måndag 2 november 2009

SERIEPREMIÄR säsongen 09-10

Söndagen den 1:a November klockan 11.00 körde vi igång på konstgräset i Nicosia.
Lidra - AEK

Jag & Natta innan bussresan till Nicosia
Jag & Natta med vårat nyförvärv från Sverige. XIMEL BLADH!!!
Vi spelade alltså mot ett Lidra som var laddat till tusen att slå oss. Det var för det mesta ingen vacker fotboll men en hel del slit. De fick ett rött kort liksom vi fick. Cleo missar därför nästa match. Några gula kort delades också ut. Medans vi spelade hårt spelade de fult. Det är stor skillnad där. Det var mycekt tjaffs och deras röda kort kom när en utav deras spelare putter omkull lilla Cleo. Cleo får då ett gult kort och ytterligare ett senare i matchen då hon pratar emot domaren. Resultatet alltså rött...
Första målet gör Koulla i 60:e minuten på pass från Natta. Loungri följer upp med att bryta igenom deras försvar och frundlura målvakten och sätta andra bollen i mål. I slutet av matchen vänder Natta snyggt bort flera försvarare - vänder upp och skjuter bollen till höger om målvakten!


Slutresultatet blev alltså 0-3 till AEK!


Alla resultat i omgång ett:
Lidra - AEK 0-3
Salamina - Apollon 1-4
Vamos -Lefkosia 2-3
Pafia - Dafni 1-0
AJA - Amok 4-2

Det blir en spännande säsong om man tittar på resultaten. Som ni vet har ju Salamina 4 svenskar + en engelska. Vamos har hela 5 svenskar. Apollon har 11 utländska spelare (bulgarien tror jag). Internationellt minst sagt. Nu är iallafall serien igång och det känns underbart!


(((Over and Out)))

Inga kommentarer: