lördag 10 september 2011

Att skapa

Ibland får jag ett sådant begär att skapa något. Det kan vara allt ifrån en ful liten teckning till

att måla om ett rum. Oftast kommer begäret när jag har något som jag går runt och tänker på. När jag använder min kreativa del av hjärnan kommer jag också oftast fram till bra beslut angående det som trycker mig.

Jag har gått och tänkt mycket på en sak det senaste. Så har jag även stört mig på våra otroligt sletna coasters (glasunderlägg, heter det så på svenska?). Så jag beslutade att slå två flugor i en smäll.

Fula coasters

Så jag satte igång att klippa ut bilder som jag tyckte om hur olika tidningar. Det är pilligt men avslappnande. Tankarna flyger runt i huvudet på ett härligt sätt och problem löser sig själva och nya insikter fås.


Klippa klippa lilla tidning
När jag hittat en himla massa bilder som jag tyckte om började jag göra små kollage i samma storlek som underläggen. Sedan limmade jag på bilderna så som jag ville ha dem men lämnade en liten kant längst ut på underlägget. Efter att det fått torka en stund tog jag sådant där plasttejp som man använde att slå in skolböckerna med för att skydda dem när man var liten. Klistrade på det över hela och tadaaaa. Nya underlägg!Två lite mörkare, mer vintage looking och två lite ljusare mer moderna. Gemensamma nämnaren är de gula blommorna...

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Carina sa...

Dom blev ju jättefräcka!!! Duktig du é. Puss mitt hjärta