onsdag 6 maj 2009

Onsdag

Hej Världen!
Igår var det skitväder, så jag & Natta roade oss med att klippa Nicos. Han blev så himla fin. Sötaste killen i stan! Och han var så duktig, bara låg ner och softade när Natta klippte. Duktiga Nicos.

Träningen igår var den första med laget sedans jag kom tillbaka från Sverige. Det var galet kul. Kvadden, blixten, löpningar, anfallsövning och sedan mer spel. Det gick riktigt bra och jag stortrivs på mittfältet. Resten av veckan skall jag dock stå i mål på träningarna. Har ju stormatch på söndag. Efter grymme träningen joggade jag hem och efter dusch och käk gick vi till underbara Tommys Pub för Champions Leauge fotboll. Riktigt tråkigt att Arsenal förlorade men V.Persie satte en grymmer straff iallafall. Rätt upp i krysset, otagbart även för en världsklassmålvakt som Van Der Sar. (I love van der sar).

Dagen idag har börjat med att tvätta. Och det mina vänner, det är inte det smidigaste i detta land. Det tar både på krafterna, tiden och humöret. Men nu är det gjort! Skönt.

Skall ner till stranden nu, fastän det blåser sjukt mycket. Här får ni några bilder ifrån min sista kväll i Sverige. En liten sväng ut på stan med min syster och Linda.;

Storasyster och lillasyster

Helena, Frida & Linda

Jag


(((Over and Out)))

Inga kommentarer: