onsdag 20 mars 2013

Rumpenisse

Halloj! Onsdag, mitt i veckan. Jag har haft bepporyck på min blogg gång på gång. den vill verkligen inte samarbeta med mig. Har verkligen varit flitig med kameran det senaste men när jag försöker ladda upp bilderna här går det inte alls. Tröttsamt. Anyways.
 
Igår hade jag fullt upp. Jag hade en deadline i College idag så satt och pluggade hela morgonen igår för att sedan åka in till puben för födelsedagslunch för Kevins mamma Linda. På vägen dit stannade jag till vid min favoritaffär London Clothing och köpte mig en OnePiece. Alla skrattade åt mig när jag kom in på puben men seriöst, jag har inte haft på mig något bekvämare under tiden jag varit gravid. Inget som stramar åt runt magen! Underbart!  Så här söt var jag:
 

Efter lunchen blev det hem och vila en stund innan det var dags att göra sig iordning och åka och hämta Kevins föräldrar för vidare färd mot Protaras och puben Immortals. Där var det kvartsfinal i Biljardligan för singelspelare (ligan för lag är avslutad och Kevins lag slutade tvåa)

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Carina sa...

Vad söt du är :). Jag vill också ha en sådan, tror du dom finns i min storlek? Puss