måndag 21 oktober 2013

Lilltjejen växer!

Sitter i soffan och pluggar. Måste skriva en sammanfattning av John Bergers artikel "Ways of Seeing". En väldigt intressant artikel. Om ni inte läst den så borde ni göra det. För den som inte orkar läsa finns den även på you tube. Nästan bättre att lyssna på den...
 
Iallafall, som mamma gäller det att kunna improvisera. Inte alltid man kan sitta vid skrivbordet och skriva uppsatser. Just nu har jag en trött liten tjej liggandes över mig när jag försöker skriva. Det var bästa lösningen. jag får inte lägga ner henne idag, hon blir väldigt grinig då. Gullungen.
 

Morgonen har vi spenderat på sjukhuset. Kiara har vägts och mätts igen. Hon väger nu 4,8 kilo. (Hon vägde 3 när hon föddes) Och hon har växt hela 6 centimer sedans födseln, hela 57 centimeter lång är hon nu! Barnläkaren sa att hon var en lång bebis. Något jag märkt då hennes kläder börjar bli för korta! Älskade unge, hon kommer nog bli en lång tjej!

Nej, dags att fortsätta med sammanfattningen- jag har ju börjat skolan igen, läser min masters nu! Lika bra att göra det med en gång. Blir färdig i September nästa år om allt går som det skall, så är jag färdig när Kiara blir ett år. Perfekt. Hörs senare.

(((Over and Out)))

1 kommentar:

QuckeleQ sa...

Haaj..
Men asså huur funkar det o plugga me bäbben?? pluggar du mestadels hemifrån eller??
kraam