fredag 26 mars 2010

See u soon Maffia!

Vi hade ju träningsmatch mot ett svenskt lag i onsdags kväll. Det var ritkigt kul att möta svenskar måste jag säga! Det var en bra match med högt tempo. Svenskarna var riktigt duktiga men vi var bättre. Vi spelade riktigt bra och Natta la två grymma mål och passade fram Loungri till det tredje. Mycket bra genomkörare inför cupen. Coach var nöjd minst sagt. För mer match info läs Nattas blogg!

Efter matchen hann vi inte mer än att komma hem & göra iordning oss innan det var dags att hoppa in i bilen och åka hem till Rodilsson och Tavares. Där var vi bjudna på avskedsmiddag då Simoisch skulle åka hem till Portugal klockan 02.00 den natten.

Väldigt tråkigt att han åker! Han är ju min maffia! Maaaffia team! Nu när säsongerna är över så lämnar alla cypern. Nästan alla våra vänner är ju utlandsproffs så det är lite jobbigt. Men förhoppningsvis kommer de tillbaka för en ny säsong i augusti! Maten på festen var iallafall god, drickan likaså och folket var som alltid - bäst! Det var Rodilsson, Tavares, Simoisch och Fernandos från Ayia Napa. Från Paralimni var det Edward, Hugo och Obi. Och så var det vi tre tjejer då! Haha. Senare på kvällen kom även Fernandos agent med en vän. Agenten skall komma och kolla på våran första cupmatch! Coolt!

Helnajs kväll men väldigt sorgligt när Simoisch åkte iväg... Bye Maffia! See u soon!!

Natta, Jag & Ximpolino

Natta & Ximpan gör nya målgesten

Reklam för Sangria?

Rodilsson & Simoisch

MaffiaTeam!!

Ikväll åker Rodilsson hem till Portugal, ser vi inte fram emot...

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: