söndag 31 mars 2013

Vilken kväll det blev igår. Kevin fick två inramade diplom - "Break Finish Certificate" vilket alltså är när man spränger och sedan sätter alla sina bollar och vinner utan att motståndaren ens fått en chans. Det är inte direkt lätt att göra. De var bara ett fåtal som fick ett sådant diplom och Kevin fick två! =)

Han fick även en jättestor trofee för att ha vunnit singel ligan och ett vitt kuvert med 400 euro i. Helt okej ändå.

Jag hade på mig min nya klänning och ett par skyhöga klackar och jag kände mig för en gångs skull riktigt snygg. Jag fick till och med höra att "You are one sexy pregnant lady"! Haha.

(((Over and Out)))

lördag 30 mars 2013

My champion

Wohooo! Idag är vi glada här hemma! Kevin spelade final igår i Biljardligan mot en riktigt duktig kille som heter Chris. Efter en spännande början där det stod 3-4 till Chris vände Kevin på allt och gick och vann hela skiten med 8-4! WOW! Utav 76 spelare står min darling som ensam vinnare! Jag var så himla nervös och trodde jag skulle få hjärtattack flera gånger, Kevins föräldrar var oroliga att jag skulle föda där inne i biljardsalen om jag inte lugnade ner mig. Haha! Konstigt, jag var mer nervös igår än vad jag är när jag själv spelar final eller andra viktiga matcher i fotbollen. Så skönt att han vann!

Så idag har jag varit iväg för att shoppa, ville hitta något fint att ha på mig på prisceremonin som hålls ikväll på ett ställe i Ayia Napa. Som tur är lyckades jag faktiskt hitta en svart klänning som passade över min stora växande mage. Ett halsband och ett armband för att piffa upp det lite och så får jag välja ut ett par av alla mina klackskor att ha till för att vara extra fin ikväll.

Har massor av fina bilder från finalen igår men blogger vill inte sammarbeta med mig idag heller. De får vänta.

För övrigt har jag också fått en liten business idé som jag skall prata med Kevin om. Kanske kan det vara något för framtiden. Det är ju ändå vad jag faktiskt har tänkt att göra i samband med att jobba som inrednings arkitekt. Spännande!

Nu måste jag sätta fart här, vi skall åka om två timmar o innan dess skall det lagas middag, ut med vovven och så skall jag ju hinna göra mig vacker också. ;) Trevlig Påsk!

(((Over and Out)))

torsdag 28 mars 2013

Torsdagen

Försökte fräscha till mig lite förut innan jag åkte till Ayia Napa och Doktor Savvas. Men när man mår så här kasst e det riktigt svårt. Lät iallafall mitt Corbo By Cerboni smycke dingla i örat.
 

Väl i Napa hade doktorn inte tid att träffa mig då han var iväg på något akut så jag gick till Kevins pub och satt där en stund. Efter ett tag åkte vi till min favoritrestaurant Ocean Basket och käkade smarrig lunch för att sedan åka hem och decka på soffan. Kevin mår inte allt för bra han heller.

Nu har jag precis varit iväg o köpt the och honung och på promenaden tillbaka från kiosken pallade jag några citroner också. Hoppas på att det skall hjälpa min lilla hals. Tänkte chilla på soffan nu uppsnuffsad i kuddar och täcke och kolla på gamla OC avsnitt.

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, verkar som om nihar fint väder vilket är roligt att höra. Hoppas påskfirandet blir underbart! (Det är inte påsk här ännu...)

(((Over and Out)))

Lovely night

Nu har jag varit förkyld i över tre veckor och det går fasiken inte bort, det blir bara värre. Inatt låg jag och hostade hela tiden så fick knappt någon sömn alls. Känns som om lungorna skall hoppa ut. Så det blir ett besök hos farbror doktorn idag. Så trist. Så här ser jag typ ut mest hela tiden:


Fast, haha, jag hostar kanske inte med munnen öppen och tungan ute. Men ungefär så där mår jag... Hoppas på lite mirakelmedicin så jag mår bättre snart.
 
(((Over and Out)))

onsdag 27 mars 2013

Blondes have more fun!

Åh! Jag känner mig som en ny människa! Vad det kan göra mycket för humöret att gå till frissan! Jag som varit lite (eller mycket) av en husmus sedans jag blev gravid känner nu för att dra ut o hitta på en himla massa skoj. Visserligen har jag inte tid till det då jag måste plugga men härligt ändå att äntligen känna för att hitta på något!
 
Annat att nämna är hur underbar min kärlek är. När jag frågade frisörskan hur mycket jag blev skyldig så svarade hon "Inget, Kevin har redan varit här och betalat för det". Åh! Det är inte första gången han gör så. När jag tänker efer så har jag nog inte betalat för att fixa håret en enda gång sedans vi flyttade ihop. De som känner mig vet att pengar inte spelar någon större roll för mig men det är gesten som är så fin! Tack Babe! <3 p="">
 
Så här ser jag nu ut iallafall: 
 




(((Over and Out)))

Adjö till Gråa Hår!

Jag har fått gråa hår!!! Det är inte okej. Längst fram också där det syns, spelar liksom ingen roll hur jag borstar mitt hår, åt sidan, rakt upp eller rakt fram (haha) dom är där ändå.
 

Så nu skall jag iväg till frissan och fixa till det. Jag vill ha tillbaka min gamla färg, blonda härliga somriga slingor. SOm jag hade det år 2009.  Under ser ni en stillbild från ett av våra LocTV avsnitt (som för övrigt e sjukt roliga att titta på nu! Kolla i kategorier), så vill jag ha mitt hår!!

 
 

 
(((Over and Out)))

tisdag 26 mars 2013

Bakdelar

Nä nu har jag suttit och pluggat heeeela dagen. Har typ ont i röva! Tänkte slappa på soffan en stund innan det blir kvällspromenad med Nicos. Jag är sjukt nöjd över mig själv idag. Jag har varit så himla duktig. Haha! Det firar vi med att vaddera rumpen lite till - käka kakor oja!! Bjuder på en passande bild eftersom det blev en himla massa prat om bakdelar!
 


(((Over and Out)))

Det går bra nu

Igår var det röd dag här på cypern vilket betydde att jag kunde försöka kurera mig istället för att åka till college. Men när jag vaknade idag var min hosta värre och efter morgon promenaden med Nicos var benen som bly så jag bestämde mig för att stanna hemma.
 
Satte mig iallafall och jobbade på mitt Major project och inspirationen bara flödade. Har fyllt 5 sidor med skisser för min restaurang och skall  nu sätta mig och färdigställa planritnigarna innan jag bestämmer mig exakt för hur designen skall bli. Åh det är så härligt när det går bra!
 
Två sidor ur min sketchbok:
 



(((Over and Out)))

måndag 25 mars 2013

KARE Design

För ca två år sedan upptäckte jag KARE Design och jag har sedan dess älskat deras möbler, deras inredningsdetaljer och deras reklam. Jag använder alltid minst en av deras prylar i mina designer, så också för mitt Major Project som jag jobbar stenhårt med nu. Titta bara vilken härlig design!
 





Jag skulle lätt kunna inreda hela mitt hem med enbart KARE prylar. Jag har letat efter en affär eller försäljare i Sverige men hittar ingen. Vi har en här på Cypern, i Nicosia. Nästa gång jag åker till Nicosia kan ni lita på att jag kommer vandra runt i deras affär som ett litet barn i en godisaffär!


(((Over and Out)))

Jag är så vacker!

Jag har mer eller mindre pluggat HELA dagen. Jag borde fortsätta plugga men jag roar mig med det här istället:
 





(((Over and Out)))

Buffalo Is Back!

Jag älskar människor som utrycker sig själv genom sin klädstil. Folk som vågar. Själv är jag väldigt dålig på det. Jag vet precis vad jag gillar och skulle vilja bära men blir oftast lite feg.
 
Jag har tänkt jättemycket på det det senaste då vi nu jobbar på våra Designer Profiles i college. Det är där jag - genom bilder på mig själv - skall representera vem jag är och vad min stil som designer är. Det känns lite jobbigt just nu då jag är gravid. Känns inte som om bilderna kommer bli som jag tänkt mig med en stor mage.
 
Men att hitta inspiration är kul. Jag kom över Fanny Lyckmans blogg och blev helt kär i alla bilder, stilar och kläder. Mycket imponerad. Jag älskar det. Här är hennes BLOGG. Gå in och kolla bilderna!
 

Jag fullkomligt älskar att Buffalo skorna är tillbaka. Min vän Maria gick runt i dem när vi gick på högstadiet! (14 år sedan med andra ord...). De säljs nu på Nelly.com och jag undrar om jag inte skall ta och köpa mig ett par...

(((Over and Out)))

Vilken kväll!

Wow vilken kväll det blev igår! Kevin spelade semifinal i Biljard igår och självklart var jag där och hejade på. Försten till 7 gick vidare till fredagens stora final. Kevin ledde med 3-0 men snart stod det 3-2. Kevin vann nästa match som resulterade i 4-2. Men det blev snabbt 4-3 och då var jag supernervös. Kevin behöll lugnet och drog iväg och vann matchen med totalt 7-4!! Helt underbart! Jag var så himla glad och stolt. Han är så sjukt duktig! Så på fredag är det final. Från 76 spelare är det  nu bara två kvar. En av dem kommer stå som vinnare och jag hoppas verkligen det blir KEVIN KILGOUR!
 
 
 

Felstavat men äsch, who cares? Han är i final!!!
 
(((Over and Out)))

söndag 24 mars 2013

Semifinal

Nu åker jag och Babbis och hämtar upp Kevins föräldrar för vidare färd mot en pub i Paralimni där Papa2Be spelar semifinal i Singel turneringen i Biljard. Come on Kevin!!
 



(((Over and Out)))
Jag vaknade vid nio pigg och glad till strålande solsken och blå himmel. Efter en lång härlig promenad i solskenet åt jag en rejäl frukost. Är helt inne på stekt ägg och skivad avocado dränkt i citron och salt samt knäckebröd med ost och tomat och massa aromatkrydda på. La mig sdan i ett varmt bad och läste i min bok. Men jag höll på att somna och då jag inte har några önskemål om att drunkna så klev jag upp ur badet men la mig på sängen och sov i 2,5 timma!!
 
Det var ingen som berättade för mig att man blir galet trött av att vara gravid. Jag kan gå i flera dagar och ha massa energi men så kommer det en dag som denna då jag knappt orkar lyfta armarna än mindre benen.
 
Nu är jag vaken iallafall och för att göra Nicos glad så tänkte jag gå ner till strandpromenaden med honom där han kan springa fritt och leka o pissa som han vill.
 
Min fina i väntan på promenad.

(((Over and Out)))

lördag 23 mars 2013

Nicos tycker till

Min underbara fluffis är så go att mysa med. När vi kollade på The Voice tyckte han att vissa framträdanden var riktigt bra och roliga:
 
 
Andra framträdanden var urkassa:

Haha, lilla sötnosen!!
 
(((Over and Out)))

The Voice

Snart är det dags för min favorittimma på hela veckan! Haha. The Voice America. Jag älskar det programet och ser alltid till att sitta hopkuren i soffan med något smarrigt framför mig och lite ljus tända när klockan slår 20.00.
 
Jag har många favoriter i år. Några av dem är:
 
Juliet Simms - checka in hennes version av Roxanne här:

Jag är verkligen ingen country lover men när RaeLynn framförde den här låten så blev jag impad. Så cool! http://youtu.be/gQnpTQhHIbE

Jesse Cambell är sjukt duktig! Hans version av Halo fick mig att börja gråta då han dedikerade den till sin dotter. Så fint. Se framträdandet här: http://youtu.be/wwYwYVPPhME

Finns många fler som är sjukt duktiga så svårt att gissa vem som kommer ta hem det i år. Jag tror ändå att Team Ceelo eller Team Blake tar hem det. Nej, 20 minuter kvar bara, dags att mysa till det! =) Hoppas ni har en underbar lördagskväll!

(((Over and Out)))

Grattis

Idag fyller min storebror år. Stort grattis broschis! Hoppas din dag blir underbar! Älskar dig!
 



(((Over and Out)))

Inspired

Yay, det verkar som om min blogg fungerar igen, den har varit på strejk - eller något liknande. Anyways. Lördag morgon och Nicos väckte mig tio i sju. Låg kvar i sängen i en timma och kom på bästa iden till min restaurang i mitt Major Projekt. Ville bara kliva ur sängen och sätta igång och jobba. Älskar när man är inspirerad. Har ändå tittat runt lite på nätet för fler ideer och hittat en hel del som inspirerar mig. Man tittar på en bild och får ideer, man skapar nytt i sin hjärna.
 
Några bilder som fått mig inspirerad idag:
 



Dags att plugga vidare.
 
(((Over and Out)))

onsdag 20 mars 2013

Rumpenisse

Halloj! Onsdag, mitt i veckan. Jag har haft bepporyck på min blogg gång på gång. den vill verkligen inte samarbeta med mig. Har verkligen varit flitig med kameran det senaste men när jag försöker ladda upp bilderna här går det inte alls. Tröttsamt. Anyways.
 
Igår hade jag fullt upp. Jag hade en deadline i College idag så satt och pluggade hela morgonen igår för att sedan åka in till puben för födelsedagslunch för Kevins mamma Linda. På vägen dit stannade jag till vid min favoritaffär London Clothing och köpte mig en OnePiece. Alla skrattade åt mig när jag kom in på puben men seriöst, jag har inte haft på mig något bekvämare under tiden jag varit gravid. Inget som stramar åt runt magen! Underbart!  Så här söt var jag:
 

Efter lunchen blev det hem och vila en stund innan det var dags att göra sig iordning och åka och hämta Kevins föräldrar för vidare färd mot Protaras och puben Immortals. Där var det kvartsfinal i Biljardligan för singelspelare (ligan för lag är avslutad och Kevins lag slutade tvåa)

(((Over and Out)))

tisdag 19 mars 2013

Green Monday

Igår hade jag en underbar dag från början till slut! Startade dagen med att sitta ute på ballen och plugga, när jag gick in för att duscha fick jag mig världens flabbis. Jag har fått en härlig röd bonnebränna!
 
Gjorde iordning mig lite snabbt och stack upp till Capo Greco där Dora och hennes familj satt och firade att det var Green Monday. Jättemysig eftermiddag med en fin vän och hennes familj.
 



När solen gick ner och det blev iskallt ute åkte jag hem och hämtade Nicos och vi åkte till puben och käkade middag med Kevin och familj. En stor stek med pommes och championsås och lökringar. Yum Yum!! Avslutade kvällen med en stor kopp varm choklad hemma framför Chantel (brasan) och somnade sedan gott i våran varma säng.  Vilken bra dag!
 
(((Over and Out)))

måndag 18 mars 2013

...Eller?!

Kanske inte virgin...
 


(((Over and Out)))

söndag 17 mars 2013

"V" stands for...

VIRGIN
 



(((Over and Out)))

lördag 16 mars 2013

Första utekvällen

Igår åkte jag till puben och väntade på att min kärlek skulle bli färdig. Han serverade mig en god juice blandning med sprite i. Riktigt god! När jag bad honom ta ett kort med min mobil så skrattade vi så himla mycket. För jag blev missnöjd med vartenda kort för jag tyckte jag såg ut som en köttbulle. Jag tycker inte jag är så himla utseendefixerad, men det är lite jobbigt att vänja sig vid de jätte pluffsiga kinderna och extra kilona. Jag vet ju att det är mer än värt det men tror jag får jobba lite på att gilla min nya kropp. Iallafall, bästa korten av många blev detta:
 
 
När Kevin väl slutat så gick vi ner till Rock Garden som var fullknökat. Så himla mycket folk. Vi satt på uteserveringen med Jocke, Martin, Annie och Jessica men det var sjukt kallt så jag varnade Kevin att om vi sitter här länge till kommer jag föda ut en pingvin.
 
Jag vet inte hur jag kommer palla med alla fulla puckon i sommar när hela Napa är fullsmockat av dem. Haha. Inte lika kul och underhållande när man själv inte är full och puckad.
 

Idag vaknade jag upp med världens hosta och min förkylning har blivit mkt värre. Trotsade dock det och åkte runt med Kev och kollade i affärer. Köpte dock ingenting då inget passar. Kanske blir lite nätshopping ikväll för att pigga upp mig?!


(((Over and Out)))

fredag 15 mars 2013

Då kör vi!

Det va galet jobbigt att ta sig ur soffan för att börja göra iordning sig. Men när dusch och klädval (usch vad det är svårt att klä sig när man är gravid, inget sitter snyggt!) var gjorda så blev sminkningen ganska kul! Det var så länge sedan jag sminkade upp mig för att gå ut känns det som. Vanligtvis brukar jag ladda med en öl också men idag blev det med en kopp the! ;)
 
Känner mig till och med lite snygg nu, vilket inte händer allt för ofta nu för tiden. Då kör vi, första kvällen i Napa för denna säsongen.
 


(((Over and Out)))

So Ayia Napa Starts Again

Idag öppnar Rock Garden i Ayia Napa!! Första baren som öppnar, betyder alltså att säsongen snart sätter igång på riktigt! Det känns helt galet. Jag sitter hemma i soffan nu och är jättetrött men då det är våra vänner som har baren så känns det nästan som ett måste att gå dit på öppningskvällen.
 
Jag har haft sjukt många galna, roliga, härliga kvällar inne på Rock Garden så varför skulle det inte bli lika kul idag? Ni ser ju på kortet under (som är taget inne på Rock Garden) att jag njuter rejält. Dock är jag nu varken så där brun, blond eller berusad. Men en gravid pingla kan väl också få gå ut och sippa på en coca cola och se lite människor? Vi får se hur länge jag orkar...
 


(((Over and Out)))

It´s Done!!!

För att verkligen kunna sitta ner och koncentrera mig på mina studier gjorde jag idag ett schema för mig själv. 09.00 - 11.00 Första "lektionen". 11.30 -13.30 Andra "lektionen". Men så råkade jag sitta 1,5 tim för länge i första! Tog en liten promenad med Nicos och har sedan suttit tills nu.
 
Men. Det som har varit problematiskt för mig (designa trapporna till bardelen och komma på bardesignen) lyckades jag äntligen lösa. Jag ville ha geometriska och organiska former blandade på ett sätt som ger en "clean and contemporary" look. Jag lyckades skissa upp något som jag var nöjd med och satte sedan igång i mitt datorprogram med att designa det. Inte helt smärtfritt men nu är det värst av denna delen över.
 
Sketchen

3D modell i mitt CAD program.


Nu ser ni tyvärr inte alla material som skall vara där. Detta på grund utav att det gör programmet så fruktansvärt långsamt. Kommer därför lägga in alla de rätta materialen det allra sista jag gör, i Maj. (Tex så kommer det blåa glaset att reflektera som riktigt glas osv..)
 
Nu tror jag att jag skall ta och käka lite mat, leka med Nicos och kanske bara slappa en stund. Big happening i Ayia Napa ikväll, mer om det senare.
 
(((Over and Out)))

Friday

Nu är det fredag! Jag hade en plan att jag skulle vara frisk och pigg idag men det har blivit värre igen. Är ändå uppe tidigt och skall verkligen försöka ta tag i mitt pluggande så att jag inte behöver sitta inne för mycket nu i helgen och plugga då karnivalen startar idag.
 
So, let the fun begin!
 
(Sötaste och underbaraste Nicos för två veckor sedan när han fick följa med och kolla fotboll. Som han älskar gräset!)



(((Over and Out)))