söndag 14 mars 2010

Favorit i Repris.

Torsdag 29:e Januari 2009 skrev jag följande inlägg i min blogg. Min mamma älskar detta inlägg och har läst det många gånger, därför bjössar jag på det igen, varsågod mamma!
Idag har jag varit galet trött. Men en promenad med Nicos ner till havet piggade upp mig och så började dagens happening. Jag & Natta bestämde oss för att gå till affären och handla mat. Bara lite, så att vi kunde bära det hem. Men vagnen fylldes på mer och mer. Helt plötsligt var det bäcksvart ute och Natta kom på den genialiska idén att vi kan sno med oss kundvagnen hem, ingen kommer se oss.

Så där gick vi, två nötter kånkandes på en fullpackad kundvagn. "Oh why did we park the car sooo far away" stånkar vi när folk är i närheten. Precis som om dom trodde på det. Så innfinner sig paniken när jag ser blåljus! En polisbil åkandes rätt i mot oss. Natta kör kundvagnen rätt i busken, jag hänger över den gapflabbandes när Natta tar upp korken från sin dricka mot örat och låtsas prata i telefon, "ah mmm" upprepar hon och förklarar senare att det är mer naturligt att stå i busken och prata i telefon än att bara stå.

Polisen åkte förbi, odm jagade nog värre brottslingar än oss.
Och vi har ju bara lånat kundvagnen, nästa gång vi går och handlar tar vi ju med den tillbaka.

2,5 timma - för att handla lite mat. Men med mig & Natta så är det aldrig "bara", det händer då alltid nått!


(((Over and Out)))

1 kommentar:

Carina sa...

Undrar hur många ggr jag har läst detta egentligen. Men jag skrattar lika gott varje gång. Tokstollar ;-)