lördag 1 augusti 2009

BACK IN CYPRUS

Just nu sitter jag praktiskt taget i buskarna! Haha. Vi kom till vårat nya hem runt 5 imorse och gillade det! En häftig liten lägenhet! Bilder kommer. Kylen var fylld med massa gott, frukter, juicer, vatten, pizza och annat gott. I skåpen stod alla möjliga tänkbara flingor, kaffe, socker, en frappediser och sugrör! Allt vi behöver. Ny inköpte lakan prydde sängarna och allt var helt enkelt perfekt!

Vi tog en promenad runt Napa med Nicos som klarade flygresan riktigt bra. Han var lugn när jag fick honom och han hade fått vatten och hundgodis under resan av flygpersonalen!! Jag är grymt tacksam!

Här sitter jag i denna stund

Trötta och fjantiga på flyget

Vi sov i ca 4 timmar innan vi gick bort till Elenis affär och hälsade på alla, hon var givetvis inte där själv, alldeles för tidigt för den sjusovaren så vi skall dit nu. Gick till vår gamla lägenhet och pratade med alla där. Gosingar!!!

Det är galet varmt. närmare 40 grader och vi har faktiskt bara legat inne och kollat på halva säsong 1 av Greys! =) Thank god for AC! Men nu ger vi oss ut i värmen igen!

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: