tisdag 24 mars 2015

spännande

Vilken spännande dag det blev. Varit iväg och gjort ett foto jobb. Det första betalda. Det gick bra tror jag, skall kolla igenom alla bilder ikväll och skicka iväg de bästa för feedback. Jag hoppas kunden blir nöjd. 

Jag har även fått ett erbjudande idag som jag funderar över. Men det är lite grejer som måste gås igenom och bestämmas innan några beslut kan fattas. För jag är inte helt klar med hur, var och när... Men det låter kul, mer info när allt är utrett och klart. 

Just nu är det viloläge innan jag måste börja städa upp lite o plocka... fattar inte hur det kan bli så himla stökigt snabbt. Ungen är verkligen duktig på att skapa Kaos.  ;) 



(((Over and Out)))

fredag 20 mars 2015

Underbara plats

Fick två punkteringar på Kiaras vagn när jag gick till dagis igår. Tur att jag inte planerat att gå hem med henne också, vi skulle ju åka direkt till Ayia Napa för att fira farmor så vagnen åkte ju in i bilen. Imorse blev det därför att lämna henne med bilen och sedan gå med Nicos. Vi körde till ett nytt ställe igen och gick längs med havet. Underbart. 

Promenad vägen



Hur harmoniskt?

 Min stiliga lilla kille




 Detaljer som dessa får mitt designerhjärta att dunka hårdare

Underbara små undangömda stränder får mig att längta till sommaren.

Fredag idag, blir till att städa huset, åka och handla mat och ikväll blir det träning. Gårdagens träning var underbar. Det var varmt i luften och så duggregnade det. Älskar det. SÅ skönt när man slänger sig på gräset och bara glider fram och tar bollen. Jag har så himla kul på träningarna nu för tiden. Livet leker!



(((Over and Out)))

torsdag 19 mars 2015

Förändring ger resultat

Vill man ha en förändring måste man göra saker annorlunda än tidigare. Dom orden ekar i mitt huvud. I tisdags var jag åter hos dietisten. Det hade gått 2 veckor sedans jag sist var där och med det skall jag vara två kilo lättare. Dock var jag sjuk i 1,5 vecka så vikten var helt oförändrad. Inte så konstigt. Men nu fasen. Nu vill jag gå ner tre kilo tills nästa besök om två veckor. Det kan unte vara helt omöjligt. 

Varje morgon tar jag med Nicos i bilen när jag åker och lämnar Kiara på dagis. På vägen tillbaka stannar jag någonstans och så promenerar jag och Nicos en lång sträcka. Men det är rätt tråkigt att gå runt planlöst, blir bara en 45 minuter på det sättet. 

Idag skippade jag bilen helt och satte Kiara i sin Rolls Royce fina vagn och så power walkade vi till dagis, tog 35 minuter. 30 tillbaka hem. Perfa! Hunden ligger utslagen på golvet och jag är redo att starta dagen! 

Förändring kan vara bra!



Idag fyller min fantastiska svärmor år så det blir födelsedags lunch med henne och familjen och ikväll har vi fotbollsträning. Jag har så himla kul på träningarna nu för tiden. Jag tänker så här; jag kan bara vara den jag är och göra mitt bästa. Så länge jag är sann mot mig själv och kämpar så mycket jag bara kan så blir allt bra. Positiv. 

Vi blev förresten lottade i samma grupp som Apollon (6 faldiga serie + cup mästare och innehavare av världsrekordet för flest spelade seriematcher i rad utan att förlora!) i cupen. Jag skall ha min revange och ta mitt lag till final. Oh yeah! 



(((Over and Out)))

tisdag 10 mars 2015

Liket vid poolen

Vaknade pigg och glad idag till fint väder igen. Efter att jag lämnat Kiara på dagis tog jag och Nicos oss en timmes promenad längs med havet. Jag verkligen älskar att gå. Jag skulle kunna bli världsmästare i det. Nicos tunga släpade i marken efter ett tag men han fick kämpa på, jag vill get fit again. 

Väl hemma tänkte jag hoppa in i duchen med en gång innan jag insåg att hey, jag behöver inte stressa iväg någonstans. Så jag la mig och sola i en timma i trädgården. Jag blir verkligen vit på vintern. Genomskinlig nästan. Blå. Nu är det dags att jobba upp brännan så att jag vågar gå i shorts. Jag går aldrig i shorts/kjol bland folk förrens jag redan är brun. Löjligt men sant. Så skönt att jag har en trädgård att gömma min likbleka kropp i nu! Haha.  


Annat skoj är att årets Brud Weekend är bokad. Mer om det senare! 


(((Over and Out)))

måndag 9 mars 2015

Nog med deppande - Back to Livsnjutare

Enough med deppandet. Nu återgår jag till den glada tjejen jag faktiskt är. Vi har blå himmel, solsken och ver 22 grader varje dag nu och det underbara med att bo på Cypern är att när detta vädret väl kommer så vet man att det är här för att stanna till November at least. 

I torsdags var Kevin ledig, så vi lämnade Kiara på dagis och gav oss ut för att njuta av dagen bara vi två. Vi parkerade bilen i Paralimni och promenerade ner för hela April Street. (Massa butiker här.) Råkade shoppa lite men hey hey, jag shoppar nästan aldrig numera. Vi satte oss och tog en lunch utomhus på en Taverna, typisk cypriotisk mat. Yum. Klockan tickade iväg och vi fick promenera i rask takt tillbaka till bilen för att åka och hämta lillfisen på dagis. 

Typiskt cypriotisk sallad, man får skära upp sin egen lök!



Jag köpte en pälsjacka (fuskpäls) på rean. Min tredje nu...men jag älskar dom. Var lite kallt i skuggan på restaurangen så tog på mig den medans vi åt vilket resulterade i massa små hårstrån i maten. Men hey hey, looks fab though! 


Vi var träningslediga på torsdagen efter seriematch söndag, träningsmatch mot ett svenskt lag på tisdagen, och träningsmatch mot landslaget på onsdagen så hela dagen gick i familjens tecken. Välbehövt och mysigt. 

På fredagen var det dags för träning, jag bestämde mig för att bara gå dit och försöka ha så kul som möjligt. Fotboll har varit Urk för mig det senaste men det visade sig att det faktiskt blev en riktigt rolig träning och jag kände en lättnad. Fotboll ÄR kul! 

På lördagen fick jag ett mess av en vän i Sverige. Jessica, min granne, det piggade upp mig rejält och jag kände "Yes, nu känns livet lättare". Jag har verkligen de bästa av vänner hemma i Svea. Mer om vad det handlar om får ni veta i Maj.

Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med mina gamla vänner från mitt förra lag AEK. Vi satt på ett cafe i Ayia Napa, tjötade, skrattade och bara hade kul. Det var verkligen välbehövt. Jag saknar dem. 

Igår spelade vi seriematch och vann med 10-0. Sjukt tråkig match för mig. Jag var hungrig hela matchen också så det ända jag kunde tänka på var "maaaat"!! 

Idag är det måndag. Jag lämnade Kiara på dagis strax innan åtta och sedan gick jag och Nicos på en powerwalk. Linne och uppvikta träningsbyxor, solen i ögonen och musik på hög volym. HEAVEN! Jag kör på med min diet. Gått ner 3 kilo på 5 veckor vilket jag tycker är jättebra. Men vill gärna gå ner ett kilo i veckan som min dietist pushar mig att göra. Nästa tisdag är det återbesök så jag kör stenhårt denna veckan för att bli av med dom två kilona! 

Nu skall jag iväg och försöka fixa mig ett jobb.... mer om det senare.... 



(((Over and Out)))