söndag 28 februari 2010

Inställd match = himmelskt

Dagens match mot bottenlaget Amok blev inställd vilket visade sig vara just - himmelskt. Hela laget åkte till Liquid där det istället bjössades på mat och dryck. Vid ett tiden åkte vi svenskar upp till fotbollsplanerna för att kolla på IFK GÖTEBORG som mötte ett ryskt lag. Det var underbart att stå där precis bakom bänken. Håkan Mild hälsade på oss när vi kom och alla grabbsen på bänken vände sig nyfiket om och tittade.

Svenska killar. Åh. Jag insåg när jag stod där att jag saknar svenska killar! Och göteborska sedan då! Finns det något härligare?! Jag riktigt njöt av att titta på matchen, lyssna på killarna skrika till varandra på planen samt såklart - titta på killarna!
Efter matchen gick vi till våran bil som stod brevid spelarbussen. Då kom två journalister fram och ville göra en intervju med oss. Okej. Alla änglarna på spelarbussen satt och kollade (stirrade)på oss och undrade nog vad som stod på. Haha. Det var lite kul faktiskt.

Helnajs dag måste jag säga. Lycka att iallafall fått se IFK spela en match i år! I år blir det SM guld!!!

(((Over and Out)))

2 kommentarer:

Carina sa...

Åh, vad det låter häftigt. Men ..... Alltså, kunde du inte sett till att få en bild med dig tillsammans med Håkan Mild. Han är ju så söt o go.

Froggy Frogg sa...

Mamma vill du att jag skall fixa så att DU kan få en bild ihop med Håkan Mild`?!?! ;-)