fredag 16 april 2010

Är kär - i mitt liv

Vilken dag. Nissibeach, strandfotboll och snygga fotbollskillar. Mitt liv är för bra för att vara sant. Efter att ha spelat tillsammans med Roodey, Emeil och Harrisson (och mina roomies såklart) i några timmar var det dags för lunchen jag stod och fixade klockan åtta imorse. Kycklingsallad. Killarna blev galet nöjda!

Jag fullkomligt älskar mitt liv. Vilken dag! Och strax är det dags att kila till jobbet, och vad innefattar det? En lättare träning, genomgång av söndagens match och massage. Sedan blir det till att åka in till Ayia Napa och käka på restaurang. Vänta lite, nämnde jag att jag älskar mitt liv?

(((Over and Out)))

3 kommentarer:

Carina sa...

Hallå där! Alltså jag blir så avundsjuk. Tror du dom har användning för en gammal läkarsekrerare och en ännu äldre snickare på Cypern?
Vilken är favoritrestaurangen? Det verkar som ni springer runt på flera. Är ni inne i Napa varje kväll nu?
Puss hjärtat........

Froggy Frogg sa...

haha mamma mou!

Klart det finns användning för er här!! =) det är bara att packa ihop hemmet och komma hit. Hur många gånger skall jag behöva säga det!?

Favvorestaurangen har alltid varit Liquid men såklart vi går till andra ställen också. Oftast bara dit cyprioterna går! =)

Nej vi är inte inne i napa varje kväll mamma men nu så har vi ju besök så då får man ju hitta på saker!

puss på dig med fina lilla mamma

Coolaannna sa...

Carina...det är dags för det där hotellet!!!!