torsdag 19 februari 2009

Onsdagen

Igår (onsdag) mådde jag inget vidare. Sov till och från fram tills klockan blev två. Var ute med Nicos in i mellan vilostunderna.

Vid fem kom Pampos och hämtade oss och vi åkte in till en gata precis mellan bargatan och Jasmine i Napa. Där låg en lägenhet vi skulle kolla på. Gissa om vi gillade läget!? När vi går in i lägenheten kan vi inte annat än att böja asgarva. Man kommer in i köket, bredvid kylen står en dubbelsäng. Jämte den ett taskigt bord med plaststolar, en tv i miniformat vilar på den rangliga kylen och i taket hänger glödlampor i sladdar. Vi fortsätter in mot det enda lilla sovrummet där tre enkelsängar är in knôdda. Öppnar balkongen och går ut och kväver nervösa skratt och mummel om att här kan vi definitivt inte bo.

VI går ganska snart därifrån men blir nervösa när Pampos dröjer sig kvar. När alla fyra väl är i bilen tittar vi på Pampos frågande. “NO!! I dont like it!” Säger han. Vi pustar ut och istället åker vi till lägenheterna som vi själva hittat. Vi får titta på dem igen och Pampos nickar instämmande att detta var ju mycket bättre. Nu blev det till att skynda sig till träningen. Det var återigen en rolig träning trots att det regnade. Jag spelade med min jacka på hela träningen och hostade en hel del. Kände mig som en michelingubbe. Kvällen spenderades utmattad på soffan. Därav ingen blogg.

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: