tisdag 16 februari 2010

We Are The World

Ni vet hur mycket jag älskar Michael Jackson. För 25 år sedan samlade Quincey Jones och Michael ihop alla stora stjärnor och spelade in We Are The World (skriven av Michael) till förmån för de utsatta i Afrika.

Det är ett snart 10 månader sedan Michael lämnade oss. Men som han lever kvar! Quincey har återigen samlat ihop alla stora stjärnor och spelat in en ny version av We Are The World. Denna gången till förmån för de olycksdrabbade i Haiti.

Den är bra. Väldigt bra. Jag kunde inte hjälpa att börja gråta. Det känns som om varenda en av artisterna har Michael i hjärta o tankar när de sjunger. Det känns som världen äntligen förstår vilken fantastisk människa Michael var. Han gjorde så mycket gott för världen. Så mycket välgörenhet men det skrevs det aldrig något om. Michael var den mest godhjärtade männsikan som någonsin vandrat denna jord. Jag älskar att de bevarat hans bit i låten. Älskade Michael! Fint också att Janet sjunger med honom! Lyssna på den nya versionen! Minns hur mycket gott Michael gjorde för världen och försök göra något litet själv!

Orginalet

Nya versionen till förmån för de olycksdrabbade i Haiti(((Over and Out)))

1 kommentar:

Carina sa...

Jaha, och vad skulle det här vara bra för?? Nu fick du både mig och Annika att börja stortjuta. Love you svetthart.