måndag 13 april 2009

Ingen skandalmatch denna gången

Igår mötte vi alltså Apollon på hemmaplan. Ni minns hur det gick sist? HÄR ifrån GT.

Vi var rejält laddade allihopa och Coach hade rört om lite i laguppställningen för dagens match. När han drar laget säger han alltid till alla vad han vill att dom skall göra, tänka på osv... Till mig sa han bara; "Frida, du är alltid beredd, du vill alltid vinna, även på träningar. Du är i bra form så fortsätt bara spela som du har gjort". Det kändes underbart att höra. Lugnade mig lite. Jag var så sjukt nervös innan vi gick ut och värmde upp. Hade knappt ätit något till frukost och ville bara spy. Konstigt, jag brukar inte vara så nervös.

Matchen sätter igång och läktaren är full. Härligt! Xenia lägger 1-0 efter ca 20 minuter och glädjen är total! Tyvärr får Apollon in ett mål och ställningen håller sig 1-1 till halvtidsvilan.

I andra halvlek lägger dom 2-1 men vi fortsätter att spela vårat spel och trycka på. Vi var grymma. Hela laget var duktiga. Vilket hjärta för klubben som visades! Sent i matchen lyckas Sandra nicka in reduceringen 2-2 som också blir slutresultatet.

Det var en grym match! En härlig match att spela! Jag fick rädda en himla massa frilägen vilket var fantastiskt roligt såklart. Men alla i laget är verkligen värda en stor applåd.

Och det fick vi. En smarrig middag på bästa restaurang Stonegrill och en massa kaffe, vin, öl eller vad som nu önskades ute i solen efter maten.

Efter det bar det av till Nissestranden där vi mötte upp personalen från Jasmin och spelade Beach volley och satt och tjötade. Ett härligt liv.

2-2 känns som en vinst. En smäll på käften till alla dem som tror att AEK inte kan vara med i toppen. Nu skall vi slå ut Salamina ur cupen, för vi ÄR bättre, och sedan vinna den.

Länge leve AEK!!

Tack också till Enskede IK som var där och hejjade på oss!

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: