söndag 21 mars 2010

Inkilning - Landskrona

Som jag skrattade igår kväll! Vi möts upp av en av grabbarna i laget och får följa med till rummet där dom håller till. De sex killar som skall inkilas är uppdelade i tre lag. De har redan genomfört en deltävling när Isme (?) går in i rummet och säger "möt era nya domare". De sex grabbarna på stolarna längst fram dog nästan! "Isme" säger till dem att de kan gå ut och vänta utanför rummet, dom reser sig upp och vi tre tjejer bryter ut i gapskratt. De har enbart på sig var sitt par små små stringtrosor i rosa spets och leopardmönster. De täcker nätt och jämnt paketet (på några). Som vi skrattade!

Varje lag får sedan komma in och genomföra en show åt oss. Ett lag sjöng "let me lick you up and down" och dansade framför oss. Det andra dansade tango och sjöng någon löjlig sång. Tredje laget ställde sig framför oss med vikter och spände musklerna. Vi skrattade så vi tjöt imellanåt. Det var svårt att titta rätt på killarna också eftersom man såg mer än vad man ville se. Vi gav våra poäng och fick sedan stanna kvar och kolla på resten av inkilningen.

Jag kan givetvis inte säga vad dom gjorde eftersom en inkilning är lagets egna hemlighet, och våran! Men jisses, jag har aldrig varit med om en sådan här inkilning, tror damlag är allt för mesiga! Gud så roligt vi hade det!

Och jag kan lätt konstatera att vi tre måste vara de som sett allra mest utav det här laget!

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

hahahah kul man är en av killarna som inkilades :) va sägas om att adda mirza3751@hotmail.com och skratta lite :)