fredag 13 augusti 2010

Fredagen den 13:e

Min dag har börjat väldigt bra. Jag har inte alls märkt av att det är fredagen den 13:e idag. Då mitt liv just nu är så himla bra får ni istället en återblick på fredagen den 13:e 2009. Mitt i jakten på Michael Jackson biljetterna;

Återblick:
Efter att jag gått och lagt mig var jag tvungen att gå upp två gånger för att kolla så att alarmet verkligen var på för att inte missa försläppet på biljetterna.

Tre gånger vaknade jag upp ur mardrömmar som handlade om att jag hade försovit mig och inte fick några Michael Jackson biljetter. Svettig.

Klockan sju somnar jag äntligen in ordentligt. Halv åtta vaknar jag i panik och springer upp till Internet cafét för att få en säker anslutning eftersom vårat ibland loggar ut sig. Det är stängt just idag.

Som en tok susar jag nerför gatan igen, in i lägenheten och på med datorn som säger System not found på en svart skärm. Omstart. Samma sak. Omstart. Samma sak. Kasta datorn i väggen?

På med Nattas dator. In på internet. In på hotmailen. Sidan kan ej visas. In igen. Sidan kan ej visas. Klockan står på 07.58 när jag väl kommer in och hittar mejlet och trycker på Buy Tix knappen. Kommer in på biljettsidan men det finns ingenstans att trycka in förköpskoden. Jag försöker igen. Igen igen igen.

Går in på mejlet igen för att läsa "The presale is on NOW through to 6am [GMT] 13 March 2009."

Dagen efter, en sammanfattning:

Gud så skönt att bli av med fredagen den trettonde. I dont like that day. Tappade en dricka rätt i golvet igår så den sprack och det var glas överallt. Brände mig på ett stearinljus. Ramlade när jag sprang hem från internet cafet. Datorn funkade inte. Och biljettköpet gick åt skogen. Bra dag? Nja, har haft bättre.
IDAG, ÅR 2010:
Låt oss hoppas att inget går snett idag, för jag skall ju genomföra min andra träning idag samt kanske gå på en "första date" med en fin kille.

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: