tisdag 28 juli 2009

TTYL - som Paris skulle sagt

Idag packade jag som sagt färdigt och fick reda på att vi åker på fredag istället för imorgon. Jobbigt, måste packa upp lite kläder då... eller gå naken, men det är ju alldeles för kallt för det!

Har varit ute och lekt en massa med Nicos idag och sedan gick vi in i ladan och sjöng lite kareoke. Nicos stämde in med ett härligt "vof vof vof" fast tror egentligen det var en korg som stod där som han skällde på, eller mina falska toner! ;-)

Åh min fina Mamma har haft ont i magen och fick idag åka till sjukhuset där hon blev inlagd. Inte kul!!! Det är nog ingen större fara med henne men jag vill att hon kommer hem nu, det är tomt här utan mamma! Krya på dig mammi!

Lagade middag iallafall och jisses va gott det blev. Kyckling fileér dränkta i en curry sås som jag la i en ugnsform och lät "koka upp" i ugnen i ca 40 minuter. Till det ris och en grönsallad med det vanliga i men även med avocado, ananas och cashewnötter. Mumma! Åh nu blev jag hungrig igen... haha.


Käkade min mat och kollade sedan på Paris Hilton BFF. Skrattade rätt gott. Att man söker en bästa kompis på det sättet? Men det var ganska kul och jag diggar faktiskt Paris. Tycker hon är rolig! Och egen. Det gillar vi!!

Nu skall jag nog ta o poppa lite popcorn o sätta mig i sängen och avnjuta någon bra film. Natti!

(((Over and Out)))

4 kommentarer:

Grannen sa...

Nu skäms jag men hon säger TTYN - Talk To You Never. Hahahaha, kolla lite på det igår oxå...den ena bruden gråter fan varenda gång jag bläddrar förbi...jösses!!! Men såg inte slutet så jag vet inte om hon e kvar nu...the little crybaby, hahahaha

Frida Carina Andersson sa...

Men duuuuu! TTYL = talk to you later!!

Det finns också TTYS= Talk to you soon!!

hahahaha iiii illa...

Frida Carina Andersson sa...

och jo, lipsillen e kvar!!! hon och den som vill blir rockstjärna... haha jisses vad insatt jag blev nu då... har bara sett det en gång!! hahahaha TTYL Grannen

Grannen sa...

Å herre gud, finns det flera allternativ...jösses!!! Hahahaha!!!

Yes sweetie...TTYL!!