lördag 21 november 2015

Första dagen på kontoret!

Vilken underbar dag! Idag gick jag upp halv sex och tog en långromenad med Nicos. När vi kom hem hoppade jag in i duschen och sedan till något riktigt roligt, att klä mig! Ha! Det låter sjukt men under sommaren när jag jobbade hade jag arbetskläder. Och nu när jag gått hemma har jag liksom haft på mig mjukiskläder konstant i princip. Men inte idag. Idag fick jag "klä upp mig" och sminka mig för idag var Första Dagen på Nya Jobbet!

Jag var alltså på ett möte igår med en kille som äger en design byrå. Vi har haft kontakt jättelänge och jag har hela tiden pushat på att få jobb hos honom. Eftersom ekonomin är som den är i detta landet har han inte vågat anställa någon. Men jag har hört av mig med jämna mellanrum och det gav tillslut resultat. Jag är så stolt över mig själv som alltid jagar det jag vill ha. Jag ger inte upp i det stora hela även om jag ibland känner att allt är, ja - piss helt enkelt. Så nu jobbar jag äntligen med det jag är utbildad till! 

När jag kom till jobbet visade min chef mig mitt kontor. Hans ligger på bottenvåningen med vy över reception och entre. Rätt framför entren går det en trappa upp till mitt alldeles egna, stooora kontor! 

Till vänster om fönstrerna kommer man in på mitt kontor

Här är mitt skrivbord. Älskar att jag har en ram med ett fotografi på någon annans unge.


Här kan folk sitta och titta på mig när jag jobbar. Om någon nu skulle få för sig en sådan knäpp sak.


 Mest av allt älskar jag nog att jag har en stor spermie på väggen över min datorskärm. Känns väldans symboliskt... 

Min chef, Savvas, hjälpte mig att bli uppkopplad på företagets nät så jag hade tillgång till alla filer. Sedan var det bara att sätta igång och jobba. Så kul! Jag visste vad jag skulle göra för det hade vi diskuterat dagen innan. Savvas åkte iväg på något möte och jag gjorde något vågat, jag gick ifrån det jag "skulle göra" och drog till med en egen design, då jag hade några ideer som jag tyckte var bra. Jag visade dem för Savvas när han kom tillbaka och han blev glatt överraskad och gillade det jag gjort och tyckte vi skulle visa det för klienten! Det gjorde mig himla glad. 

När han skulle gå ner till sitt kontor stannade han mitt i trappan, vände sig om och sa; "Jag tror att du och jag kommer åstadkomma otroliga saker tillsammans". Jag skrattade och sa att "ja det hoppas jag på"! 

Hur bra första dag? Jag är helnöjd och längtar redan tills på måndag!(((Over and Out)))

Inga kommentarer: