tisdag 28 april 2009

Hejsan Farfar!!

Idag åkte jag in till stan och tog en kaffe med underbara F. Det var mysigt att bara sitta och prata och ta en liten promenad. Jag har faktiskt saknat honom. Efteråt körde han mig till mammas jobb där jag gjorde lite bankärenden över telefon samt kopierade och skrev ut papper jag behöver för att söka till universitetet på Cypern. (Jo visst serrö).

Är nu tillbaka hos brorsan men skall ge mig iväg hem till pappa för en myskväll med honom. Antagligen kolla CL fotboll och heja på Chelsea. Jo, ni läste rätt, men enbart för att natta hejjar på dom. Haha.

Förövrigt så saknar jag min Natta och min Nicos så himla mycket. Vi har sååå mycket att prata om varenda dag trots att vi typ alltid är med varrandra, så gissa hur mycket vi har att snacka om nu?? 10 dagar ifrån varrandra! Haha.

Imorgon skall jag iväg till Lerum för att träffa Karin och Jenny och deras små bäbisar. Åh så gott. På kvällen blir det släktkalas och mys med Gurra. Fullt upp. Men det är väl så det ska vara.

Puss o kram

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej frida mou! Nicos mår kanon, förutom att jag inte får honom till att käka maten utan att blanda i massa gott i! Hjälp! Det är inte lätt att ha hund! Men han trivs nog, lite varm! Tror han har rivit mig på näsan, vaknade upp och hade ont iaf! ;)

Vi har grymme mkt att snacka om när du kommer hem ja! Jovars, tackar som frågar! Haha...

Har tvättat idag! Gud vad jag gillar det! Phöööö!