onsdag 6 mars 2013

Mojito

Oj. Dagarna går fort när man har roligt. Och roligt har jag haft. Varit en fin vecka hitills. Kan börja med att visa denna mysiga bilden från min och Nicos morgonpromenad igår. Vi träffade på en liten kanin. Så söt och jag ville ta hem den, men jag gissa på att den inte hade trivits här med Nicos och två katter!!
 
 
 Igår kväll var Kevin ledig. Då jag varit rätt trött de sista veckorna så har vi spenderat lediga kvällar tillsammans hemma i soffan med mys och god hemlagad mat. Men igår bestämde vi oss för att åka till Restaurant Faliros som har otroligt god mat. Den presenteras på tallriken som ett konstverk också så man vill först knappt röra maten då det känns som om man förstör ett konstverk! =)

Efter en underbart god middag flyttade vi över till bardelen och kollade på CL fotboll. Så länge sedan jag hade tid att sitta och kolla på fotboll. Då jag var chaffis för kvällen drack jag alkoholfri Mojito! Jättegod! Smakade precis som vanlig mojito!!


 
 Idag vaknade jag till sol och blå himmel och 20+ grader. Men jag mådde inget vidare så stannade hemma från college. Satt iallafall ute på ballen (för första gången detta året) i shorts och linne och skissade i min sketchbok. Måste ju plugga även om man njuter av vädret! ;)

Imorgon blir det college dock. Behöver hjälp med mitt Major Project. Det är så stort och jag känner att jag börjar bli lite vilsen. Så snart e det sängdags för mig. Hoppas ni har en fin kväll!
 

 

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: