söndag 6 juli 2014

Ego Woman in Training

Vi har haft en fin dag här i värmen. Badat i poolen under dagen och käkat middag på puben på eftermiddagen. Kiara är alltid en liten stjärna när vi går ut. Har aldrig några problem med henne. Hon ler och skrattar och allt är så roligt. Älskade unge. Efter maten var jag så mätt att jag kände för att spricka. 

Nu sitter jag här hemma i min ensamhet, Kiara sover och Papi har flyttat ner till brorsan för att spendera mer tid med honom nu under sin sista semester vecka. Hjärnan är full av tankar. Jag borde plugga men det "borde" jag ju jämt så... Istället skall jag jobba på mitt ego genom att läsa Carolina Gynnings bok "Ego Woman" som jag läst flera gånger innan. Hon är verkligen en power kvinna och en förebild. En tuff brud som gör som hon känner för. Sådana kvinnor inspirerar mig. 

En annan power kvinna som inspirerar mig att bli bättre och starkare är Magdalena Graaf. Båda nämnda har varit med om helveten men blivit starkare på grund utav det. Häftigt! En helt annan typ av power kvinna som inspirerar mig är Ximel Bladh! Haha, min gamla roomie och en av mina bästa polare. Jag känner ingen människa på jorden som har en sådan livsglädje som hon. Det är beundransvärt. och så himla kul. Åh, nu saknar jag henne. 

Som sagt, många tankar ikväll. Dags att varva ner med Gynning. 

Ego Woman in training


(((Over and Out)))

Inga kommentarer: