måndag 27 september 2010

Im yours

Mandag igen. I fredags hade jag en riktig -fredagskansla-. Det var lange sedan! I tva ar har mitt enda jobb varit att spela fotboll. Ga upp nar man vill pa morgonen, ata frulle o ga till gymet. Timmarna fram tills fotbollstraningen kunde spenderas hur som helst, pa stranden, traffa vanner eller bara slappa. Helt plotsligt ar dagarna fyllda pa bade bredden och langden. Forra veckan var verkligen jobbig. Man ar ju inte van!

I torsdags skulle jag ju ut med Kevin, men jag var tvungen att stalla in for jag var sa trott. Gick och la mig istallet. Kul tjej! Men i fredags, trotts trotthet efter skola och fotboll akte jag, trotts att jag bara ville sova, in och traffade Kevin. Min fina fina Kevin.

Pa lordagen fixade jag inlaggen hos doktorn och pa eftermiddagen spelade vi traningsmatch. Det var underbart! Inlaggen borjar hjalpa och jag kunde spela nastan hela matchen innan jag var tvungen att ga av! Gjorde flera snygga raddningar pa frilagen och holl nollan sa det kanns riktigt bra. Serien har flyttats fram tva veckor sa vi drar igang den 31a Oktober! Skont det, mer tid att kurera!

Efter matchen skulle vi pa en fodelsedagsfest som skulle halals pa RockGarden inne i Ayia Napa. Efter att jag & Natta gjort iordning oss med smink, klader o hela koret insag vi att vi var for trotta! Sminkade av oss och satte oss i soffan och kollade pa ett avsnitt av Greys Anatomy innan vi bada var sa trotta att vi stupade i sang.

Att vakna klockan 08.00 -utvilad- pa sondagen var helt fantastiskt. Dagen spenderades med basta roomie. Pa kvallen gick vi till Liquid och kakade gott och kollade fotboll pa tv. Efter det gick vi till Kevins pub och bara satt och hangde. Jag ar sa galet kar! Det ar underbart. Efter att jag gjorde slut med mitt X for tva ar sedan trodde jag inte att jag kunde kanna sa har for nagon igen. Men nu, nu tanker jag pa saker jag inte tankt pa innan. Framtiden liksom. Haha. Flummigt. Men han ar verkligen den snallaste och mest omtanksamma kille jag nagonsin traffat. Han far mig att orka ga upp varje morgon och ta mig igenom dagen. Han far mig att langta efter sma stunder som att bara traffas och dricka en kaffe... Ett sms fran honom och jag skiner som solen. Han gor mig lycklig helt enkelt, och det ar underbart! :)

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Carina sa...

Älskade gumman vad skönt det känns. Är så glad för din skull.