Matchen sätter igång och läktaren är full. Härligt! Xenia lägger 1-0 efter ca 20 minuter och glädjen är total! Tyvärr får Apollon in ett mål och ställningen håller sig 1-1 till halvtidsvilan.

I andra halvlek lägger dom 2-1 men vi fortsätter att spela vårat spel och trycka på. Vi var grymma. Hela laget var duktiga. Vilket hjärta för klubben som visades! Sent i matchen lyckas Sandra nicka in reduceringen 2-2 som också blir slutresultatet.

Det var en grym match! En härlig match att spela! Jag fick rädda en himla massa frilägen vilket var fantastiskt roligt såklart. Men alla i laget är verkligen värda en stor applåd.

Och det fick vi. En smarrig middag på bästa restaurang Stonegrill och en massa kaffe, vin, öl eller vad som nu önskades ute i solen efter maten.

Efter det bar det av till Nissestranden där vi mötte upp personalen från Jasmin och spelade Beach volley och satt och tjötade. Ett härligt liv.

2-2 känns som en vinst. En smäll på käften till alla dem som tror att AEK inte kan vara med i toppen. Nu skall vi slå ut Salamina ur cupen, för vi ÄR bättre, och sedan vinna den.

Länge leve AEK!!

Tack också till Enskede IK som var där och hejjade på oss!

(((Over and Out)))

lördag 11 april 2009

Lördag

Som sagt så strular internet. Därav dålig uppdatering.

Torsdagskvällen blev en riktig Hit! Vi hade så kul!

Grattis Natta och Grattis till min älskade bästis Jessica!

Inatt fick jag besök från Sverige. Väldigt trevligt. Har inte setts på 8 månader. Galet länge men det känns som om det var igår vi sågs.

Vi skall nu ner till stranden en stund. Kan ju inte vara i solen för länge eftersom vi spelar mot Apollon imorgon. (Ni minns matchen som även blev omskriven i svenska tidningar...)

Ha en fin dag.

(((Over and Out)))

torsdag 9 april 2009

Cosmopolitan

Hej!
Internet har strulat hela kvällen igår o hela dan idag. Kommer säkert logga ut mig snart igen så det blir en snabbis, men det e ju aldrig fel.. hehehe. Dålig humor jag vet.

Glömde ju skriva resultatet av träningsmatchen igår. 8-2 till oss.

Imorgon fyller världens bästa Natta 20 år så det skall vi fira idag med Frida-gjorda-Cosmopolitans och dans på Jasmin. Det kan gå precis hur som helst idag alltså.

Idag har varit en underbar dag, vi har varit på Capo Greko och Nissestranden. Soft liv. Och nu då alltså partaj. Så haj så länge.

Here´s my key, philosofy, a freak like me....

(((Over and Out)))

onsdag 8 april 2009

Enskede IK på Cypern

Idag hade vi träningsmatch mot jätte duktiga F-15 Enskede IK från stockholmstrakten (om jag inte är helt ute och cyklar som jag brukar vara när det gäller vårt motstånd. Brukar ju oftast bara komma ihåg färgen på tröjorna... dessa var svart/röda kan jag ju briljera med...).

Jag spelade återigen på mittfältet vilket var kul. Jag börjar gilla det riktigt mycket, känner mig nästan lite hemma där. Mycket bollinnehav och chans till att göra assist. Och även några mål. Själv gjorde jag hattrick i första halvlek!! Ett kanonskott som blev 1-0 till oss, på en fin pass från Harrulla, sedan ett nickmål från hörna av Xenia och ytterligare ett på pass från Harrulla.

I andra halvlek gör dom ett mål och Yanitsa skadar knät. Jag får gå in i målet. Dom får en straff som jag är på men som går in.

Enskede IK var riktigt duktiga och spelade stundtals ut oss totalt. Fint passningsspel och individuellt bra spelare. Men vi var nog lite starkare (läs äldre) och kom runt lite bättre på kanterna. Men det finns nog iallafall en eller två framtida landslagsspelare i Enskede. Nr 10, Freja tror jag hon hette, riktigt duktig!! Målvakterna var också kanon bra. Det är kul och se! Dom har en egen målvaktstränare också vilket är roligt att höra, ibland glöms det av i yngre lag eller i tjejfotboll rent allmänt. Ja det var många duktiga spelare som sagt.

Kul att höra svenska på planen igen!!! Jag saknar det faktiskt. Från linjen ropade tränaren hela tiden positiva saker och det var så där svenskt och gott. Påminnde om när jag själv var junior spelare och Kråkis alltid pushade oss, i alla lägen. Positivt positivt positivt! Heja Sverige för det.

Så lycka till nu Enskede IK! Jag hoppas det går kanon bra för er i serien hemma i Svea!!
Och tack för en bra och rolig match!

(((Over and Out)))

Vänner

Vänner är det finaste som finns. Och mina vänner råkar vara de absolut finaste! Jag kan inte förstå att om cirka två veckor kommer jag få krama om er och tjata med er om allt som hänt de senaste sju månaderna. Mina fina, fina vänner! (xim är ju inte i svea men hon var tvungen att få vara med ändå... och även er som jag inte lyckades få med på bild saknar jag och vill träffa...)











(((Over and Out)))

tisdag 7 april 2009

SKRIV PÅ!!!

Polismästare Lars Klevensparr planerar nu att lägga ner vår polisstation i Västra Frölunda, som funnits sedan 1966. De flesta av oss som bor härute, vet och förstår vikten av att stationen ligger kvar.Då vi har ett ganska stort problem med bl.a ungdomsrelaterad brottslighet,vore det fullständigt FÖRÖDANDE för stadsdelen att förlora sin närpolis, då denna är väl förankrad, har god lokalkännedom och dessutom känner till de flesta ungdomar och situationen här ute.De kan snabbt vara på rätt plats när det behövs.

Samarbetet mellan närpolisen, våra ungdomar, föräldrar och föreningar härute, är av största vikt, för fortsatt förbättrade resultat. Det vore ett STORT misstag att stänga stationen och kasta bort detta. Det är också en viktig trygghetsfråga för ungdomarna själva, då de och närpolisen i princip känner varandra vid förnamn.Den förväntade besparing polismästare Klevensparr tror sig göra med denna åtgärd, kommer stå oss alla mycket dyrt i förlängningen.

LÅT OSS INTE ACCEPTERA ATT VÅR STATION STÄNGS!!!

Hjälp gärna till att skaffa fler underskrifter genom att skicka länken http://upprop.nu/ZPFF till dina vänner och bekanta.

____________________________________________________________
Jag blir så trött. Vad tänker folk med? Att stänga ner frölundas polisstation skulle verkligen vara förödande. Jag vet, jag är uppväxt där. Är detta verkligen ett smart sätt att spara in på kronorna? Vad tror dom kommer hända i Frölunda när den stängs ner? Idioti.

Så ta nu och skriv på!!! http://upprop.nu/ZPFF

Även om du inte bor i stadsdelen så tycker jag du kan skriva under, går på två sekunder!

(((Over and Out)))

Morgonstund har guld i mun

Kanske skall ta och säga Välkommna till Nattas morfar och två systrar som kom igår! Härligt med fler svenskar att umgås med! =)

Igår kväll hade jag så många tankar som surrade i mitt huvud att jag var tvungen att gå ut och springa. Fastän klockan var nio och solen gått ner för länge sedan så var det galet varmt. Men det gick! Somnade in rätt snabbt vid elva.

Imorse gick jag upp och ut med Nicos. Sedan gick jag en morgonpromenad.


Tog lite nya vägar idag, trött på att gå samma runda. Det är kul att ta, för mig, nya vägar som man inte riktigt vet vart dom leder, det känns inte som att man går då för man har full sjå att kolla på den vackra omgivningen. Men jag avslutade givetvis med att gå ner på stranden sista biten. Det är tungt att gå i sanden, speciellt när det blåser så mycket som det gör idag. Gick och gick men kom knappt någonstans. En timme träning där och nu är det frulle som gäller! Mumma för magen!
Vad som händer under dagen vet jag inte riktigt. Natta är med familjen sin på hotellet och badar i poolen för det är sandstorm på stranden. Själv kommer jag nog gå till mitt nya favvo ställe Seasons och dricka en latte och plugga teori. Vi får se... Ikväll är det iallafall träning! Gött!
(((Over and Out)))

måndag 6 april 2009

Så när skall vi ses?

Asså nu går ju tankarna endast i en bana runt mitt huvud. SverigeSverigeSverigeSverige. Jag funderar på om jag ska packa ner mina flipflops? Måste jag typ rota fram någon mössa o halsduk? Räcker det att ha med sig vårjacka? Kan man gå i shorts och linne som jag gör här? Det snurrar nu. Det är ändå två veckor kvar men det gäller ju att planera...

Och så tänker jag på alla jag vill hinna träffa! Är det inte bäst att börja planera sånt nu?
Fredagen den 24:e blir det AW med Grannen innan hon går på Lillasyster. Den vill inte jag gå på så vem vill fortsätta parta med mig då när grannen gått? Annars träffar man säkert någon rolig filur att tjöta med i baren... haha.

Ja det snurrar som sagt. Jag vill planera in kaffedejter och fester som avlöser varandra. Jag vill träffa er alla!

(((Over and Out)))

Bara Bilder

Igår kväll såg vi hur det brann rejält en bit bort. VI var inte sena med att springa ut för at tkolla vad det var som hände. Sprang ner till hamnen tillsammans med halva Ayia Napa för att bevittna Napas två största party båtar stå i brand samt en mindre båt. Det var hemskt. Ägaren skrek och var helt förstörd stackarn. Jag hoppas verkligen att dom hade försäkring, det var nog deras levebröd. DOm hade precis startat igång för säsongen också. Usch, det var änna jobbigt att bevittna.


Lite roligare är när vi efter matchen igår var på stranden med Fotini, Koulitsa, Georgia och Yanitsa.





Jag är sketa glad för att vi skall ut o göra stan lite farlig...


Crepes gillar vi!

Nicos med flickvän Cissi.

Redo för en kväll i Napa!


SKÅL!

(((Over and Out)))

22:e April till 1:a Maj

Mellan dessa datum kommer ni se mig strosa på Avenyn, fika längs med kanalen i stan om vädret tillåter, shoppa på H&M och Gina, dricka öl på uteserveringar... Ja det är så mycket jag kommer göra när JAG KOMMER HEM TILL UNDERBARA GÖTEBORG!!!

Glädje, men också sorg. Det är ju av en anledning jag kommer hem. Min mormors begravning. Men jag skall göra mitt absolut bästa för att ha det så bra jag bara kan! Det hade min fina mormor velat.

Åh älskade familj & vänner - snart får vi kramas!!!

(((Over and Out)))

söndag 5 april 2009

Vinst

Vi vann matchen med 2-7 till slut. I första halvlek var det kallabalik, inget fungerade som det skulle. Men vi skärpte till oss i andra och spelade bra fotboll.

Jag spelade centermitt och lade några fina assist åter igen. Det är ju alltid kul, även om man inte gör målen själv så är det förbannat skoj att spela fram till mål. De fyra första målen var jag inblandad i och det är för mig glädje det. En gammal målvakt va!? Hahaha. Vet inte riktigt vilka som gjorde mål men sandra ligger nog fortfarande etta i skytteligan här på cypern! Riktigt bra jobbat Sandra!!!

