torsdag 6 augusti 2009

Veckan som gått

Måndag; Försäsongen har börjat! Och jag har aldrig sett fram emot det mer än nu! Gym i 2 veckor innan vi får gå på planen. 5 gånger i veckan tillsammans med laget. Där ingår inte bara vikter utan även cykling, löpning samt vattenaerobics! Idag fick vi träffa vår nya Coach för första gången. Vi har hört så mycket om honom innan, han har stränga regler och det är hård disciplin som gäller.

Vi började med att lägga upp personliga gym scheman för mig o Natta, de andra tjejerna har redan fått sitt, och sedan var det bara att sätta igång. Fick en riktig genomkörare och skönt var det!

Tisdag; gick vi upp relativt tidigt och promenerade till gymmet där vi körde våra program. Jag var fasligt trött i låren då jag gjorde en söt liten tabbe på måndagen. Benpressen - jag skulle ha 45 kilo men måste fått solsting o la på 45 kilo på varje sida, alltså totalt 90 kilo. Gjorde tio repetitioner och kunde inte förstå hur jag kunde vara så svag. Höll på att dö... hahaha, tills jag fattade att jag hade liiite för mycket vikter... men det gick bra att gymma ändå. Efteråt gick vi till stranden där vi låg i kanske 15 minuter innan vi gav upp, det är för varmt!!

Gick hem och både jag & Natta kollapsade på sängen och sov gott! Upp och käka och iväg till gymmet igen tillsammans med laget. De körde programmen och jag och Natta körde löpning och "15 minuters modellen". Det räckte. Hade glömt hur det känns i kroppen under försäsongen. Att gå upp för trapporna till toaletten är som att bestiga Mount Everest. Att sätta sig ner på toan tar ca 3 minuter då låren känns som de skall sprängas. Det är underbart!!

Onsdag: Ledig dag som spenderades på Nissi Beach. Helt fantastiskt.

Torsdag: Då börjar vi om igen. Gymmet och programmet på morgonen själva. Och nu sitter vi och hänger på ett ställe som heter Flaskia där dom har internet. Gött. Det har inte funkat så bra i buskarna det senaste. Snart är det dags att gå till gymmet igen.

Mellan träningarna brukar vi sova eller kolla film. Yatzy har blivit en stor hobby också! Haha. Man orkar liksom inte ligga på stranden mellan passen, för jobbigt. Tufft liv... hehe.

Dagens Temp: 40 grader
Sol: Dhöööö
Dagens bästa: Träningsvärk i armvecket (???)
Dagens sämsta: Träningsvärk i armvecket (!!!) samt trapporna till toan

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anna sa...

Gott för er att det är llite bättre väder på Cypern än hemma i Sverige men nu fint här hemma i också...