lördag 4 februari 2012

Tankar och så...

Vi kan inte ta vid där vi avslutade sist. Men. Vi kan börja här och nu.


Idag är det lördag. Jag har suttit hemma i soffan med ostbågar och varmt, rykande the och kollat på melodifestivalen live genom svt.play på datorn. Jag kände mig väldigt svensk. Det var skönt på något sätt. Fastän man bor så långt bort och har gjort det så länge så behöver man en "svenne dos" lite då och då.

Jag är ibland avundsjuk på vissa av mina vänner i sverige. De vars värld är så liten i jämnförelse med min. De som tjaffsar med sin sambo om var de skall bo. I Göteborg? Strax utanför? Hisingen eller Frölunda? Eller kanske så långt bort som Lerum?

Själv tänker jag Sverige eller Cypern? Eller kanske USA? London lockar också. Eller Spanien. Eller..... Ja ni fattar. Min värld är så stor. Det finns så många möjligheter. Ibland tror jag att det hade varit lättare om mitt sinne var lugnare och min värld mindre. Kanske måste jag inte se och upptäcka allt? För tillfället är jag sjukt nöjd med min boende situation. Men jag vet att det inte kommer hålla för alltid, jag är för rastlös i själen. Behöver nytt, behöver omväxling. Men vem vet, kanske har jag verkligen hittat hem? Kanske det där krypandet i mig aldrig kommer tillbaka? Only time can tell. Men för nu är jag lycklig över att leva här och nu. Försöka leva i nuet, något som är lättare sagt än gjort.

Enough med kvällstankar. Min fina kille har precis kommit hem från jobbet och jag vill njuta med honom innan det är dags att gå och lägga sig för att vara pigg till morgondagens viktiga fotbollsmatch.


(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

Älskar dig....jag kommer skriva ett inlägg på min blogg idag om att vara nöjd....läs det om du kan ...kram din cerbana