torsdag 28 juli 2011

Onsdag kväll

Efter att ha hängt vid poolen hela dagen med familjen och även tagit med syrran för att småhandla (vilket visade sig blev storhandla) på moppen till Lidls så tog jag med mig småtjejerna ut i Ayia Napa. Vi gick till:

Japp, Grabbarna Grus såklart! Och tjejerna hade riktigt kul. Själv stod jag vid ett barbord nära dansgolvet och höll ögonen på dem. Efter en stund kom Kevin och gjorde mig sällskap. Han skrattade åt mig hela tiden och bad mig lugna ner mig. När killar kom fram och dansade med tjejerna blev jag helt galen typ, "kolla kevin, kolla så nära han dansar", "nä! Var har han händerna nu? Ser du nått Kevin?" Hahaha, vadå överbeskyddande? Men tjejerna var riktigt coola och tog hand om sig själva så till slut kunde jag slappna av och gå och sätta mig hos några vänner.


Caroline och Ronja med nyfunna vänner:

Ser bilden ovan konstig ut? På min skärm är den till hälften grön vilket den inte är när jag kollar på bilden i ett annat program? Konstigt.... Kul kväll var det iallafall! Tar gärna med tjejerna ut igen för dom skötte sig jättesnyggt. Nu blir det att dra iväg till stranden! Höres!


(((Over and Out)))

1 kommentar:

Coolaannna sa...

Hahahahahhaha Skönt att det gick bättre för dina tjejer än det gick med de som jag hade med mig förra året ;)

We are going to Grrrabbarrna Grrusss :)))

Ha det gott fina Frida <3
Kram Anna