måndag 22 mars 2010

Eftersnack AEK - Lidra

Vi började skratta när vi såg vem som skulle vara domare för oss i sista seriematchen. Hon är totalt talanglös. Hon är maktmissbrukare och hon spenderar alldeles för mycket tid med att gapa och skrika istället för att koncentrera sig på matchen. Detta visste vi när vi gick in på planen.

Det börjar med att hon 2 sekunder innan avspark säger att vi inte får ha svarta värmebyxor under våra gråa matchshorts. Sedan ser hon att Lidras målvakt har en grå målvaktströja (vi har gråa tröjor) och målvakten måste byta. Vi undrar vad hon kollade innan matchen igentligen?

Matchen sätter iallafall igång efter att vi skrattat en stund åt henne. Första gastet kommer då Ximel fått en tryckare i ryggen och säger till domaren att hon måste kolla! Då gormar domaren "You shut up or I will send you off". En domare får inte tala så till spelarna! Hela matchen höll hon på så här. Gapade och skrek. Hon koncentrerade sig mer på vad som hände utanför planen än på.

Tex; Hon stannade matchen i säkert fem minuter därför att tre åskådare satt vid omklädningsrummen och där fick de ju inte sitta... ååå jag kokade typ hela matchen. Hon var så dåååålig! Jag ville gå fram till henne efter matchen och säga "Congratulations! You are the worst refferie Iv seen in my whole life". Men jag vågade inte. Man kan faktiskt få kort efter matchen också, och de hänger kvar till nästa säsong...

Iallafall, vi spelade runt riktigt bra i första halvlek och ledde med 3-0 efter två snygga mål av Natta och ett av Loungri. I andra väljer coach att byta in alla de unga tjejerna. Då föll spelet totalt. Men vi lyckades vinna med 4-1 tillslut.

Så var serien slut.

Tänk att jag redan spelat två säsonger här på Cypern. Det är galet vad tiden går fort. I fjol slutade vi på 3:e plats och i år på 5:e. Men det är faktiskt helt okej. Vårat mål var aldrig att vinna serien i år. Målet var att spela ihop de två lag som tillsammans bildat AEK Konstantias. Efter en dålig höstsäsong där inget funkade hittade vi vårat spel lagom till vårsäsongen. Det är nu vi skall sättas på prov.
Cypriotiska Cupen. Målet? Att komma till final.

Vi går in i andra omgången.

11:e April = AEK - Salamina.
11:e April = Vamos - Lefkosia

18:e April = Vinnarna över möts i semifinal.

I finalen väntas helt säkert seriesegrarna Apollon som i sitt led fått alla de sämre lagen. Finalen spelas på nationalarenan i Nikosia. Rykten säger att det brukar vara mycket folk, jag längtar. Jag vill spela finalen! Bara två matcher som skall vinnas först...

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: