tisdag 23 februari 2010

Måste planera för att kunna spara cash

Jag bor i Paradiset. Härliga, varma och soliga Cypern. Bästa Ayia Napa. Men nu var det länge sedan jag reste någonstans. (Förutom till Sverige). Så sommar planer har börjats smidas. Det blir två resor till Svea. I slutet av maj, då stannar jag i ca 3 veckor. Sedan kommer jag i några dagar i Augusti så att jag kan vara med på Sophias bröllop! Resten av sommaren stannar jag här på Cypern, så boka resa nu o kom o hälsa på.

Bestämt är att det blir en vecka i London i Juni tillsammans med mina roomies Natta & Ximel. Jag har ju bara varit där i jule tid och vill uppleva sommaren som Ximel säger är fantastisk i London. Natta har inte varit där alls så hon har inget val annat än att hänga med!


Italien har jag varit i, men aldrig i Rom. Då en av mina äldsta och bästa vänner är italienare vill jag tillsammans med henne åka dit och bo hos hennes släkt och få uppleva det "riktiga italien". Jag hoppas att hon kan och vill, jag har börjat "bearbeta" henne. Haha. Min Cerboni.


Jag kommer också göra lite resor runt omkring de grekiska öarna med lite cypriotiska vänner någon gång under sommaren, Det ser jag verkligen fram emot! Har ju aldrig varit där vilket är en skandal med tanke på hur nära jag bor!

En resa till Skottland är halvt inplanerad också, beror ju på om Jessica bor kvar där i sommar.

Annars är jag rätt öppen för ideér. Jag vill resa! Så om det är någon som skall någonstans säg till! (Och nu snackar jag faktiskt inte till High Chaparall!) fast jag åker gärna dit också....

(((Over and Out)))

5 kommentarer:

Anonym sa...

RESAN TILL ROM KAN DU RÄKNA MED....MEN SKA BARA SE ÖVER BILJETTER MM....VI PRATAR MER OM DET =) ALLA VÄGAR BÄR TILL ROM

Carina sa...

Om du ändå ska till Italien kan du ju hälsa på Mio i Milano också. Det ligger väl bara ett stenkast från Rom eller? ;)

Anonym sa...

Carina- den norra delen är inget att se ... ;) (rom och milano är som stockholm och göteborg....skojade lite)

Grannen sa...

Jag reser om nio dar...till Thailand, mmm mmmm mmm!!!! Hihihi!!! Blir en liten rundresa i det varma landet i tre goa veckor =)

Froggy Frogg sa...

fasen va gott grannen!!!

och maria, härligt!! vi MÅSTE nästan isf hälsa på Milo, han e ju designer!! haha

mamma, love u