fredag 30 januari 2015

Mitt nya företag

Jag har kanske inte berättat vad jag har haft för mig på sista tiden, förutom att klara min masters alltså? Jag har startat mitt eget företag. Lucawi Interior Design Studio. 

Jag är så himla peppad på att verkligen få det att funka. Jag behöver givetvis lyckas få lite jobb, eller ganska många. Men det ser bra ut än så länge. 

Just nu jobbar jag på ett jätteroligt projekt. Det är ett event som kommer hållas en kväll i Augusti i år i Ayia Napa. Det kommer mellan 6000-7000 personer på detta eventet så det är mycket som behöver planeras. Jag måste hitta stolar och bord, ljuskällor, kravallstaket, portabla toaletter, dekorationer etc. Dock tror jag att jag funnit företagen som kan hyra ut allt som behövs för att eventet skall bli lyckat. 

I denna stund skall jag försöka placera ut alla bord och stolar för att allt skall få plats på ytan jag har tillgång till. Barer skall designas och placeras ut, nödutgångar skall markeras ut och vara lätttillgängliga.... det är mycket att tänka på men åh så roligt. 

Det är visserligen tråkigt att behöva jobba hemifrån, jag hade hellre suttit i en egendesignad studio men innan jag börjar dra in stålar så får det vara så här.

Nu skall jag börja överföra de exicterande ritningarna till AutoCAD. De jag fått från Town Hall är säkert 100 år gamla och rätt otydliga på sitt gulnande papper. På tisdag blir det ett besök på självaste sajten där eventet tar plats för att kontrollera mått och så skall fotografier tas för att underlätta själva design processen. Jag måste nog ha världens bästa jobb!  


Mitt skrivbord i denna stund


(((Over and Out)))

Inga kommentarer: