tisdag 6 april 2010

Söndagens festligheter

I Söndags åkte vi alltså till Nissi Beach där jag tog mitt första dopp detta året. Galet sent. Förra året badade jag första Mars. Men jag har ju dragits med en förkylning så har fått tänka på det. Iallafall, Nissi var exakt likada underbart som alltid. Emeil, Roodey och Cassady kom dit och vi lirade lite fotboll ihop. Kul!

Jag & Ximel tog sedan en promenad längs klipporna som omringar lilla udden man kan ligga på efter man gått från "fast-stranden" en bra bit ut i vattnet... (där ligger vi oftast - på udden alltså, inte i vattnet...)

Ximel slutade aldrig sjunga på Alicia Keys "New York" låt så jag lämnade henne där - längst ute på klipporna. "In neeeeew Yooooork, Concrete jungle´s where dreams are maaaaade of, theres nothing you caaaant dooooo" hörde hela Nissi henne yla.

Efter att varit hemma och tagit det lungt några timmar åkte vi in till Paralimni där våran vän Alexandros (från Stonegrill remember?) skulle uppträda. Han hade bett om vårat support. Vi tänkte det skulle vara en 20 pers kanske så vi fick allt en chock när vi insåg att det var cirka 3000 personer i publiken. Showen var iallafall grym och Alexandros kom och pratade med oss efteråt. Han ville att vi skulle komma till klubben Piazza samma kväll.

Vi åkte hem och gjorde iordning oss. Men istället för att åka direkt in till Napa stannade vi utanför grabbarnas hus. (Emeil, Roody och Jon´s). Vi tutade tills de tittade ut genom fönstrerna och försökte övertala dem att hänga med. Helt chockerande så var Emeil (som typ aldrig går ut) redan ute! Andra chocken kom när Jon sa att "okey wait, let me get ready". Vi väntade, genom att springa upp i lägenheten och göra lite hyss i Emeils rum... kort på det kommer. (Antagligen även en hämnd från hans sida).

Jon och jag i "hummern" på väg till Napa

Vi gick till Piazza och träffade Alex men traskade senare iväg till Carwash och alla fotbollskillar. Helkul kväll men jag hängde senare med Alex på en annan fest innan han skjutsade hem mig klockan sju på morgonen. Grymt kul att gå ut - alkoholfritt givetvis!

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Liv sa...

sv: förlåt, men påsken har vart liiiite stressig ;-)