fredag 8 oktober 2010

Perfekta dejten

I tisdags var jag ju pa dejt med mitt hjarta. Vi borjade alltsa med minigolf. Han tycker nog det ar ratt roligt att jag ar en sadan tavlingsmanniska, och efter att jag satt 3 stycken Hole In Ones sa var jag ratt saker pa att vinna. Men nej nej. Jag loosade 46 - 52. Hur e det mojligt? Han bara skrattade at mina forklaringar till min forlust.

Vi gick vidare till en dunderbra restaurang i Protaras som heter Zuccini. Dar borjade vi med en forratt. Musslor och rakor i nagon tomatsas. Jattesmarrigt! Till huvudratt tog Kev anka och jag tog nagon fisk. Aterigen jattegott! Vi var sa matta att vi intog efterratten pa puben nedanfor - en drink till tonerna av tva killar som lirade live. Vi skrattade som sjutton denna kvallen for det satt par overallt runt omkring oss men dom varken pratade eller skrattade med varandra. Sorgligt men kul att titta pa tyckte vi! :) Jag ar sa glad att jag hittat nagon som jag kan spendera timmar att bara sitta och prata med. Jag alskar att prata med Kev. Och vi skrattar alltid massa. Precis som det skall vara.

Efterat akte vi hem till honom och fortsatta sitta och prata. Da drar han detta skamtet som fick mig att nastan kissa pa mig.
K: Har du sett Stevie Wonders fru?
F: Ehh nej.
K: Inte han heller...

Hahaha! Det ar vad jag kallar humor! Det fick mig att tanka pa en dag i bamba i hogstadiet. Maria knacker helt plotsligt ur sig, samtidigt som hon stracker ut handerna i luften som om hon spelar piano och gor de klassiska huvudrorelserna -Och har kommer hitlaten, se mig i ogonen alskling med Stevie Wonder!! - Haha, jag skrattar at den synen an idag!

Kevin korde hem mig vid halv sex pa morgonen da det var dags for mig att aka ivag och gora teoriprovet, som for ovrigt inte alls var sa himla latt som vi trott. Men jag klarade det, och det gjorde Natta ocksa! Sa se upp pa vagarna for nu kommer vi borja kora!

Idag ar det da alltsa fredag, vi ar traningslediga hela helgen, forutom ikvall da alltsa. Sa jag hoppas jag hinner mysa massa med min babe. Hoppas ni far en underbar helg vart ni an befinner er. Och svea, idag kommer Jessica hem fran Skottland. Era lyckliga bastards! Karlek!

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

älskar dig och skrattade just så jag nästan fick gå på toa. Underbart att höra med allting och visst är det skoj att måla...i love it...och tänk att vi var dom som avskydde bild i skolan. Såg din vän på robinson igr...häftigt ....snälla orkar inte tjata mer men behöver din adress...din födelsedag närmar ju sig hmmm skicka adressen nu