söndag 2 maj 2010

Bye Emeil =(

Fredagen alltså! Den var så himla rolig! Vi började med att åka och hämta upp grabbarna - Emeil, Roodey & Jon - och sedan åkte vi in till Napa. Vi startade på stället Flaskia där vi fick band runt armlederna (precis som Lisebergs åkband) och därmed gratis drinkar när vi visade dom i baren. Soft!

Men när klockan närmade sig två var Ximel tvungen att köra Emeil till flygplatsen. Inte roligt! Alla våra killar försvinner en efter en... Ximel kom iallafall tillbaka efteråt...

När Flaskia stänger drar alla till Carwash som ligger vägg i vägg. Likaså vi, men kön var helt galen så det var tur att Alexandros kom traskandes och ville göra oss sällskap så att vi tillsammans med honom kunde gå förbi hela kön. Grejen är den att det aldrig är kö här på ställena, det är inte som i Sverige, men på Carwash och Castle blir det så himla mycket folk på sommaren så ja, kö är det enda vettiga... Iallafall, Alexandros bjöd på drinkar och vi dansade runt som små tokar. Träffade även massa annat folk och alla bidrog till att det blev en jätteskojig natt.

Efter Carwash gick vi till Aquaclub, men bara en liten stund. Där bestämde alla killarna att frukosten skulle intas hemma hos oss. Vi åkte och köpte ägg och bröd och annat nödvändigt och landade i vårat kök runt 6-tiden. Frukosten pågick till nio någon gång innan vi alla stupade i säng. Galet bra kväll!

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: