måndag 9 mars 2015

Nog med deppande - Back to Livsnjutare

Enough med deppandet. Nu återgår jag till den glada tjejen jag faktiskt är. Vi har blå himmel, solsken och ver 22 grader varje dag nu och det underbara med att bo på Cypern är att när detta vädret väl kommer så vet man att det är här för att stanna till November at least. 

I torsdags var Kevin ledig, så vi lämnade Kiara på dagis och gav oss ut för att njuta av dagen bara vi två. Vi parkerade bilen i Paralimni och promenerade ner för hela April Street. (Massa butiker här.) Råkade shoppa lite men hey hey, jag shoppar nästan aldrig numera. Vi satte oss och tog en lunch utomhus på en Taverna, typisk cypriotisk mat. Yum. Klockan tickade iväg och vi fick promenera i rask takt tillbaka till bilen för att åka och hämta lillfisen på dagis. 

Typiskt cypriotisk sallad, man får skära upp sin egen lök!Jag köpte en pälsjacka (fuskpäls) på rean. Min tredje nu...men jag älskar dom. Var lite kallt i skuggan på restaurangen så tog på mig den medans vi åt vilket resulterade i massa små hårstrån i maten. Men hey hey, looks fab though! 


Vi var träningslediga på torsdagen efter seriematch söndag, träningsmatch mot ett svenskt lag på tisdagen, och träningsmatch mot landslaget på onsdagen så hela dagen gick i familjens tecken. Välbehövt och mysigt. 

På fredagen var det dags för träning, jag bestämde mig för att bara gå dit och försöka ha så kul som möjligt. Fotboll har varit Urk för mig det senaste men det visade sig att det faktiskt blev en riktigt rolig träning och jag kände en lättnad. Fotboll ÄR kul! 

På lördagen fick jag ett mess av en vän i Sverige. Jessica, min granne, det piggade upp mig rejält och jag kände "Yes, nu känns livet lättare". Jag har verkligen de bästa av vänner hemma i Svea. Mer om vad det handlar om får ni veta i Maj.

Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med mina gamla vänner från mitt förra lag AEK. Vi satt på ett cafe i Ayia Napa, tjötade, skrattade och bara hade kul. Det var verkligen välbehövt. Jag saknar dem. 

Igår spelade vi seriematch och vann med 10-0. Sjukt tråkig match för mig. Jag var hungrig hela matchen också så det ända jag kunde tänka på var "maaaat"!! 

Idag är det måndag. Jag lämnade Kiara på dagis strax innan åtta och sedan gick jag och Nicos på en powerwalk. Linne och uppvikta träningsbyxor, solen i ögonen och musik på hög volym. HEAVEN! Jag kör på med min diet. Gått ner 3 kilo på 5 veckor vilket jag tycker är jättebra. Men vill gärna gå ner ett kilo i veckan som min dietist pushar mig att göra. Nästa tisdag är det återbesök så jag kör stenhårt denna veckan för att bli av med dom två kilona! 

Nu skall jag iväg och försöka fixa mig ett jobb.... mer om det senare.... (((Over and Out)))

Inga kommentarer: