måndag 23 juni 2014

Trettioåringen som steg ut ur planet och...

... nä försvann gjorde han inte, och tur var väl det! Men svettades gjorde han! "Han" är min kusin, som lämnade 10 graders "värme" i Sverige för en veckas semester med sin underbara sambo Elin här på Cypern! Självklart hämtade jag dem på flygplatsen. Och eftersom Jimmy, kusinen, fick resan av Elin, släkt och vänner i trettio års present så mötte jag med ballong och givetvis en Jägermeister och Redbull! Elin fick två vinflaskor så att hon inte skulle törsta ihjäl. 
Elin och Jimmy

Det är alltid underbart när familj är på besök. Min pappa som är här sedans 3 veckor tillbaka har lovat att sitta barnvakt en kväll så att jag kan gå ut och partaja! Yay! 

Jag körde dem till sitt hotell i Ayia Napa och släppte dem där så att de kan mysa själva. Får se när jag kan åka in o träffa dem. Pappa hjälper mig så himla mycket med Kiara varje dag men jag vill ju liksom inte dumpa henne totalt på honom. 

När jag kom hem var det 31 grader varmt i skuggan så jag och Kiara gick ner i poolen och svalkade oss. Sjukt gott. Vi får se vad det blir av kvällen! 

 Jimmy var snabb med att hälla ut vattnet ur sin flaska och blanda sig en jäkel

Elin fick hjälpa till(((Over and Out)))

Inga kommentarer: