torsdag 4 mars 2010

Shopping i Larnaca

Det hela börjar med att bussen är ca 55 minuter försenad. Pratglada som vi är börjar vi tjöta med en taxichaffis som känner busschaffisen. Han ringer till denne och undrar vart han är eftersom han själv står här i Ayia Napa med två tjejer som vill till Larnaca och shoppa. Busschaffisen förklarar att han kommer om 15 minuter, hans buss hade gått sönder och han är på väg i en ny.

När bussen väl kommer och vi är på väg mot shoppingen stannar han plötsligt på motorvägen. På andra sidan står den trasiga bussen. Chaffisen hoppar då av den fungerande bussen, kutar över vägen och in i den trasiga bussen. Han fyller där en papperskorg med sina saker han glömt kvar - typ kepsen - och kommer tillbaka in i bussen och kör vidare som om ingenting har hänt. Gissa om vi skrattade!?


Efter 50 minuter var vi framme i Larnaca och traskandet i affärer kunde ta sin början. Efter en stunds shoppande var det dags för lunch. Vi satte oss längs med strandpromenaden och käkade varsin smarrig Chicken Fajitas.När klockan blev tre öppnade affärerna igen som då varit stängda i 2 timmar (siesta?) och vi fortsatte shoppa. Till slut värkte fötterna så vi bestämde oss för att gå till haket där alla fotbollsproffs från högsta ligan hänger. Dom hade nog träning just då för det var bara småkids där. Nåja, nästa gång. Min Coffee Toffee var iallafall galet god!Allt som allt - en grymmedag - som alltid när det är shopping med Natta!

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: