onsdag 21 april 2010

Raindrops are falling on my head

Idag flyttade Alexandra till sin egna lägenhet vilket innebär att jag fått tillbaka mitt rum. Så det blev storstädning där inne. Jag hoppas att Alex får det bra i sin nya lägenhet! Annars händer det inte allt för mycket i vårat hus just nu. Natta står och lagar middag och vi räknar ner timmarna tills vi får åka och träna. Behöver spela fotboll, behöver spela fotboll, behöver!!!

Igår började det regna vilket vi tyckte var konstigt men skönt. Det har regnat idag också så vi gissar på att träningen blir inställd. Så är det här nere, lite regn och man får inte gå på planerna. Haha, kan ni tänka er om det var så i Sverige? Då hade man aldrig fått träna. Men vi hoppas det blir träning.
Jag i denna stund - hungrig.
Nej, jag borde plugga, massa konstiga glosor tills imorgon. Den här grekiskan är svår kan jag ju tala om... Men jag tänker på annat. Vart skall jag spela nästa säsong? Sverige? England? Cypern? Spanien? Jag vet inte ännu. Laget vill ha kvar mig men ingenting är klart ännu, finns ju en del att diskutera. Även fått intresse visat från annat håll här på ön men inget konkret förslag. Time will tell I suppose.

Om cirka en månad kommer jag hem till Sverige folk! Jag förväntar mig en välkommen-hem-fest! Så ni kan ju börja planera redan nu... ;-)


(((Over and Out)))

2 kommentarer:

Coolaannna sa...

skulle inte du plugga på Cypern :)

Anonym sa...

1 månad....tjoooo hooooooooooooooo sedan vet du vart du kan slagga efter ute kvällarna....då jag kommer bo i vasa ;) Älskar dig och har ngt att tipsa dig om...hör av dig.din carbonara med extra ägg