måndag 28 september 2009

GRATTIS JITEX

Vill gratta mina gamla lagkamrater & klubb till seriesegern och återkomsten i Allsvenskan 2010.

GRYMT BRA JOBBAT TJEJER! *gör Mét över huvudet i äkta mölndalsanda*


(((Over and Out)))

First date

13 månader sedan; Jag var på en perfekt dejt. Det var middag på avenyn samt en promenad genom liseberg där vi även åkte tre attraktioner och avslutade med en god kaffe . Min dejt? Pappa.

Igår; Mr.PT hämtade mig strax efter åtta igår kväll och redan i bilen pratade och skrattade vi. Det var så lätt, så naturligt. Ingen ketchup flaska så långt ögat kunde nå. Första stoppet var då i hans kusins affär för att ladda bilen med olika protein pulver till gymmet. Jag fick med mig lite i present. Haha. Kunde inte hjälpa att tänka på min bror när jag stod där inne. Det hade varit himmelriket för honom, radvis med tränings supplement för galet låga priser. Iallafall.

Över affären låg kusinens hem där det hade varit fest för en släkting. När vi ändå var där var vi ju tvungna att gå in och säga hej. Träffa hela familjen på första dejten... Men Mr.PT är en väldigt lätt människa så det kändes tryggt och vi gick igenom festen - "yassas" "kala, es sie?". Tackar för att man kan alla artighetsfraserna.

Vi åkte vidare till det lilla torget i byn. Små fina gamla cypriotiska hus, fyra mysiga små tavernor fyllda med turister och cyprioter som skålade och åt gott. Mitt i mot allt - den vackraste kyrka du sett upplyst med brandgula strålkastare. Atmosfären var minst sagt mysig.

Vi går in i den ena tavernan, in i köket där vi hälsar på det gamla paret som äger stället. Den gamla tanten kramar om Mr.PT och hälsar sedan hjärtligt på mig precis som den gamla farbrodern. Tanten berömmer mina blåa ögon och jag ser att hon har samma färg. Hon tipsar mig om hennes specialitet för dagen - lever - och jag ler artigt och funderar på om jag skall vända om och springa tillbaka till Ayia Napa. Vi sätter oss vid ett bord på utsidan med utsikt mot kyrkan. Kyckling. Vi pratar, skrattar. Alla kommer och säger hej då när vi skall gå och dom undrar om jag kommer tillbaka. "Absolut, om han tar med mig hit igen" säger jag och ler.

Den frasen följs av att jag får en genomgång i hur mannen tror att han är bossen och kvinnan låter honom tro det. Men egentligen, om kvinnan har nyckeln så är det hon som styr även om det är mannen som kör bilen. Jag skrattade gott åt detta och kunde inte annat än instämma! ;-)

Vi tar bilen bort till havet och "the lighthouse". Åh jag älskar det ordet, mycket finare än "fyren". Det är den ända på Cypern. Havet var bäck svart och stjärnorna var fler än någonsin på himlen. Ljuset från the lighthouse gjorde återigen atmosfären romantisk...

Vi gick ner på stranden, satt på en solstol, pratade och skrattade och tittade på flygplanen som lyfte och landade på Larnaca flygplats. Ett flygplan lyfte med riktning mot Egypten och det flög lågt rakt över oss. Häftigt! Efter någon timma där körde han hem mig och jag kunde gå in till Natta och skvallra om min underbart perfekta dejt.

(((Over and Out)))

söndag 27 september 2009

Dating

Vi har spelat träningsmatch idag. 2-2. Efteråt hängde vi på stranden och käkade god mat. Mer om det en annan dag för nu skall jag iväg på en dejt med en kille som jobbar som PT här nere på ett gym. Han tar med mig till en liten by utanför Larnaca där vi skall ta en liten promenic på stranden fram till någon liten Taverna. Jag gillar att han lagt ner lite energi på dejten. Haha.
Jag ser ut ungefär såhär; (gammalt kort).

Ha en fin söndag!

(((Over and Out)))

torsdag 24 september 2009

Planet missing???

Först och främst vill jag säga Grattis till två av världens bästa tjejer. Min systerdotter som fyllde 14 år igår och min syster som fyller 33 år idag!

Grattis min lilla prinsessa. Jag älskar dig så otroligt mycket och saknar dig varje sekund! Du är bäst i världen.

Grattis syster yster. Utan dig hade jag inte varit den jag är idag. Utan dig hade mitt liv varit så mycket fattigare. Du är en underbar förebild för mig. Jag älskar dig och saknar dig så mycket!

Okej. Så vad händer här på Cypern? Massa. Vi har haft 7 träningspass på 3 dagar. Det känns i kroppen kan jag lova. Men vi hinner även med massa annat. Som att busa med Nicos, träffa vänner, hänga på Liquid och Rover samt njuta av livet... =)
Här om dagen innan träningen stod jag o Natta och lattjade lite med en boll. Då Natta ropar "Titta ett stjärnfall". Jag vänder mig om och ser det på himlen. Det är en otrolig syn! Det konstiga var att det brann så stort, och åkte så länge på himlen... det var otroligt. Senare på kvällen under Nicos promenad pratade vi om hur häftigt det varit och jag kläcker ur mig "Det måste ju varit en planet!".
Jag kanske har bytt hårfärg men IQ´n verkar inte ha förändrats... någon som saknar en planet?

(((Over and Out)))

söndag 20 september 2009

Raindrops are falling...

...on my head... *sjunger*

Förra helgen hade vi våran första dag utan sol. Det var härligt. I glädjeruset tog jag på mig en tjocktröja när jag gick ut med Nicos och fick promenera hem i min egna svettpöl. Idag har det varit mulet och vi har till och med fått lite regn. Shorts och linne är såklart på men det är gott med lite kyla. Faktiskt. Man längtar till vintern, tjocka mysiga tröjor och snygga stövlar. =)

Igår spelade vi våran fjärde träningsmatch och vann med 6-2 mot samma pojklag som vi tidigare spelat mot. Dom är starka och spelar bra fotboll. Men vi (coach) har utvecklat vårat egna spel och rullar runt bra. Natta fick göra tre mål samt passade till alla de andra tre målen. Riktigt lyckad dag på jobbet! =) Själv fick jag släppa en straff, men jag hade hela handen på den så det stör mig samt första målet jag släppte in... det skall vi inte tala om.... jag tror jag fick lite hjärnsläpp. En riktig tabbe. Men som Coach säger, "Även världens bästa målvakt kan göra ett misstag". Haha.

Han är så bra våran tränare. Från och med måndag kommer jag & Natta att träna extra mycket. (alltså tre gånger om dagen....) Coach kommer att hämta oss och köra träning med oss på planen. Straffar, frisparkar osv osv. Riktigt kul att ha en tränare som kan lägga all tid i världen!

Just nu sitter jag på Rovers Pub och kollar fotbollen. Vilken match mellan Man U och City då!! Och att IFK är uppe i serieledning då!! Men AIK möter ju ÖIS på måndag och man kan knappast räkna med att de blåröda skulle ha något att sätta emot så AIK går säkerligen upp i ledning igen. Jag hoppas Hysen blir friskförklarad och kan vara med i guldstriden! Yeye.

Ha en fin söndag kära vänner...
(((Over and Out)))

torsdag 17 september 2009

This I belive in!

Elle spår min månad. Och jag gillar vad jag läser...

Intense, erotic and all-pwerful, your ruler Pluto goes direct on 11 September and, with it, Scorpio rises like a phoenix from the flames. Take this as your cue to step inte the spotlight. Realationship woes and career setbacks are a distant memory. You´ve triumphed over tradgedy, now you can get back to what you do best - ruling the world.

(((Over and Out)))
måste bara tillägga att jag verkligen är ledsen att Patrick Swayze (stavas?) är död. Han var väl min första kärlek... vem var inte kär i honom liksom...

Natta mou

Tjenis! Jag mår så bra så bra! Jag är förälskad i världens finaste kille. Jag hoppas att han fortsätter vara så här underbar. Man har ju blivit lite rädd på senaste. Rädd för att alla skall vara sådana svin som green eyes var. Men jag tror inte att denna är det, jag tror han är precis så underbar som han verkar...

Iallafall. Igår hade vi våran tredje träningsmatch som slutade 1-1. Efter fantastiskt spel av oss i första byttes nästan hela laget ut och jag tvingades släppa in mitt första mål för denna försäsongen. Jag kan aldrig vara nöjd efter jag släppt in ett mål, fastän det var på friläge. Men jag gjorde en bra match ändå antar jag....

Träningarna fortsätter, vissa dagar två om dagen men dagen innan match och matchdag blir det oftast bara en. Livet är underbart...

Natta har fått mig att skratta många många gånger det senaste.

Efter att ha total mummlat fram en mening säger hon uppgivet; "Men herregud, jag brukade vara bra på svenska!"

När vi sitter på Liquid säger hon plötsligt; "Jag tänker på Nicos. Han är verkligen jätte söt. Jag vill ha en guldfisk så kan dom bli vänner".

Eller idag påväg till träningen; "Jag har haft en häst. En gång hade jag en kompis hemma en helg. Så red vi på den hela helgen upp och ner för en backe och på måndagen så låg den död".

HAHAHA You got to love her!!!

Nej nu skall jag läsa Elle och dagdrömma om nästa shopping tur...

(((Over and Out)))

Its all about the pictures


i fredags;


(((Over and Out)))

tisdag 15 september 2009

The way you make me feel

I fredags hade vi en rolig träning där vi jobbade på det som vi gjorde fel på matchen dagen innan. Avslut avslut avslut. Jag älskar det! Klockan elva på kvällen blev jag upphämtad utav min tattuerare och vi åkte ner till hamnen för vår dejt. Två glas vin fick jag i mig. Tack gode gud för att jag inte har problem med att prata, för han sa väl inte allt för mycket, han var som en glasflaska med Heinz ketchup. Men det var ändå rätt trevligt.

Efteråt gick jag ensam och mötte upp Cleo, Dia, Dora & Natta mouAmbassaden och det blev även Jasmin och Carwash efteråt tillsammans med Lukas och Darren. Helkul kväll som vanligt när vi skakar våra lurrviga.

På lördagen var det dags för massage. Golis kom hem till oss och masserade oss och Olga & Anna. Goli sa att "Anna är hans värsta kund" då han bara skrattade. Själv somnade jag nästan... gott att få det i sitt hem, mer avslappnat då, Idol dvd´n på i bakgrunden.... softilerande liksom.

På kvällen åt jag & Natta en god hemmalagad middag och gick sedan till Liquid där vi hade hysteriskt kul med alla i personalen. Fullkomligt älskar dem! Men sorgligt att lilla "vovven" (Marcilini) skulle åka hem till sitt land nästa dag... snyft. Han är ju världens goaste servitör.

Vi fortsatte även denna kväll till Jasmin där jag träffade Martin!!! Jag träffade honom en gång innan jag åkte hem i somras och fullkomligt föll pladask. Han är lång och snygg. Han älskar Michael Jackson och dansar som en gud! Så vi gick tillsammans till Castle och dansade natten igenom och vi skall snart ses igen. Wow. Wow wow wow. Han är så trevlig och mysig... han är en sådan man vill vara med...

Kommer lägga upp ett bild maraton på de senaste dagarna. Antagligen lite senare ikväll....

(((Over and Out)))

fredag 11 september 2009

Träningsmatch nr 2. AMOK - AEK 1-4

Efter 1,5 timmas bussfärd uppför smala slingriga vägar i bergen anlände vi vid Amoks arena som låg i en liten dal i bergsbyn. Klockan var redan 20.00 och månen brann på himlen. Planen var mjuk och vi värmde upp i lugnan ro. Dagens startelva;

Amok stod imot bra i första halvlek men vi spelade runt precis som coach vill. Vi gjorde allt rätt utan just avsluten. Där stressar vi lite för mycket och väljer att skjuta då vi borde passa och tvärtom.

Natta gjorde en kanon insatts på sin nya position och tog löpningar för hela laget samtidigt som hon var en utmärkt spelfördelare. Bra Jobbat!

Coach var nöjd.

Filippia imponerade liksom Koulla, Cleo och Dia. Det var många duktiga igår.
Coach har verkligen ändrat vårat spelsätt och det ser riktigt bra ut. Vid 0-2 ledning började coach byta ut stora delar av laget och slutresultatet blev 1-4. Natta spelade 90 minuter och jag i ca 60 minuter.


Halvsov i bussen hem och var hemma runt tolv. Bara till att gå och lägga sig. Måste säga att jag älskar bortamatcher. Jag laddar bäst när jag sitter i bussen. När jag tänker efter har alla mina bästa matcher skett på bortaplan. Kanske skall jag be om att få en buss stående vid hemmaplan och sitta där någon timma innan match? Kanske är det att kräva lite för mycket.



(((Over and Out)))

torsdag 10 september 2009

Kanelbullar

Kassandras tjat om kanelbullar resulterade ju som ni vet i att jag & Natta bakade över 100 stycken. Alla i laget har smakat och komplimangerna har haglat. Igår smakade Coach och med stora ögon sa han "Ni kan sluta spela fotboll och bara försörja er på att baka dessa och sälja!!".


Tror det får bli att vi bakar dem med jämna mellanrum...

Idag har vi våran andra träningsmatch för i år. Första för mig som inte fick vara med i fredags pga ryggen. Amok står för motståndet och det blir våran första värdemätare. Mycket spännande.
Alla i laget är friska så det kan bli en bra startelva. Själv hade jag en riktigt bra målvaktsträning igår och jag känner hur detta året har alla möjligheter att bli mitt bästa någonsin.

Nu skall jag hämta tvätten... så ha en bra dag så hörs vi med resultatet i morgon.

(((Over and Out)))

onsdag 9 september 2009

Baronessan Carbonara.

Jag har så många fina vänner att jag ibland kan bli lite tårögd. Hur har jag lyckats få er? Ni är världsbäst. En av dom är min Carbonara. Hon är galet duktig på att använda sin kreativitet till att göra något produktivt och vackert. (oj vilken mening...) TUSEN TACK för min present. Jag älskar den. Ni förstår nog vems handske det är?

Älskar dig Carbonara.


(((Over and Out)))

En härlig känsla

Sitter på Rovers med min laptop och njuter av livet. Det är lustigt. Livet alltså. Livet är lustigt. Hur saker och ting bara kan vända. Jag har fjärilar i min mage. Jag ler konstant.

(vill bara poängtera att jag inte är SÅ HÄR vit i verkligheten...)

Igår kväll gick jag och la mig med en härlig känsla i magen som satt kvar när klockan ringde 08.30 imorse. Inga problem att gå upp, ville ju starta dagen, vill att den skall gå snabbt.

Jag & Natta gick till gymmet men tyvärr var det inga snygga herrlagsspelare där. Inga fula heller. =( Tränade och promenerade hem och lagade lunch som vi avnjöt till lite Vänner. Gick sedan på långprommis med Nicos eftersom det fläktar gott idag så orkade han det.

Snart har vi träning och imorgon har vi träningsmatch. Ser verkligen fram emot det. Min första för denna säsongen. Det känns bra. Jag längtar!!! Känner att jag är i bättre form än någonsin tidigare. Igår sprang jag och Natta hem från träningen i Parralimni. Det står på första skylten att det skall vara 5 kilometer, men det står det på följande skyltar också ända tills man kommer till sista backen. Då är det helt plötsligt bara 2 kvar. Haha. Men det gick bra och jag var så nöjd. Jag är till och med säker på att Jitex-Rinkan skulle vara nöjd med mig! Och det ni!! Hahaha.

Min tattuering har förvärrat min ryggskada... jag sitter knasigt böjd och stirrar på den hela tiden... haha...
(((Over and Out)))

tisdag 8 september 2009

Det är konst

Efter fem timmar hos Easy Rider Tattoo gick jag hem en tatturing samt en dejt inbjudan rikare.
Jag är riktigt nöjd med min nya tattuering. Bilden gör den verkligen inte rättvisa, det är svårt att fånga den på bild så att proppotionerna blir rätt. Den är vacker, det är konst.


Igår fick jag träna som vanligt och det var härligt. Fick dock lite ont i ryggen när vi körde avslut och avbröt därför. Bättre att ta det säkra före det osäkra, hör mamma - jag har blivit vuxen...

Idag skall jag & Natta mou baka kanelbullar eftersom våran halvdanska lagkamrat Cassandra inte slutar tjöta om det, "I want bulle!!". Haha, hon låter så söt när hon säger det så vi får väl ta o baka då... gott ska det bli!

Allt bra hemma då? Vad tycks om mitt konstvärk på benet då?!

(((Over and Out)))

söndag 6 september 2009

Nu e jag tillbaka!

Min ursäkt består. Men jag skall bättra mig...

Livet rullar på i vanlig takt.

...men jag har bara fått springa då jag alltid lyckas dra på mig de knasigaste skador. Förra året var det ju, ehm, muttan som sträcktes. I måndags var det högra skinkan. Haha. Det e ju skrattretande igentligen. Men det är okej, imorgon får jag börja träna på riktigt igen.

Jag tror det är meningen att jag skall ha konstiga försäsonger för att ha grymma säsonger. Och det är ju det som räknas... =)

Vi har börjat snacka lite med herrlaget. Vi gymmar ju på samma ställe och några av dem träffar jag då jag är hos min physio för behandling. Jättekul, dom verkar vara bättre i år. Igår såg vi dom spela och det finns kvaliteér i laget.

Till något helt annat så har jag besök från Sverige. FJ är här och igår var vi + Natta såklart och kollade på fotbollen.

1-1 roade kanske inte den semestrande publiken jätte mycket. I 92:a minuten sa Natta "det är nu Zlatan skall göra mål!" "Det kommer", svarade jag...


Vad händer i veckan då? Imorgon klockan 12.30 skall jag göra en grymme grej!! Ni får veta när det är gjort... =) Annars blir det träningar, en kväll till på Galliano och mer träningar. Life is still good. Ha det gott så hörs vi
(((Over and Out)))