söndag 5 april 2015

Fråga till er med småbarn

Det var väldigt länge sedan jag jobbade. Om man inte räknar med fotbollen. Alltså, ett jobb där jag måste vara på en viss plats vid en viss tid i en viss längd. Sommaren innan jag blev gravid om jag inte minns fel. Med andra ord, har jag inte haft ett vanligt jobb sedans sommaren 2012. Helt sjukt igentligen. Men nu är det så dags.

Imorgon börjar jag jobba. Skall hjälpa till på puben mellan 10.00 - 15.00 varje dag. Det innebär att våran lilla sessa kommer få gå längre på dagis. Jag hämtar henne vanligtvis halv två på dagarna. Nu blir det två timmar längre vilket jag inte tror är något problem. Hon brukar inte vilja lämna dagis när jag hämtar henne. Något jag tyckte var jätte jobbigt och pinsamt i början men jag har märkt att de flesta andra barnen ochså gråter och försöker slingra sig ur sina föräldrars armar på väg mot bilarna. Haha! Jag tar det som ett gott tecken, Kiaras dagis är helt enkelt roligt!

Anyways, imorgon då... jag är lite nervös för hur det kommer att gå. Jobba "hela" dagen, hämta Kiara, fixa middag, gå ut med hunden, åka och träna... alltså... hur får folk ihop det? En annan sak också, jag är konstant trött. Så himla trött att jag tror att jag skulle kunna sova två dygn i sträck om jag tilläts. Är det normalt? Är alla småbarnsföräldrar så här trötta? Jag har fått utskrivet Vitamin B6 och en annan tablett som skall göra mig piggare men jag tror inte de hjälper. Jag vill så gärna ha ett syskon till Kiara MEN, 1. Jag vill inte vara gravid igen och må illa i nio månader. 2. Jag skulle självklart bli ännu mera trött med en liten bebis att ta hand om och jag tror inte att jag skulle klara att leva på då. För denna tröttheten är verkligen jobbig. Är det normalt? Ni som har/ har haft småbarn? Är man konstant trött? Kommer man vara det resten av livet?

Kiara har varit sjuk i ett par dagar men verkade må bättre igen igår. Idag har hon svirat runt här hemma som den lilla rallybil hon vanligtvis är men så blev hon trött och somnade. Det var tre timmar sedan och hon sover ännu. Jag låter henne. Hon behöver det väl. Det har gett mig chansen att vila. Det blev till att ligga ute i trädgården och sola. Måste få färg på mina vita ben!

Nog med svammel. Nu vaknar min sessa hör jag! Ha en fin dag!

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: