måndag 2 februari 2009

Tha weekend

Måndag morgon och jag har sovit i 12 timmar. Gick och la mig redan 09.00 igår kväll. Var ute och skakade våra lurviga i lördags. Kom hem i söta lilla gryningen och bytte om för att tillsammans med resten av laget åka till LimaSol och kolla på matchen mellan Apollon - Salamina.

I halvlek stod det 1-1 och domaren vägrade fortsätta matchen. För lite poliser på plats tyckte han. Det var inte oroligt för fem öre men ändå avbröts matchen. Fler poliser tillkallades och tv var där och pratade om att det var vansinnigt att han bröt matchen. Risken var nu att Apollon skulle få 3 poäng eftersom Salamina inte haft koll på säkerheten. Men det visade sig som tur var nu att andra halvlek skall spelas nästa onsdag. Så som det är just nu står det ju 1-1 i matchen vilket innebär att vi i AEK fortfarande har chans att vinna serien. Det är oavgjort som krävs i deras match för att vi skall kunna ha det i våra egna händer. Om något av lagen vinner den matchen vinner dom också troligtvis serien.

Efter en jätte trevlig heldag med Coach och några av tjejerna får vi äntligen gå och lägga oss. Guuud så skönt.

Idag har jag varit med Nicos hos Tasos, vår veterinär. Fått första sprutan mot rabies samt blivit chippad så att han kan flyga den dagen jag väljer att åka tillbaka till Svea. (Till sommaren någon gång alltså). En fika med Sandra och Natta på Senso sedan promenerade vi hemåt igen.

Alltså, Nicos kommer inte få vingar... men han kommer få följa med på planet nu när han har chipp... för den som inte förstod det....

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: