torsdag 1 april 2010

Jäävla media!!

Okej, när vi var på Water World berättade våran vicepresident Eleni att hon ville tala med mig senare. Alltså när jag kommit hem. Hon hade med sig dagens tidning. I sportbladet på sidan 12 ser jag mig själv tillsammans med två av Tommys lagkamrater på en stor bild! VA?! Hur har dom fått tag i den?

Tankeverksamheten satte fart.

Inför cupen har det skrivits mycket i tidningarna om vårat lag, de har gått ut och sagt att vi skall vinna cupen och att Apollon inte kommer att ta oss denna gången. Jag hade ingen aning om att tidningarna bevakar våra träningsmatcher nu innan cupen. Okej att tjejerna i laget har sagt efter någon match ibland att "åh såg du den bilden tidningen", men det brukar alltid vara så små bilder att det är inget att bry sig om. Men inte denna gången alltså.

Efter mycket tänkande insåg jag att vi stod på borden och dansade och poosade för, vad vi trodde var, barpersonal. I själva verket jobbade snubben alltså för tidningen.

I reportaget står det att målvakten Frida Andersson varit ute och festat mycket på senaste tiden och att hon bryter mot klubbens regler och principer.
Ja, det står en himla massa saker och Eleni var minst sagt förbannad!

Jag riskerar nu att få böter och kanske bli avstängd från cupspel (alltså av styrelsen i klubben pga, jag har gett klubben dålig publicitet och sänkt trovärdigheten för att vi är ett lag som satsar). Men dom vill ju att jag skall spela för vi har ju ingen annan målvakt men medierna bevakar vad jag får för straff. Det är helt sjukt det här!! Vi får ju gå ut och festa!! Cupen börjar inte än på länge!! FAN JAG ÄR SÅ ARG!!
(((Over and Out)))

1 kommentar:

Carina sa...

Alltså - ärligt talat - är inte detta ett aprilskämt? Från din sida menar jag?????
Annars är det ju för bedrövligt.
Puss på dig hjärtat