torsdag 26 februari 2009

Flyttat

Då gick flyttlasset i måndags. Numera delar jag & Natta en najs lägenhet två minuter från Liquid, så centralt det bara går att bli här i Ayia Napa. Vi har varsitt stort sovrum och en gigantisk balle varifrån vårat spaningsarbete kommer hållas. I solläge också. Fint som snus!
Första dagarna här har varit underbara. Vi har hängt på Liquid med tvillingarna, vi har tagit långa promenader längs stränderna, vi har hittat ett grymt gym ca 1 minut ifrån vårt hem och vi har spenderat timmar ute på ballen. Jag trivs så bra här att det är löjligt!

Tänkte ge er lite uppdateringar i Mr.Right?

Mr.Grönöga
är så spolad som det bara går att bli. Jag kan inte förstå att jag kunde vara så dum och ge han så många chanser. Men man lär sig av sina misstag!

Mr.DJ har inte gett upp hoppet om mig. Men så berättar han att hans flickvän kommit tillbaka. Tillbaka? Varför står du då här och försöker få med mig hem till dig? Okej, hade jag vetat att han hade flickvän hade jag inte ens rört i honom med tång. Jag är inte intresserad av Mr.DJ men tycker han varit ett svin mot sin tjej.

Mr.Polis kommer nog bara nämnas denna enda gången. Han försökte och försökte. Jag lyckades parera kyssförsök efter kyssförsök. Till slut lyckades jag bli av med honom på ett ytters smidigt och oskyldigt sätt. Jag menar, man vet ju aldrig när man kan behöva vänner inom polisen...

Mr.Kryss har åter kommit in i mitt liv. Genom telefonsamtal och sms så har kontakten hållits och har nu trappats upp en del. Jag kommer ju alltid att älska honom. Ser fram emot att träffa honom. Men då han är där o jag är här så kommer Mr.Kryss - hur mycket plats han än har i mitt hjärta - inte att figurera så mycket i Mr.Right frågan just nu.

Mr.Kostym gick förbi mig igår när jag stod o kisade mot solen och väntade på lilla vovven. Han gav mig ett bländade leende och ett "Hi you, how are you today?". Jag log tillbaka lite småchockad, "Fine thanks and you?". "Great!" svarar han och fortsätter gå. Jag kunde inte sluta le för det var så oväntat. Där stod jag i baggy-army-brallor och en kostymnisse börjar flörta med mig. Han tittade bakåt några gånger när han gick vidare. Jag bara stod o skrattade. Han kommer jag definitivt spana efter när jag sitter på ballen...

Ja det var väl alla mistrar i mitt liv just nu. Vet inte om det är sorgligt eller skönt? Mr.Kostym har iallafall fått mig att le lite mer och kanske gå på en eller två promenader extra med Nicos...

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Christos sa...

Han kommer jag definitivt spana efter när jag sitter på ballen...


Ha ha ha jo jag tror att många skulle göra det lilla Frida!! Läser du inte ens vad skriver? :D
Iaf försökt ringa men inte lyckats komma fram, kan du be mr.Pampos att ringa mig e du snäll?