fredag 15 mars 2013

It´s Done!!!

För att verkligen kunna sitta ner och koncentrera mig på mina studier gjorde jag idag ett schema för mig själv. 09.00 - 11.00 Första "lektionen". 11.30 -13.30 Andra "lektionen". Men så råkade jag sitta 1,5 tim för länge i första! Tog en liten promenad med Nicos och har sedan suttit tills nu.
 
Men. Det som har varit problematiskt för mig (designa trapporna till bardelen och komma på bardesignen) lyckades jag äntligen lösa. Jag ville ha geometriska och organiska former blandade på ett sätt som ger en "clean and contemporary" look. Jag lyckades skissa upp något som jag var nöjd med och satte sedan igång i mitt datorprogram med att designa det. Inte helt smärtfritt men nu är det värst av denna delen över.
 
Sketchen

3D modell i mitt CAD program.


Nu ser ni tyvärr inte alla material som skall vara där. Detta på grund utav att det gör programmet så fruktansvärt långsamt. Kommer därför lägga in alla de rätta materialen det allra sista jag gör, i Maj. (Tex så kommer det blåa glaset att reflektera som riktigt glas osv..)
 
Nu tror jag att jag skall ta och käka lite mat, leka med Nicos och kanske bara slappa en stund. Big happening i Ayia Napa ikväll, mer om det senare.
 
(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra jobbat hjärtat,ser bra ut