söndag 23 augusti 2009

Dagarna som gått

Torsdag kväll;
Vaderna känns som stenklumpar. Resten av benen som stadiga oböjliga pinnar. Armar o rygg värker och det är svårt att klia sig själv i hôvvet. Jag känner mig helt enkelt som en streckgubbe. En stark sådan.

Fyra gympass och fyra fotbollspass varav två med massa konditionsträning - på fyra dagar - tar på krafterna. Att vara totalt utpumpad och trött av fel anledning, säg ett tråkigt jobb, är för jävligt. Att inte orka böja sig fram för att byta låt på datorn eller ta dricksglaset på bordet trots att man är så törstig att man nästan kreverar, att vara så trött - på grund utav att man tränat bra - det är enbart skönt (och uttorkande...).

Veckan har flugit förbi och det har varit så roligt. Första riktiga fotbollsveckan denna försäsongen. Jag har världens bästa jobb!!! Fredag är vi helt lediga och lördagen har vi träning redan 07.30 på morgonen!! Så tidigt har jag inte gått upp sedans... ehmm, kan det varit i april någon gång? För någon borta match möjligtvis? Men det är spel som gäller hela den träningen så det lär vara lätt att komma upp.

Nu (torsdag kväll) skall vi ut och äta med Pampos. I wrap it up here. Bye babycakes.

Fredag kväll redan. Veckan har gått fort. Vi övertalade Pampos att gå till Liquid och äta igår. Penne Pollo och färsk apelsin juice! Mumma för magen. När han släppte av oss hemma fick vi varsin present. Varsin teknikboll. Pik? Och även en Pamposkaka! Mums!!!

Som sagt, fredag. Som ni vet är det min dag! FRIDA(Y). Vi sov så länge vi ville, inget gym, ingen fotboll. Just relax. Gick till stranden och hade det gott, vidare till Elenis affär för lite tjöt och flams, sedan hem till en kväll med massa tavli och tacos. En fin dag i paradiset.













07.30 Lördag morgon. Laget är samlat på plan 3. Det är redan jätte varmt. Uppvärmning följt av stort spel som avslutas med straffar. En rolig träning som följdes av tårta och sång för underbara Koulla. Pola Xronia Koulla mou! Underbart att vara hemma redan klockan tio på morgonen färdig tränad. Nu är vi lediga tills måndag morgon. Välförtjänt. Det har blivit nio pass i veckan. En lång promenad med Nicos till djuraffären där han fick välja godis. Hem igen, Nicos mumsar förnöjt på det torkade grisköttet och jag & Natta promenerar till stranden. En dagens bild (vårat nya tidsfördriv) och sedan plask i vattnet. Något svalkande idag faktiskt.

Lördagkväll spenderades först på Liquid där vi hade kanon kul! På väg hem stannade vi en stund på Jasmin och hejade på alla där. Gick på bargatan och gjorde faktiskt ett stopp på Rock Garden. Dansade sedan till 2 låtar inne på Bedrock innan vi slutligen gick hem. Hel kul lördag!
Idag har spenderats på stranden. Nu sitter vi på en pub och kollar fotboll. Najs liv...
(((Over and Out)))

Inga kommentarer: