torsdag 27 augusti 2009

Sötnosen

Just nu sitter jag på Dias jobb och lånar det trådlösa nätverket. Trökigt att vi ännu inte skaffat vårat eget men då lägenheten vi senare skall flytta in i kanske har det så känns det smart att vänta och se.

Allt är iallafall bra här. Vi tränar sjukt hårt. Igår började vi 06.30 med löpningar längs stranden och avslutade med ett rejält gympass. Det var så skönt att springa på stranden, solen som var på väg upp, det stilla havet och ljudet av vågorna. Ser fram emot imorgon då vi gör det igen.

Jag har fått en målvaktstränare också, han är riktigt bra men pratar absolut ingen engelska men vi löser det bra ändå. =) Hård träning. Det är det enda som gäller just nu.

Nicos har vant sig vid värmen men jag tror han kommit in i trottsåldern eller något. För han är busigare än någonsin. Roligast är att snurra in sig i mitt täcke och böka runt rejält precis innan jag skall lägga mig.

Han är då den finaste hunden som finns...

(((Over and Out)))

söndag 23 augusti 2009

Dagarna som gått

Torsdag kväll;
Vaderna känns som stenklumpar. Resten av benen som stadiga oböjliga pinnar. Armar o rygg värker och det är svårt att klia sig själv i hôvvet. Jag känner mig helt enkelt som en streckgubbe. En stark sådan.

Fyra gympass och fyra fotbollspass varav två med massa konditionsträning - på fyra dagar - tar på krafterna. Att vara totalt utpumpad och trött av fel anledning, säg ett tråkigt jobb, är för jävligt. Att inte orka böja sig fram för att byta låt på datorn eller ta dricksglaset på bordet trots att man är så törstig att man nästan kreverar, att vara så trött - på grund utav att man tränat bra - det är enbart skönt (och uttorkande...).

Veckan har flugit förbi och det har varit så roligt. Första riktiga fotbollsveckan denna försäsongen. Jag har världens bästa jobb!!! Fredag är vi helt lediga och lördagen har vi träning redan 07.30 på morgonen!! Så tidigt har jag inte gått upp sedans... ehmm, kan det varit i april någon gång? För någon borta match möjligtvis? Men det är spel som gäller hela den träningen så det lär vara lätt att komma upp.

Nu (torsdag kväll) skall vi ut och äta med Pampos. I wrap it up here. Bye babycakes.

Fredag kväll redan. Veckan har gått fort. Vi övertalade Pampos att gå till Liquid och äta igår. Penne Pollo och färsk apelsin juice! Mumma för magen. När han släppte av oss hemma fick vi varsin present. Varsin teknikboll. Pik? Och även en Pamposkaka! Mums!!!

Som sagt, fredag. Som ni vet är det min dag! FRIDA(Y). Vi sov så länge vi ville, inget gym, ingen fotboll. Just relax. Gick till stranden och hade det gott, vidare till Elenis affär för lite tjöt och flams, sedan hem till en kväll med massa tavli och tacos. En fin dag i paradiset.













07.30 Lördag morgon. Laget är samlat på plan 3. Det är redan jätte varmt. Uppvärmning följt av stort spel som avslutas med straffar. En rolig träning som följdes av tårta och sång för underbara Koulla. Pola Xronia Koulla mou! Underbart att vara hemma redan klockan tio på morgonen färdig tränad. Nu är vi lediga tills måndag morgon. Välförtjänt. Det har blivit nio pass i veckan. En lång promenad med Nicos till djuraffären där han fick välja godis. Hem igen, Nicos mumsar förnöjt på det torkade grisköttet och jag & Natta promenerar till stranden. En dagens bild (vårat nya tidsfördriv) och sedan plask i vattnet. Något svalkande idag faktiskt.

Lördagkväll spenderades först på Liquid där vi hade kanon kul! På väg hem stannade vi en stund på Jasmin och hejade på alla där. Gick på bargatan och gjorde faktiskt ett stopp på Rock Garden. Dansade sedan till 2 låtar inne på Bedrock innan vi slutligen gick hem. Hel kul lördag!
Idag har spenderats på stranden. Nu sitter vi på en pub och kollar fotboll. Najs liv...
(((Over and Out)))

onsdag 19 augusti 2009

Trött i kroppen....

Tjing Tjing!
Jag vet att det var länge sedan jag skrev. Men ni vet ju att vi inte har internet ännu. Men snart så! =) Vi har inte gjort så mycket det senaste. Gymmar på morgonen och fotboll på kvällen. Där i mellan är vi rätt döda. Det känns i kroppen nu kan jag lova. Vi har haft två fotbollspass och våran nya coach är riktigt bra.

Laget då. Vi har gått ihop med Paralimnis lag. Det är riktigt bra och vi är nu en trupp på 25 spelare. Varav de flesta är riktigt bra. Det är konkurrans om platserna! På våra två pass på planen har vi bara spelat. Coach vill se hur vi är som spelare. Det är riktigt kul! Det känns att vi kommer bli riktigt bra i år! Målet är att komma i topp 3 när säsongen är slut. Givetvis vill vi vinna allt men det är ett långsiktigt mål.

Här är några bilder från det senaste:

Min morbor Fredrik var ju här med sin Bodil och mina kusiner Jesper Och Josefine.
Nicos käkar glass... haha

(((Over and Out)))

lördag 15 augusti 2009

Smile

Ibland måste man träffa botten för att resa sig igen - modigare och starkare. Botten var inte nådd, men det kändes så igår. Jag fick reda på en sak - inte från killen själv - utan från hans facebook sida. Det var som ett slag i ansiktet, eller kanske mer som en kniv i hjärtat. Ändå skrattade jag. På något vis visste jag att han skulle såra mig igen. Igen. Igen. Igen. Hur många gånger är det nu?!


Med bästa Natta satt jag och kollade på Vänner serien - där folk blir utbjudna på dejt hit och dit. Vi bestämde oss båda två - nu får det vara nog. Nu räcker det med hjärtesorg, förstår dom inte att vi är två riktiga kap"to hell with them".

Vi gjorde i ordning oss och bestämde oss för att strosa runt i den heta fredagskvällen. Nu skall vi öppna våra ögon och se vad som finns där ute. Jag tog Nicos på en promenad och min nya beslutsamhet måste ha gett ifrån sig ett sken. Inom femton minuter hade jag fått ögonkontakt och flörtat lite med två snyggingar. En tredje stannade och pratade med mig och - Bjöd mig på en dejt. Resultat!

Jag tackade nej. Men jag gick därifrån med ett stort leende och ett självförtroende som sitter i även idag. Det finns så mycket där ute i världen, man måste bara öppna sina ögon, välja att se. Jag tittar nu.

Kvällen spenderade vi på Liquid där vi har varsitt span. "Det är fredag och här sitter jag med bästa Natta, spelar tavli, dricker frappe och tittar på en otroligt vacker man". Livet är vad man gör det till! Mitt liv vänner, det är verkligen värt att jubla över!


(((Over and Out)))

fredag 14 augusti 2009

I would be better off without you

Just nu mår jag inte allt för bra. Eller igentligen gör jag det. Men inte i hjärtat. Där har jag rätt ont faktiskt. Jag förstår inte varför "folk" säger saker dom inte menar. Det finns vissa ord jag tycker att man inte skall missbruka. Älskar tex.

Man lär dig av sina misstag sägs det, men det verkar inte som om att jag gjort det. Shit vad kryptiskt det blev. Ville bara få ut det ur systemet. Knappa ner det på tangenterna och sedan försöka glömma. Det brukar funka. Ibland.

(((Over and Out)))

måndag 10 augusti 2009

In a web cafe

Tjingeling.
Inte alla bokstaver so bare with me will ya...

Ni vet ju redan hur varat traningsschema ser ut sa behover inte babbla om det nu..

Lordagskvallen var riktigt lyckad. Jag traffade aven GreenEyes, det var kul att se honom, var ju over ett halv ar sedan. Vi skall nog ta en kaffe i veckan. Trevlisch. Han ar fortfarande galet fin...

Sondagen spenderades pa NissiBeach med min morbror = familj. Jag, jeppe och natta hoppade fran klippan, det var coolt och under hela tiden vi var dar var vi i vattnet. Hejsan sota lilla russinen. Haha

Idag fick vi reda pa riktigt grymma nyheter om laget. Ser verkligen fram emot denna sasongen!! Langtar tills vi far ga pa planen, bara en vecka kvar nu! Men gymmet ar sjukt skoj just nu, kanner mig stark och snygg.. hahahah.

Till min Jenny Raberg; Alskar dig snuttan...

(((Over and Out)))

lördag 8 augusti 2009

Nisse I love You

Nu sitter jag i buskarna igen och skriver. Idag har vi haft ledigt så vi passade på att gå till Nissi beach och sola och bada. Att bada i havet är inte svalkande för fem öre men det är ändå gott. Har käkat lite nu och skall iväg till Tommy´s Pub senare. Min morbror Fredrik + Bodil och mina kusiner Jesper och Josefin är här på semester så skall även möta upp dem. Dom kommer göra oss sällskap på Tommys. Ser jag fram emot! Finns inget jag älskar som släkten! (ok, fotbollen... vännerna... men ni get the point..)

Försöker ladda upp bilder från idag men det går inte! Vet inte varför... men håll ut, snart har vi eget internet och då blir det massa bilder! Puss puss

(((Over and Out)))

fredag 7 augusti 2009

Varmt

Hej hej. Sitter på flaski och skall äta lite mat. Gott gott. Imorse gick våran aircondition sönder. Inte så najs när det är närmare 40 grader och man bara har ett fönster och bor på markplan och får ställa bordet framför ytterdörren för att kunna ha öppet dörren utan att Nicos smiter. (Vilket han inte gör för han vill knappt gå ut pga värmen, men man vet aldrig!)

Nu kommer maten! Så lite bilder bara:

Nicos ligger ner o dricker!
Lyan


Dagens temp: närmare 40 grader
Sol? dhöö
Dagens bästa: Gymmet
Dagens sämsta: "Its kapputt" - kommentar av AC-fixaren
(((Over and Out)))

torsdag 6 augusti 2009

Veckan som gått

Måndag; Försäsongen har börjat! Och jag har aldrig sett fram emot det mer än nu! Gym i 2 veckor innan vi får gå på planen. 5 gånger i veckan tillsammans med laget. Där ingår inte bara vikter utan även cykling, löpning samt vattenaerobics! Idag fick vi träffa vår nya Coach för första gången. Vi har hört så mycket om honom innan, han har stränga regler och det är hård disciplin som gäller.

Vi började med att lägga upp personliga gym scheman för mig o Natta, de andra tjejerna har redan fått sitt, och sedan var det bara att sätta igång. Fick en riktig genomkörare och skönt var det!

Tisdag; gick vi upp relativt tidigt och promenerade till gymmet där vi körde våra program. Jag var fasligt trött i låren då jag gjorde en söt liten tabbe på måndagen. Benpressen - jag skulle ha 45 kilo men måste fått solsting o la på 45 kilo på varje sida, alltså totalt 90 kilo. Gjorde tio repetitioner och kunde inte förstå hur jag kunde vara så svag. Höll på att dö... hahaha, tills jag fattade att jag hade liiite för mycket vikter... men det gick bra att gymma ändå. Efteråt gick vi till stranden där vi låg i kanske 15 minuter innan vi gav upp, det är för varmt!!

Gick hem och både jag & Natta kollapsade på sängen och sov gott! Upp och käka och iväg till gymmet igen tillsammans med laget. De körde programmen och jag och Natta körde löpning och "15 minuters modellen". Det räckte. Hade glömt hur det känns i kroppen under försäsongen. Att gå upp för trapporna till toaletten är som att bestiga Mount Everest. Att sätta sig ner på toan tar ca 3 minuter då låren känns som de skall sprängas. Det är underbart!!

Onsdag: Ledig dag som spenderades på Nissi Beach. Helt fantastiskt.

Torsdag: Då börjar vi om igen. Gymmet och programmet på morgonen själva. Och nu sitter vi och hänger på ett ställe som heter Flaskia där dom har internet. Gött. Det har inte funkat så bra i buskarna det senaste. Snart är det dags att gå till gymmet igen.

Mellan träningarna brukar vi sova eller kolla film. Yatzy har blivit en stor hobby också! Haha. Man orkar liksom inte ligga på stranden mellan passen, för jobbigt. Tufft liv... hehe.

Dagens Temp: 40 grader
Sol: Dhöööö
Dagens bästa: Träningsvärk i armvecket (???)
Dagens sämsta: Träningsvärk i armvecket (!!!) samt trapporna till toan

(((Over and Out)))

måndag 3 augusti 2009

Update

Lördagen; Vi gick ner och hälsade på Eleni, så gott att se henne! Sedan gick vi hem för att göra i ordning oss lite för att gå till Liquid och äta. Innan vi går hemifrån kommer Anna och Olga och hälsar på! Åååhh våra små gosingar. Dom hängde med och käkade och sedan gick jag & Natta hem och kollade färdigt på Greys (dvs familjer, ni får hemskt gärna skicka ner säsong 2! haha).

Igår (söndag) kom Cleo och Dia och hämtade oss vid 11 tiden och vi åkte till Nissi beach. Så härligt att vara tillbaka, ligga på en solstol med solen i ansiktet, musiken från barerna, sanden mellan tårna! Himmelskt! Vi var där i ca 4 timmar innan vi upptäckte att vi var röda som kräftor! Dags att åka hem!

Runt sju kom Fotti, Koulla, Olga, Cleo & Charulla och vi åkte till Elenis affär som hade stängt pga fem snubbar som skulle komma o tömma affären på sprit och skicka tillbaka till fabrikerna. Eleni ville inte vara ensam med dom därför var vi med. Snart var det bara hon, Natta, Jag & Cleo kvar. Arbetet skulle ta 1 timma men tog fyra!! Vi höll på att svälta ihjäl. Men kul hade vi. Vi testade kläder och gjorde de fulaste kombinationerna, poosade i fula glasögon och fotbollströjor. Natta roade sig även med att slå in Elenis cigaretter, tändare och kaffe (!!) i presentpapper... ja, vi hade alltså inte tråkigt!

Eleni tackade med en kanon middag på American Grill där vi avnjöt det godaste köttet jag smakat! Sedan var det ju bara sängen som gällde!

Idag har vi fått ordning på våran lägenhet och nu till det bästa; IDAG BÖRJAR FÖRSÄSONGEN!!!
Och mamma, Nicos tycker nog inte att det är så fasligt varmt, han springer runt och leker när vi är ute och tack vare AC´n har vi ca 16 grader i lägenheten, så det är svalt och gott!

Dagens temp: Vet inte men svetten rinner när man sitter i bikini!!
Soligt: OJA!
Dagens bästa: Träningen Börjar!
Dagens sämsta: Brännan gör ont! Internet är segt så jag får inte upp några bilder, men det kommer!

(((Over and Out)))

lördag 1 augusti 2009

BACK IN CYPRUS

Just nu sitter jag praktiskt taget i buskarna! Haha. Vi kom till vårat nya hem runt 5 imorse och gillade det! En häftig liten lägenhet! Bilder kommer. Kylen var fylld med massa gott, frukter, juicer, vatten, pizza och annat gott. I skåpen stod alla möjliga tänkbara flingor, kaffe, socker, en frappediser och sugrör! Allt vi behöver. Ny inköpte lakan prydde sängarna och allt var helt enkelt perfekt!

Vi tog en promenad runt Napa med Nicos som klarade flygresan riktigt bra. Han var lugn när jag fick honom och han hade fått vatten och hundgodis under resan av flygpersonalen!! Jag är grymt tacksam!

Här sitter jag i denna stund

Trötta och fjantiga på flyget

Vi sov i ca 4 timmar innan vi gick bort till Elenis affär och hälsade på alla, hon var givetvis inte där själv, alldeles för tidigt för den sjusovaren så vi skall dit nu. Gick till vår gamla lägenhet och pratade med alla där. Gosingar!!!

Det är galet varmt. närmare 40 grader och vi har faktiskt bara legat inne och kollat på halva säsong 1 av Greys! =) Thank god for AC! Men nu ger vi oss ut i värmen igen!

(((Over and Out)))