lördag 16 mars 2013

Första utekvällen

Igår åkte jag till puben och väntade på att min kärlek skulle bli färdig. Han serverade mig en god juice blandning med sprite i. Riktigt god! När jag bad honom ta ett kort med min mobil så skrattade vi så himla mycket. För jag blev missnöjd med vartenda kort för jag tyckte jag såg ut som en köttbulle. Jag tycker inte jag är så himla utseendefixerad, men det är lite jobbigt att vänja sig vid de jätte pluffsiga kinderna och extra kilona. Jag vet ju att det är mer än värt det men tror jag får jobba lite på att gilla min nya kropp. Iallafall, bästa korten av många blev detta:
 
 
När Kevin väl slutat så gick vi ner till Rock Garden som var fullknökat. Så himla mycket folk. Vi satt på uteserveringen med Jocke, Martin, Annie och Jessica men det var sjukt kallt så jag varnade Kevin att om vi sitter här länge till kommer jag föda ut en pingvin.
 
Jag vet inte hur jag kommer palla med alla fulla puckon i sommar när hela Napa är fullsmockat av dem. Haha. Inte lika kul och underhållande när man själv inte är full och puckad.
 

Idag vaknade jag upp med världens hosta och min förkylning har blivit mkt värre. Trotsade dock det och åkte runt med Kev och kollade i affärer. Köpte dock ingenting då inget passar. Kanske blir lite nätshopping ikväll för att pigga upp mig?!


(((Over and Out)))

1 kommentar:

Carina sa...

Hjärtat lilla! Vet du inte att en gravid kvinna är det vackraste som finns <3