Vi har lagt över 190 mål denna säsongen... galet!!! (Sandra över 40 av dessa)

Natta mou var ju tyvärr inte med idag, och det märktes på planen. Hon har sprungit runt med en spricka i foten i fyra veckor, sedans Salamina matchen. Helt galet. Inte undra på att hon haft ont. Så nu får hon mot sin vilja vila så att hon är pigg till Apollon matchen nästa vecka. Läk fort sa jag teee daaaaj! ;-)

Efter matchen åt vi mat på godaste Faliros. Min absoluta favvo restaurang i hela världen! Hihi. Vi fick varsin present ochså. En AEK almenacka. Coolt. Efter maten var vi några stycken som åkte ner till stranden här i Napa och drack varsin öl och satt och tjötade och hade trevligt.

Bilder kommer senare. Orkar inte lägga in dem nu, jag skall lägga mig och läsa min grymme bok, Zlatan är Zlatan. Äntligen blev sandra klar med den så nu är det min tur. Tror det tog henne ca 6 månader... hahaha. Hon har la inte direkt sträckläst den! =)

Naj, vi hörs senare då jag förhoppningsvis har riktigt goda nyheter att delge er...

(((Over and Out)))

Game time

Skall strax iväg och spela match. Kommer att bli varmt att spela idag. Klockan 11.00 är avsparken, precis som vanligt. Men nu är värmen här. Jag tror jag kommer spela på mittfältet idag. Paralimni står för motståndet.

Wish us luck.

(((Over and Out)))

fredag 3 april 2009

Hot hot hot

Det var helt galet varmt på stranden. Blev många dopp i havet idag också och idag var det väldigt varmt även i vattnet. Sommaren är här. Cyprioterna tycker dock att det fortfarande är kyligt... det är runt 25-30 grader!!!

Skall in och ta en iskall dusch sedan äta min köttsoppa som jag sparat till ett speciellt tillfälle. Idag alltså. Blir nog plugg på ballen efteråt och sedan träning.

Utgång idag. Senior Frogs blir det kvällen till ära.

(((Over and Out)))

Morn Morn

Solen skiner men det är lite vita små moln, ni vet såna där disiga moln på himlen. Då känns det faktiskt inte så lockande att gå ner till stranden.

Sitter och tänker på sommaren i sverige. Snart är det ju faktiskt dags för att åka hem på semester. Det finns så mycket jag vill göra i sommar. Paddla kanot med brorsan till någon ö och campa där och festa tillsammans med gitarr och grym musik. Jag skall på roadtrip med Gurra och förhoppningsvis Ximel runt om Svearike. Många varma kvällar med syrran på altanen och en flarra vin och massa skvaller är ju också ett måste. Sedan finns det ju massa annat jag ser fram emot, femkamp på liseberg, kvällar på uteserveringar på avenyn, fika i vasaparken, kaffe hos vänner, bus med vänners barn, promenader längs klippan... Göteborg är ju underbart på sommaren.

Sitter och kollar biljetter hem till Svea nu. Till mormors begravning. Men dom är fasligt dyra. Men hem skall jag, jag vägrar att sitta här och veta att min familj och släkt är och säger hej då och att jag itne får vara där och krama om er.

Nej, nu har det visst klarnat upp ute så det blir stranden ändå...

(((Over and Out)))

torsdag 2 april 2009

I love life

Det var helt galet varmt på stranden idag. Gick ner och doppade mig ett flertal gånger i vattnet. Vi har allt blivit lite bruna nu. Känns gött. Slipper man den stressen i sommar när man kommer hem.

Efter playan gick vi hem och tog varsin kall dusch och gick bort till Seasons som också dom nyligen slagit upp sina dörrar för året. En fantastiskt god latte där, den bästa jag druckit här nere och en liten promenad senare var vi nöjda och gick hem. Har varit ute med Nicos en bra stund men blev nästan attackerad av fyra galna blodsugande fladdermöss. Varför dom skall på mig vet jag inte, jag har alltid tyckt Batman är cool juh.

Nu står Natta och lagar middag efter ett av sina "huvudrecept". Då kan det aldrig gå fel. Det luktar så gott att magen börjat kurra.

Ikväll skall vi bara sitta hemma med levande ljus och skön musik och plugga teori och kanske spela lite kort eller något. Mysigt skall vi iallafall ha det.

Hört att uteserveringarna är framme i Götet nu, gött det. Njut nu av solen och var ute så mycket ni kan för det gör ju verkligen under för sinnet. Kan inte minnas när jag sist var så här lycklig och jag tackar solen en hel del för det.

(((Over and Out)))

Jasmin Girls VS Jasmin Boys

Från i måndags;


(((Over and Out)))

Senior Frog´s

Hallå Svea!
Det var en himla tur att London Clothing var öppet igår. Köpte mig ett par grymt snygga dojjs med höööög klack. Tog på mig den bästa klänning jag har (hehehe, ni vet Snowstorm låten??) och så gick vi till Senior Frog´s. Där känner jag mig som hemma, haha, några av er kanske inte vet att jag kallas Froggy... Så detta e my place änna! (Bild från förra året när grannen var här).


Det var iallafall riktigt kul, träffade lite folk man lärt känna och såg även en massa nytt folk. Det är trevligt att staden börjar vakna till liv nu! Senior Frogs slog upp dörrarna i måndags. Riktigt najs då det varit stängt hela vintern och man bara har kunnat gå till Jasmin. Men vi ä lskar Jasmin...
Imorse tog jag NIcos på en promenix upp till djuraffären. Där fick han välja ut ett smarrigt hundben, hundgodis vi skall ha till träning och tandborste samt hundmat. Han var så glad så glad. TÄnk vad man skämmer bort sina djur igentligen. Det är därför jag inte kan skaffa barn än på länge, jag tror jag måste vara rik... för jag har en förkärlek till små små adidas skor.
Skall nu upp till tvätterian och hämta min vittvätt, även proffs måste tvätta, nåja, vi lämnar ju bara in det och hämtar det... soft. Snart blir det playan för det är åter en uuuunderbar dag i paradiset. Och senare blir det nog lite locTV! Det var ju ett tag sedan!
(((Over and Out)))

onsdag 1 april 2009

Underbara röda dag

Vilken underbar dag det är idag! Det är lätt den varmaste dagen hittills. Som en svensk fin sommardag! Vi började träningen redan kl 11.00 idag eftersom det är röd dag här. Efteråt var vi nåra som låg kvar i gräset och lyssnade på musik och tjötade.

Vi bestämde oss för att åka till Macronis beach som ligger en bit ifrån Nissestranden. På vägen köpte vi med oss varsin öl. Satt vid vattnet och tjötade, badade med träningskläderna på men torkade snabbt. Sedan gick vi till några tennisplaner alldeles brevid och spelade tennis en bra stund. Underbart kul. Det var jag, Sandra, Natta, Fotti, Georgia och Koulitsa.

Är hemma nu och skall sticka till London Clothing och köpa mig ett par skor till kvällen. Det enda som är öppet här idag och som tur är har jag hittat ett par stilettos som passar min klänning för kvällen.

Livet är soft.

(((Over and Out)))

Orka

Jag orkar inte med era oroliga telefonsamtal så jag får göra detta tidigare än jag hade tänkt så att jag kan få gå till morgonträningen nu i lugn och ro;

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL!

(((Over and Out)))

Jag gråter

Idag är ingen bra dag!!! Igår på träningen hade vi jättekul och gjorde lite passningsövningar, skott och slutligen spel. Under spelet gick det jättebra för mitt & Sandras lag tills jag fastnar i en jäkla grop i gräset och faller. Det gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Det blev till sjukhuset där dom konstaterade att jag brutit foten. Nu är det rehab som gäller. Efter gipset kommer av. Det kan dröja mellan 4-40 (!!!) veckor innan foten är frisk!!!!!!!



(((Over and Out)))