torsdag 21 juli 2011

Filmdax

Jag är inte riktigt så haj på det här med moppe ännu. Igår glömde jag tex ta bort låset runt hjulet och försökte åka iväg. Kom ingenstans såklart och fattade inte vad som var fel. Till slut insåg jag min smarthet och kom iväg till Napa. Det blev häng på rock garden med natta och senare med Dora och Maria. Riktigt trevligt men fick lämna kvar moppen över natten och åka hem med Kevin.

Idag har jag enbart slappat och åkte med Kevin till puben när han skulle jobba. Satt och hängde där lite innan jag skulle moppa hem. Var verkligen noggrann med att ta av låset! Men smart som jag är stoppar jag låset (med nyckeln på) i sittsen och stänger locket. Kanon. Jag låste in nycklarna.

Alla skrattade gott åt mig när jag kom tillbaka in på puben med hjälmen i handen och mungiporna neråt. Som tur var kom Miltos (ägare till ett garage som fixar moppar och motorcyklar) precis då och han hjälpte mig få fram nycklarna. Herregud jag är så blond ibland!

Anyway, har alltså inte gjort mycket idag och det blir det ingen ändring på. Natta kommer snart hit och då skall vi göra milkshakes och titta på Transformers 2, för den har vi inte sett ännu.

Ha en nice kväll!(((Over and Out)))

2 kommentarer:

Carina sa...

Hahahaha, älskade unge - jag tror du är ungefär som din mor (ja mig då alltså). Du förstår, det är inte det att vi är dumma utan tvärtom, vi har alldeles för mycket däruppe. Vi har bara svårigheter med att sortera upp det. <3

Frida Carina Andersson sa...

ja mamma jag tror du har rätt! Vi är för jäkla smarta helt enkelt!!!