onsdag 3 mars 2010

Hej doktorn, det är jag igen!

Igår var jag trött trött trött. Efter 60 minuters förbränning på gymet traskade jag upp till planerna där mina roomies hade träning med Coach och Olympiacos. Tittade lite där innan jag gick till planen nedanför och tittade på Mjällbys sista träning. När mina roomies var färdiga gjorde dom mig sällskap. Efter en stund gick vi till bilen men då kom en Mjällbyspelare fram och sa att dom började med inkilningen nu, så vi fick gärna komma och kolla.
De satte huvudet mot en pinne i marken och snurrade runt en massa varv för att sedan springa och lägga en straff. Såg sjukt roligt ut. På kvällen skulle de ut men vi höll oss faktiskt hemma!

Kvällens fotbollsträning var riktigt bra. Började med teknik övningar för att sedan köra två lags spel utan mål i en stor kvadrat. Sedan gick vi över till att köra på halva plan. Det var riktigt bra tempo och ja vad skall man säga, jag hade så kul! Vi avslutade med att köra spel på två mål. Jag önskar alla träningar kunde vara så här bra. Jag var riktigt trött i benen dock men det är ju inte så konstigt. Foten gör ont med, så skall åka till våran Dr.Constantinos om en liten stund.

På morgon promenaden för en stund sedan

Vad har jag annars för planer idag? Gymet, fotbollsträning och så måste jag hinna med att plugga grekiska - missade ju två lektioner förra veckan när jag hade ont i huvudet. Så skall jag starta en ny kategori här i bloggen också. Ni skall få följa cyprioternas... ja vadå? Får ni veta senare...

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

gör jag skriver allt om italien och rom =)