måndag 3 augusti 2009

Update

Lördagen; Vi gick ner och hälsade på Eleni, så gott att se henne! Sedan gick vi hem för att göra i ordning oss lite för att gå till Liquid och äta. Innan vi går hemifrån kommer Anna och Olga och hälsar på! Åååhh våra små gosingar. Dom hängde med och käkade och sedan gick jag & Natta hem och kollade färdigt på Greys (dvs familjer, ni får hemskt gärna skicka ner säsong 2! haha).

Igår (söndag) kom Cleo och Dia och hämtade oss vid 11 tiden och vi åkte till Nissi beach. Så härligt att vara tillbaka, ligga på en solstol med solen i ansiktet, musiken från barerna, sanden mellan tårna! Himmelskt! Vi var där i ca 4 timmar innan vi upptäckte att vi var röda som kräftor! Dags att åka hem!

Runt sju kom Fotti, Koulla, Olga, Cleo & Charulla och vi åkte till Elenis affär som hade stängt pga fem snubbar som skulle komma o tömma affären på sprit och skicka tillbaka till fabrikerna. Eleni ville inte vara ensam med dom därför var vi med. Snart var det bara hon, Natta, Jag & Cleo kvar. Arbetet skulle ta 1 timma men tog fyra!! Vi höll på att svälta ihjäl. Men kul hade vi. Vi testade kläder och gjorde de fulaste kombinationerna, poosade i fula glasögon och fotbollströjor. Natta roade sig även med att slå in Elenis cigaretter, tändare och kaffe (!!) i presentpapper... ja, vi hade alltså inte tråkigt!

Eleni tackade med en kanon middag på American Grill där vi avnjöt det godaste köttet jag smakat! Sedan var det ju bara sängen som gällde!

Idag har vi fått ordning på våran lägenhet och nu till det bästa; IDAG BÖRJAR FÖRSÄSONGEN!!!
Och mamma, Nicos tycker nog inte att det är så fasligt varmt, han springer runt och leker när vi är ute och tack vare AC´n har vi ca 16 grader i lägenheten, så det är svalt och gott!

Dagens temp: Vet inte men svetten rinner när man sitter i bikini!!
Soligt: OJA!
Dagens bästa: Träningen Börjar!
Dagens sämsta: Brännan gör ont! Internet är segt så jag får inte upp några bilder, men det kommer!

(((Over and Out)))

2 kommentarer:

Carina sa...

Hejsan pluttan, skönt att allt har gått bra. Kan man få en adress också så skulle allt vara perfekt. Hälsa Natta.
Mamma

Anonym sa...

härligt =) njut o carpe diem